Kizlar dogum yapalı 50 gün oldu hala kayınvakidemlerdeyiz eşim hala da kalalım diyor ya ! Esyalarim burda valizde odanın bir köşesinde rahat edemiyorum ya evde birde babaannesi var olur olmadık zamanlarda giriyor pat diye odaya hiç düşünen yok bu kız dinlenir mı falan diye iyice sıkıldım inanın ya eşime de sinir oluyorum gidelim diyorum yok biraz daha kalalım diyor...ne desem de değişme olmayacak en azından buraya yazarak bir nebze olsun rahatladm
Aynı sorun bende de var canım ama ben kendi annemlerde kalacağım ben de evimde kalmak istiyorum annemler kalabalık simdi Esim vardiyalı çalıştığı için kalıyorum çocuk doğunca da kal diolar göndermeyiz diolar esimde destek veriyor kal Dior ne olursa olsun rahat edemiyorum ama hayırlısı inşallah
Ben de farklı sehirdesiniz sandım biz 11 saatlik uzakta olmamıza rağmen kendi evimde olacam doğumdan sonra en rahatı insanın kendi evi
Erkekler hep öyle evlendikten sonra analarına düşkün oluyorlar dibinden kalkmıyorlar maalesf . Benim evim de sobali olduğu için Kaynanam doğumda biz de kal diyor ayağa kalkana kadar mecbur gideceğim çünkü evime gelip bakan olmayacak bir yaşında da kizim var. 1 hafta 10 gün kalacam ama rahat edemicem kaynana gelir tepeme oturur uyutmaz dır dırı çok.. Allah yardımcımız olsun ne yapalim :(
Bian paylasımi ben yaptim sandim o derece yani tek fark ben hala dogurmadim ayni sekilde bavulda elbiselerim sinir olmaya basladim bende dogurunca evime giderim diye dusunyorum bakalim
Ahhh kuzum benim Allah yardımcın olsun. Yasin oku rahatlarsın
Vallaha ben olsam eşime bir güzel bağırdım burda rahat değilim.anlamiyor musun odaya pat diye dalıyorlar kapı çalma bile yok diye onlar da duyardı sonra da alır valizimi giderdim isterse gelsin eşim isterse kalsın annesi ile .Benim kapıyı camlardan çalanlara tahammülü yok bekarke .annem dahi kapımı çalar idama girersi belki ciplagim ala alaaa
Al çocuğu çık git evine canım. Ben olsam öyle yapardım valla billa:?
1,488,820 soru
24,335,692 cevap
345,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın