0 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (465 puan) tarafından
İlk buraya katıldığımda her kes diyordu linç tayfası falan var.bende dedim alla alla neden linç etsinler az önce yorumları okudum gerçekten insanlar çok ağır konuşuyor.evet size göre yanlış paylaşımlar yapıyorlar ama bu kadar ağır konuşulmaz kusura bakmayın burda kimse kimsenin hiç bir şeyi değil bu samimiyet nerden geliyor bu kadar ağır bir şekilde konuşmak tatlı dil denen bir şey vardır.banada bir iki kişi sataştı hiç olmayacak şekilde laflar etti ben bunun kabul etmem kimse kimsenin anası babası değil burda lütfen biraz dikkat edelim az önceki yorumları okurken bile benim içim burkuldu her kez birden birine saldırmasın.
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık

14 Cevaplar

+1 oy
(235 puan) tarafından
Dogru diyosn valla onlarında borusu kocasına kaynanası a yetmez gelir burda egosunu tatmin eder gerizekalı lar 
(465 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
+1 oy
(1,860 puan) tarafından
Linç olayını bilmiyorum ama burada sanki buranın sahibiymiş gibi(ne alakaysa) davranıp sağa sola bilir kişi gibi yorum yapanlar var. Burası bir platform yani herkes eşit, burada kimsenin kimseye üstünlük taslayacak durumu yok. Çirkef çok malesef. Soru soranda da var cevap verende de var. 
(465 puan) tarafından
Aynen oda var tabi ama ben bu ağır konuşma ve hakaretlere çok takıldım
(1,860 puan) tarafından
Ona denk gelmedim canm doğrudur çıkıyor öyle şeyler çeşit çeşit insan bir arada işte
+1 oy
(12,768 puan) tarafından
Durduk yere linç edilmesi karşıyım edene de ama bazıları harbi gel beni linç et gel ben laf şok diye kendini paraliyor
tarafından
Katılıyorum bazı postlar da aynen öyle
0 oy
tarafından

Nolduki kızz 

(465 puan) tarafından
Genel olarak bir paylaşım bana kimse bir şey yapmadı zaten yapsa cevabını alır.ama bakıyorum her kes çok ağır ve tahrik edici şekilde konuşuyor. Hepimiz burda kadınız birbirmizi güzel bir şekilde davranmamız gerekirken bazıları çok kalp kırıcı oluyor.
tarafından
Ama genelde burası böyle yani buna pek bi çare yok sanırsam engelleme dışında
0 oy
tarafından

Noldu ki canım 

(465 puan) tarafından
Hep görüyordum bazı kişiler çok ağır konuşuyor az önce bir post paylaşıldı evet çok doğru bir paylaşım değildi ama birine bu kadar saldırıp yüklenmekte olmaz.
tarafından
Doğrusu söylüyosun canım bazıları  var öyle
0 oy
tarafından
Hangi konu kuzu
(465 puan) tarafından
Az önce bir post paylaşıldı ordaki olaydan bahsettim bide genel olarakta çok var.
0 oy
(25,195 puan) tarafından
Haklısın bunca edepsizliği anlatacak samimiyet nerden geliyor 
tarafından
Kızzz ben Fransız NOLDU
0 oy
tarafından

Sonuna kadar haklısın canim bide ben seye cok kızıyorum kadin kimseye soramadigi seyi sormus baslikta da belirtmis ozel soru diye madem cok edeplisin girip okuma ya bu kadar basit benimki böyle seninki nasil gibi bir soruda degildi yani hemen mustehcen icerik denilip kapatıldı vala soru sormaya bile korkuyor insan böyle yapanlar yüzünden :ermm:

(465 puan) tarafından
Yani madem onaylamdığın bir konuysa salla gitsin bu kadar kalp kırılmaz
0 oy
(16,610 puan) tarafından

Kimse iğneyi once kendine batırmiyor  biliyor canı yanacak ama çuvaldıza batırmayı iyi bilir. 

Buna ego tatmini diyoruz halk arasında bu şekilde egolarını tatmin edenler var ki Allah ıslah etsin 
0 oy
(651 puan) tarafından
Haklısın valla kendini bilmez çok hadsiz var empati kurma yetenekleri yok cahil insnlar diye adlandiryrm ben bide bayanlar yani bence üslup önemli kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden linç ederler yazık 
(465 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten
0 oy
(13,497 puan) tarafından
Canım kimi kasıtlı yapıyor sıçratmak için insanları üzerine 
(465 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından

Kim o linç tayfası yav?

(465 puan) tarafından
Bilyorum ama gerçekten baya ağır konuşuyorlar.bazıları  birden birine saldırıyor.
(465 puan) tarafından
Bu akşam biri bir post paylaştı her kes ona birden çullandı.evet onunda paylaşımı doğru değil ama o kararınıza hak etmedi gereksiz yere saldırdılar kıza
tarafından
Hangi post canım?
(465 puan) tarafından
Töoz pembe diye biri eltim bana laf soktu diye post açmış. Evet onun dedikleri doğru değil maalesef ama ben cevap yazmadım  dedim yorumları okuyayım neler neler söylediler kadına çok ağırdı bence bide bir iki kişide daha önce benim cevap verdiğim postlara yoruma gelip bana almayacak şaf etmişti ondan sinir oldum.
tarafından
Evet ben de gördüm, boşver canım takma bu kadar
0 oy
(442 puan) tarafından
Aynrn bazlrnda bi hava bi hava sanirsin buranin hanim agasi
0 oy
tarafından
Cok cok linc tayfa evde kimseye sozlerini geciremiyolar burda herkese car car sanal ortam sonucta kadinlarin oldugu rahat rahat soru soramiyoruz hrmen linc ben bi soru sormustum cinsel icerikli esimle benim bir hastaligimdan bahsetmistim cinsel yolla bulasan allahim goruntulenmr 2000 olmustu yorumlar patladi herkes linccc okumamis tayfa zaten cahil kesim cogu ayiplamalar yuhlamalar kinamalar off admine yazdim soruyu sildirdim kafam rahatladi (cahil tayfa dedim duye linclemeyin okulla okumakla alakali degil dedigim cahillik kendini gelistirmeme at gozluguyle balma anlaminda)
(465 puan) tarafından
Aynen ya bide hiç olmayacak laflar ediyorlar sanki onlara bir şey yapılmış gibi

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 764 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Pppppp (1,035 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 433 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,328 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu