Kızlar geçen ayın 18 inde eşimin memleketine geldik benim planım bı hafta kalıp dönmekti yanıma ihtiyaclarimizi bile ona göre aldım. Ama kayınvalidem komposto, reçel vs yapalım gidersen tek başına yapamam dedi 1 hafta daha öyle kaldım. Gerçi 3 buçuk aylık da bebeğim var pek de bı katkım olmadı ama eşimle bahçeden meyve toplamaya falan gittiler işte. Sonra da eşimin izni bitti 10 günlük görev olduğu için beni annemlere bıraktı. Çıktığında da bayram olacağı için 1 hafta daha eşimin köyünde kalacağız yani ben 1 aydan fazla evimden uzak bebemle ve az esyayla idare etmiş olacam. Eve dönmeye daha 2 haftadan fazla var ama çok sıkıldım. Annemin evinde salonu verdiler ama kardeşim babam girip çıkıp duruyo benim bebek emzikli. Bide yetmiyo gibi 4 kişilik yatılı misafiri gelecekmiş bı sicaklarda kapalı gezmem gerekecek. Of uzun oldu kusura bakmayın çok bunaldım içimi dokeyim dedim. Çocukla annenin evi bile rahat değilmiş. Eve bı gideyim eşim göreve gidincede gelmeyecek bı yere çocukla idare etmeye çalışacağım...
408,082 soru
12,254,492 cevap
37,204 kullanıcı