Sessiz yapin canim
Canım fıskiye değilde suyu kovaya doldurun eğer yere çamaşır falan koyun su sesi çıkmaz fazla
Anlasınlar gunah birseymi yapiyon sonucta evlisin yani amannn takma ahhaHh :D.
Sessizce hallediverin
biz kayınvalidemlerle kaldık ilk 2 yıl. Biz ne zaman onlar uyusun diye bekleyip duşa girsek gece 03-04 civarı bile olsa biz duştan çıkıp odaya girerdik onlar kalkıp banyoya girerdi :( yav ben beklemişim bu saate kadar insan utancından bari kalktıysa da kalktığını belli etmez di me? Kalkıp patır kütür banyodaki tıvalete girerlerdi. Ordaki eşyaları kaldırıp yerleştirirdi kaynanam. Kayınpederim duşu açıp içine bakardı hemen yan odam olduğu için duyuyordum ne yaptıklarını yani. Böyle bişey ne gördüm ne duydum insan utanır yav. B2n utancımdan o saati beklemişim hani saygı duyarsın da kalktığını uyanık olduğunu bize belli etmezsin di me :/ 2 yıl böyle geçti... aman ya Rabbi...
Bu gece yapacaksınız annene bu gece herkes uyuyunca abdest alıp namaz kilicam dua okuycam sabaha kadar çok korkuyorum felan de sonrada gece daha iyi oluyormuş bundan sonra gece dua etcem de sen yinede abdest edince dua okuda yalan olmasın; )
1,486,401 soru
24,300,722 cevap
344,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın