0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar geçen ayın 18 inde eşimin memleketine geldik benim planım bı hafta kalıp dönmekti yanıma ihtiyaclarimizi bile ona göre aldım. Ama kayınvalidem komposto, reçel vs yapalım gidersen tek başına yapamam dedi 1 hafta daha öyle kaldım. Gerçi 3 buçuk aylık da bebeğim var pek de bı katkım olmadı ama eşimle bahçeden meyve toplamaya falan gittiler işte. Sonra da eşimin izni bitti 10 günlük görev olduğu için beni annemlere bıraktı. Çıktığında da bayram olacağı için 1 hafta daha eşimin köyünde kalacağız yani ben 1 aydan fazla evimden uzak bebemle ve az esyayla idare etmiş olacam. Eve dönmeye daha 2 haftadan fazla var ama çok sıkıldım. Annemin evinde salonu verdiler ama kardeşim babam girip çıkıp duruyo benim bebek emzikli. Bide yetmiyo gibi 4 kişilik yatılı misafiri gelecekmiş bı sicaklarda kapalı gezmem gerekecek. Of uzun oldu kusura bakmayın çok bunaldım içimi dokeyim dedim. Çocukla annenin evi bile rahat değilmiş. Eve bı gideyim eşim göreve gidincede gelmeyecek bı yere çocukla idare etmeye çalışacağım...:ermm:

5 Cevaplar

+1 oy
(1,810 puan) tarafından
Ne güzel ailemde kalıcak sın eşleriniz izin vermezse çocukla tek bunaldım dersiniz izin veriryorda yaranamıyır keşke bende gide bilseydim 
tarafından
Ailemin evi rahat olsa bende kalırım çocukla ilk geldim ve sürekli emiyo kusuyo kıyafetim yok ve kardeşim Cat kapı salona girip duruyo. Gelme diyorum ergen işte unutuyom diyo. Aslında gelince onun odasını alıyodum şimdi oyun sistemi kurmuş gece yarılarına kadar bilgisayar başında odayı da vermiyo
(1,897 puan) tarafından
Emzir memeni kapat nolcak cnm gittiğin herherde insanlara gelme yin yanıma diyemezsin ki bebeğin sürekli emiyor Muş emzir bı ortu at yada tişörtün le kapat veya arkanı briaz dön hepimizi öyle yapıyoz
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki. Ben 3 ay kaynanam da kalmak zorunda kaldım bebeğimle. Bunun 20 günü kendi ailemle geçti. Yani korkunç bişey ya tek kelimeyle korkunç. Bilmiyorum ben aşırı yipranmistim. Allah kolaylık versin inşallah çabuk çabuk geçer evine dönersin
(1,897 puan) tarafından
Ben gidince anneme geri bidaha beni getiremiyor lar ne onlar birakiyor ne ben geliyom iki ay kalıyom gene yetmiyor siz nasıl sıkılıyor sunuz anlamadım ki
tarafından
İşte diyorum ki annemlerde rahattım sadece 20 günü orda geçti zaten zaman su gibi geçiyordu. Kaynanamlarda sanki her gün işkence gibi günleri sayıyorum bitmiyor bitmiyor kocam gelip beni almıyor timarhanelik olacaktım sonunda. Bana kalsa annemlerdede kalmam evim dururken. İnsanın evi çok başka oluyormuş
(1,897 puan) tarafından
Valla eğer insan rahat deilse müsait deilse ortam anne veya kaynana güzel deil
Ama ortam musaitse her iksiide birbirinden güzel oluyor
Bende evden yanayım herzaman eşimde öyle günü birlik gideriz kaynanaya geliriz
tarafından
Başına gelen anliyo zaten, benim annemlerde rahat değil. Başta sıcaklarda rahat rahat askiliyla dolaşmak istiyorum ama kapaliyim orası çok zorluyo bide emzikli olunca ikide bir meme aç üzerine kussun kıyafet değiştir yanında 2-3 çeşit var. Bundan önce de gelip kaliyodum ama tek basinaydim bebekle zormus
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Bak yazının sonunda da eve gidince yalnız kalacağni dile getirmişsin 

Hayatı böyle birbirinzie boş yere zorlaştırmayin 

Zaten evde yalnız kalcaksin gez işte annemde kaynana da bebeğinle kocanla keyfine bak  

Bende öyle plansız bir yere gidersem gidip beş dakka giyecek şeyler aliyorum yani çok zor deil iki takım kıyafet almak 
tarafından
Geldiğimizden beri diyom yok kıyafet diye takan mi var giderken de 2 kuruş bıraktı o da bez alacam bitecek :/ aksi gibi evde de azaldı kıyafet doğumdan sonra 1 beden genisledim 50 kiloydum 10 kilosu kaldı hamilelikten sonra
(1,897 puan) tarafından
Aaa ayıp ya işinde gücünde adam durumu iyi neden takmıyor almıyor çok ayıp valla sen tavrını köy yani ben olsam rezil ederdim onun haddine mi beni eksik bırakacak
tarafından
Kart borcu gelmiş 7800 maaşını bile aşıyo buraya bırakırken bile kaldı elimde 100 lira kaldı daha gelmesine 1 hafta var
(1,897 puan) tarafından
Hesapsız kitapsız adam olurmu ne borcu o öyle niye parasız bırakıyor seni ya üzüldüm gerçekten ayıp
tarafından
Canım bizim için harcadı ne yapsın herşey üst üste geldi, doğum yaptım, araba bozuldu, gözlüğümun değişmesi gerekti, bebeğim az rahatsız özele- profesöre vs götürdük, gaz damlası, bezi  ,ev kira vs vs derken açıldık bı kere
0 oy
tarafından
Sorun kıyafet değil burda annenlerin yaptıgı da ayıp bence ben memlekete annemlerin yanına gittiğimde hemen yatak odasını açarlar gelen giden olur rahat et diye senin anlattıgın gibi olsa gitmem 6 -7 ayda bir gidiyorum 1 ay kalıyorum öyle olsa senede bi bider bir hafta anca kalırım canım 
tarafından
Aslında diğer geldiklerinde oturma odasını alıyodum ama kardeşim orayı işgal etmiş bilgisayarını oyun düzeneğini kurmuş vermiyo. Gece kaça kadar oyun oynayan bı ergen. Bari salona izinsiz girme diyorum çay kapı dalıyo. bebek sürekli kusuyo yanımdaki kıyafetler 1 günlük yetiyo annemden alıp giyiyom artık. Kayınvalidemin evinde onun kıyafetleri hep yaşlı tarzı ve bosbol ikidebir kıyafet yıkıyorum çocukla ilk defa geldim zor oldu bana
0 oy
(395 puan) tarafından
Bende 1 buçuk ay evimden uzakta kaldım yarısı annemde yarısı kaynanam da şimdi eve geldim o kadar sıkılıyorum ki napıcam ben burda nasıl geçecek zaman diye düşünüyorum. 4 yaşında kızım 4 aylık ta hamileyim. Anneme son günler de dedem ve babaannem de geldi yer sıkıntısı oldu yere yatak yapıp bile yattık ama annemlerle kardeşlerimle geçen zaman o kadar güzel ve değerliki keşke biraz daha dursaydım diye pişman oldum. Kaynanama geçince orası da eğlenceli görümcelerim geldi falan çok güzeldi. Tek sıkıntın bebeğinin küçük olması ama karnını doyur altını değişirtir anneanne babanne sevsin bırak onlar da göremeyecek illa uyku düzeni yok mama saati yok şu yok bu biraz özgür bırak bence ikiniz de rahat edersiniz :) 
tarafından
Öyle olmuyor işte canım benimki gazlı bı bebek kucaktan memeden ayrilmiyo. Bide benim annemin evinde eğlence ne gezer rahatlık düzen bile yok. Sürekli babama kardeşime bağırır bende nasibini alırım. Evi toplamaz bulaşığı babam yıkar sofrayı babam toplar. Bende çocukla yapamadım acikiyom önüme yemek koyan yok emziriyom bide sütüm etkilenecek burda kalacam diye. Psikolojisi bozuk bı annem var
tarafından
Sabah çay demledim kahvaltı hazırladım çay ocağın üstünde bayatlamış sofraya fazla peynir gelmiş diye soyleniyo kiziyo bebek ağlayıp dururken sofra hazırlamış demiyo öyle değişik bi insan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 325 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,064 göst.
3 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Mavilimm (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 399 göst.
12 Mart 2021 Aile kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,586 göst.