0 oy
1,244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (288 puan) tarafından
Eşimle çay iciyoduk dedimki canım sana bişey diycecgm ama alınma kızma sonucta ikimizinde cocugu ben ne kadar düşunuyosam sende o kadar duşunmelisin dedim. Deme dedi

Demem lazim önemli biraz bu salgin döneminde dedim cevap vermedi.

Dedimki ben desem alınırlar küserler ama sen uyarsan bişey demezler annene desen bebegin ellerini öpmese çunku surekli agzina aliyo ellerini dedim

Ee başka dedi

Babanda yuzunu burnunu yalattiriyo bi kac kez gordum dedim bebek kendi yaliyo babam napsin dedi

Bu arada oglum 4 aylik

O ne bilsin yalamayi baban yuzune tutuyo bebegi dedim 

Bende öpuyom bebegi dedi ama sen babasin opmelisin onlar dişardan geliyo ellerini bile yikamiyolar dedim.

Eşim enseme vurdu hafifce sus lan dedi

Bende elimdeki buskiviyi firlatip yataak odasina geldim agladim arkamdan geldi cok abattyosun herseyi sakinan goze cop batar dedi

Cocugumu korumak hakkim deglmi ben sadece uyarmani istedim ben kendi annemi bile uyariyorum dedim.

Sizce hatami etmişim kaynanama desem laf eder bi ton bebegi bizden kızıniyo der 

Cunku her onlara gttgmzde bebegin ellerini opuyo resmen yalyo kaynanam

Kaynatamda yuzunu burnunu yalattryo ogluma ben bu manzaralara şahit olmak zorundamiyim? 

Kendi annem bile uzaktan seviyi babam hic kucagna almadi dogdu dogali hastalik var diye

25 Cevaplar

0 oy
(528 puan) tarafından
Abartmiyosun canim ki haklisin virus olmasada yapmasinlar bence. Benim eşim elinden opunce diyodum elinden opme agzina aliyo ellerini hep kaynanam yanımızda zaten. Yalatma kısmına parmak emdirmeye de diyorum kendinizi yalatmayin diye kendi elini emiyo siz vermeyin elinizi agzina diyorum. Kızıyorum. Eşimde kaynanamda istemediğimi biliyo o yüzden dikkat etmeye çalışıyolar. Esinde ensene vurup öküzlük yapmasin. 
-Reklam-
0 oy
(490 puan) tarafından
Allahm ya valla nasıl sinir oldum. Aynı şeyi senin anne baban yapsa bi ton laf yaparlar ama.  Sanki sen çocuğu kendiniz için değil de eşin ve ailesi için doğurmuşsn gibi davranmış eşin. Ya ben böyle insanlara "eş "  demek istemiyorum ya.  Eş olsa denk olsa seninle aynı düşünür hak verirdi.  Bırak virüsü tükürüktn bakteri geçer o çocuğa.  Bak benim kızım enfeksiyon oldu .  Ya benim kaynanam der uzak sevin nefesini verme çocuğa diye. Nasıl insanlar var şu dünyada  ne gereksiz insanlar var .  Sen de kırılan kırılsın inan ki bebeğindn önemli değil.
0 oy
tarafından
Ay iğrenç ya nasıl burnunu yalatiyor minik bebeğe valla bence eşine bırakma sen acik acik söyle elinizi yilamadan vermem diye ben öyle yapıyorum şükür düşünceli bizimkiler
0 oy
tarafından
Ah çok haklısın ne var da söylemiyor sanki çocuğu hasta olsa daha mı iyi. Bi anne baba bunlarda var sanki kötü bişey söylemişsin. Boşver kız kendin söyle çocuğuna bişey olmasından iyi dır küsen küser alınan alınır valla 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 343 göst.
0 oy
8 cevap 162 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneolmakask (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 939 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (13,119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,838 soru

23,597,919 cevap

305,857 kullanıcı

...