0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Hamileyim çocuğumda var onunla evde tek kalamayacağım için annemlere geldim eşim cezaevine girdi bilen bilir. Babam yok annem nenemle birlikte yaşıyor öyle aksi birisi ki hiç anlasamam mecburum diye geldim. Oğlumu banyo yaptırdım (tabi laf edecek diye bu sıcakta 2 güne bir yıkıyorum) ne dese beğenirsiniz havlu niye almamışım yanıma elin evine gelirken havlu getirilmezmiymis ? Yarım saattir ağlıyorum :'( El evimi ? Baba evimmi el evi ? Bunu söyleyen alınan ekmekten yememe sudan icmeme neler demez ki ? Kendi evime gitmek istiyorum son aydayim diye göndermiyor annem aklım kalır diyor kendide gelip kalamiyor nenem yüzünden ? Nolur bana dua edin esim çıksın gelsin yalvarıyorum size ♥️

12 Cevaplar

0 oy
(1,095 puan) tarafından
Dön burası benim babamın evi de bakalım ne dicek. Rahmetlik babannemde boyle bir tipti yanlız öldü 
(1,793 puan) tarafından
Yok burası onun evi bende el evine gelirken niye havlu getirmemisim :(
(1,095 puan) tarafından
Allah affetsin ne kadar ayıp. İnsanın torunu evladından oteye gecer ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah eşin bi an önce çıkar 
(1,793 puan) tarafından
Amin amin aminnnn
0 oy
tarafından
Allah herşeyini gönlüne göre versin cnm inşallah ya yaşlı başlı insan hiç dediğini takma bile onun dediği seni ne kdr kıracak ne kdr üzecek kaynana olsaydı bunları deseydi dha kötü annen var yanında annen de şikayetçi değilse boşversene
(1,793 puan) tarafından
Annemde benim halime üzülüyor da yapacak bişey yok zoruma.gidiyor illaki :(
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Sende babamın evi de gül canım. Yasli sonuçta yaşlılar huysuz oluyor 
(1,793 puan) tarafından
Bir söylediğine gülüyorum diğeri canımı yakıyor kuzum :(
0 oy
tarafından
Amaan boşver kuzum sende lafını esirgeme söyle yeri geldiğinde 

İnşallah çabucak çıkar eşin üzülme 
(1,793 puan) tarafından
İnşallah tek duam o bian evel çıksın gelsin evimize gidelim inşallah
0 oy
(964 puan) tarafından
Orası senin babanın evi kendi babannem gördüm bian asla cevapsız kalmazdım yaşlılar saygı duymak gerekiyor ama bazıları da hic yaşının insanı olmuyor malesef
(322 puan) tarafından
Kesinlikle öyle sözde yaşlı yol gösterecek nasiyat verecek yerde napıyor
(1,793 puan) tarafından
Cevap versem daha ağır şeyler söylüyor ne çocuğumu rahat bırakıyor ne beni nerden geldim diyorum geldiğim gund n beri :(
(964 puan) tarafından
Hiçte deme boşver takma bide hamilesin söylesin söylesin dursun duyma en son çare baktın olmuyo Sende cevabını ver ben oyle yapıyorum
(1,793 puan) tarafından
Verecek cevabım yok bildiğin niye getirdin dedi anneme evime.gider başımın çaresine bakarım Allah'ın izniyle
(964 puan) tarafından
Annen sanane demedi mi oyle deyince
0 oy
(322 puan) tarafından

Niye ölmüyo :angry: insan hiç mi torununa acımaz o küçük meleğe karnın burnunda ay nasıl bı kalbi var

(1,793 puan) tarafından
Kalp varmı çok merak ediyorum onda ? :(
0 oy
tarafından
Bos ver kiz canindan onemlimi . Babamin evi anamin yanindayim sana noluyo de gec
(1,793 puan) tarafından
Allah yardımcım olsun inşallah :(
0 oy
(734 puan) tarafından
Yaşlı insanlar böyle kuzum ne dediklerini ne konuştuklarını bilmezler. Önemlisi annen. O  sana iyi davranıyorsa gerisi hiç önemli değil.
(1,793 puan) tarafından
Annem baştacı kötü söz söylese bile incitmemeye çalışır ama bu daha dur sen gidene kadar neler dicem diyor :(
(734 puan) tarafından
Aman be kuzum boş ver. Takma sen onu.
 Du bakalım önce kim gider bilemeyiz de .dd
(1,793 puan) tarafından
Oyy Allah'ım beni biran evel eşime kavuştursun inşallah rabbimden başka kimseye muhtaç etmesin :'(
0 oy
tarafından
Desene sende el evindesin ama ben babamın evindeyyim 
(1,793 puan) tarafından
Yok yok açık açık kovdu işte Sabah ola hayrola
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
(1,793 puan) tarafından
Aminnn kuzum sağol
0 oy
tarafından

Bizdede var bi babaanne eşimin babaannesi, tabi oda çok huysuz ben ona huysuz virjin diyorum kocan çıkmadımı daha belli olmadı mı davanın sonucu mahkemeye çıkacak dimi daha üzülme evinede gitme sakın otur ananın evinde bidaha sana öyle derse burası benim anamın ocağı kimse Karışamaz bana sen bile diyceksin yaşlıysa yaşlı ona ne 

(1,793 puan) tarafından
Yok canm çocuğuma olur olmadık laflar etti bu yaştan sonra katil mi edeceksiniz beni gidin evinize barkiniza niye geldiniz dedi yarın ablama geceriz sonra da bakarız olmadı evime giderim ben Rabbime güveniyorum..eşimden de iyi bir haber yok dava günü belli bile değil daha :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 313 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 177 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Asellll (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 851 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Asellll (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.