Kocam şu zaman şunu aldı bu zaman bunu aldı olacak sanırım....
Evet rahatsız olanlar olmayanlar tartisabiliriz buyrun
Gorgusuzlugun lüzumu yok diye düşünüyorum ben. Ne almışsa almış foto yükleyip burda gösteriş yapmaya gerek yok. doğum yapmadım henüz allaha bin sukur durumumuz da çok iyi ama ben bir şey beklemiyorum evlat sonuçta rabbim vermiş o güzel duyguyu o güzel muhteşem anne olma şahsiyetini bize sunmuş karşılığında kimden ne isteyebilirim ki.
Hemannn bışver güle güle taksınlar paylaşmak istemişler ister içten ister hava atmak olsun Rabbim herkesin yuvasına huzur versin eşinle iyi oldun mu evin cennet olur hepsi alınır
Gosteris .. hic hoslanmadigim bir durum . Sacma ve gereksiz. Esim bana bunu aldi dese yine iyi fotografla desteklenmesi acayip bisiii
Amacım hava atmak değil sevincimi paylaşmak istedim diyorlar ya birde...
Yapmayın arkadaşlar ev hali hepimizin günü gününü tutmuyor.. eşim şöyle eşim böyle şunu aldi yaptı.. Allah muhabbetinizi arttırsın ama o an sıkıntısı olanı da düşünün.. maddi imkanı olmayanı.. vs vs istermisiniz kalbi kırık biri görsünde eşinden biraz daha sogusun..
Biraz empati yapalım yeter.
Benim hiç hoşuma gitmedi şahsen çok yanlış hepimiz bayaniz illaki aramızda özenen vardır üzülen vardır kim istemez eşi öyle koca koca altınlar alsin hayat şartları çok zorlaştı
postu acan bendim canim bugun ve basinda yazdiklarimi okumadan elestiri yagmuruna tutuldum simdi bir post daha actim okuyun oyle elestirin lutfen kimse bu gune kolay gelmedi basinda yazdim ilk dogum hikayemi kimsenin kiskanmasina gerek yokki ne gunlerden bu gunlere geldim ben beni cok üzdunuz bilin istedim yargisiz infaz yaptiniz belki ben bunlari taktim ama basinda yasananlar ve sonraki sevinci gorun istedim
Eşim bana öyle şeyler almamıştır bi kere çiçek aldı o da benim zorumla oldu
Adamın içinden gelmiyo napayım
1,491,829 soru
24,377,316 cevap
348,418 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın