0 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Kızlar bilen bilir diger postlarımdan. Bu gun biraz sinirlendim komsuma. Ses cıkarma sam soylenmesem de yuzum den belli sinirim haliyle o arada eşim aradı ekmek al cıkıp dedi. Tamam dedim. Kızım yanıma gelip anne neden sinirlisin babam ne yaptı gene sana dedi. Kızımın yanında kavga etmeyiz hatta neredeyse hiç etmeyiz cunku bir konusmamız yoktur. Ama demekki anlıyor cocuk her ne kadar belli etmemeye calıssamda. Onu duyunca cok üzüldüm içim eridi parcalandı. Bizim mutsuz ve iletisimsiz evliliğimiz cocugumu yoruyor parcalıyor. Aylardır yataklarımız ayrı kızım salonda yatmama kıyamıyor hep yaygına cagırıyor. 

4 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay şuan bende uzuldumm
(1,096 puan) tarafından
Olmuyor canım. Yani evcilik oynuyoruz ele güne karsı
(22,057 puan) tarafından
Postlarina baktim canim anladigim kadarıyla ilgisiz bi koca ay ayrilma yinede kuzum ne dicegimi bilemedim cok uzuldum kizina
(1,096 puan) tarafından
Cok uzuldum canım biz ayrılmıstık daha once cocuk için birlestim tekrardan ama o donle bu donemki hareketleri bir degil. O zaman cok duzelmişti kızımın hareketleri uyku duzeni yemesi içmesi
(22,057 puan) tarafından
Şuanda alip karsina ciddi ciddi yine giderim boyle boyle skldm ya duzel yada bu boyle olmaz desen ne der acaba
(1,096 puan) tarafından
Düzelmiyor canım hiç düzelmedi. O kadar pişmanım ki barıstıgıma. Keske keske barısmasaymısım duzen kurmuştum ayrılınca mutluyduk. Sadece kızım babadan ayrı diye üzülüyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
En çok kızına üzüldüm. Allah eşini doğru yola iletsin 
(1,096 puan) tarafından
Bu cocuk 6 yasında. 6 yasındaki bile sezmiş
tarafından
Ah yavrum ah gelecekte kendi oğlumu gördüm duygulandım
(1,096 puan) tarafından
Demek ki her zaman cocuk için evliliği sürdürmek dogru degil
tarafından
Kesinlikle öyle canım. Bu gidişle benim de evliliğim bitecek
(1,096 puan) tarafından
O gözündeki üzüntüyü gördüm kızımın resmen bana uzulerek acıyarak baktı
0 oy
(160 puan) tarafından
Kaç yaşında kizin
(1,096 puan) tarafından
6 yasında
(160 puan) tarafından
Allah sana bağışlasın cnm
(1,096 puan) tarafından
Amin kardesim sagol
0 oy
(490 puan) tarafından
Böyle durumlarda hep anne daha çok üzülüyor. Yazık kızına onun günahı neydi?  Ben seni çok iyi anlıyorum hemde çok iyi.  Küçükken anlamıyor da büyüyünce öyle bi soru geliyor ki donup kalıyorsun yavrum kıyamam ben o küçük meleğe.  Eşini ve öyle olan bütün erkekleri allah ıslah  etsin  akıl fikir  versin rabbim ne diyelim. Malesef her çocuk mutlu ortamda büyümüyor keşke ama keşke çok mutlu ortamda büyüseler.  Allahm yardımcın olsun ne duan varsa tez vakitte kabul etsin kardeşim
(1,096 puan) tarafından
Ah canım keskeee hiç iletişimimiz yok ki.
(490 puan) tarafından
Anlıyorum bunu da çok iyi nasıl olduğunu biliyorum. Allaha sığın o en doğru yolu gösterecektir.  bazı insanlar evlenmek için doğmamış  burası kesin
(1,096 puan) tarafından
Evet aynen oyle kardesim. Bende artık yolumu cizmek istiyorum sabahlara kadar dusunuyorum ailem arkamda meslegim var şükür en fazla aile evinde üç bes ay otururum sonra acarım kendi yuvamı kimseye yukte olmam. Konusamıyoruz ama konusabilsek anlatacağım ayrılmak istedigimi
(490 puan) tarafından
İlla ki konuşacak nereye kadar kaçacak.  Cesaretini sevdim,  meslek önemli.  Bi arkadaş yazmış,  mektup yaz diye. Yaz koy cebine eninde sonunda okuyacaktır
(1,096 puan) tarafından
Evet bana da mantıklı geldi ama okusa da okumamıs gibi yapar eminim nedense sorunları konusmayarak cozum bulduğunu sanıyor

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 2,363 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 700 göst.
0 oy
11 cevap 459 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,073 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,261 soru

24,382,983 cevap

348,871 kullanıcı

...