0 oy
1,061 göst.
Diğer kategorisinde (976 puan) tarafından
Kizlar bugün dışarı çıktık ekmek alıp gelcektik kaynanam görümcem ben. Kizimida arabasına koydum yatıyodu . 6 aylık bu arada .ekmeği alıp geldik evin önünde üst kattaki komşu vardı .selam veriyim dedim o ara kızımi uzaktan seslenip sevmeye başladı. Ablaninda bı kizi var hasta ne yaptığını felan anlamiyo .bı anda hiç anlamadım geldi ve vurdu saniyeler içinde gerçekleşti. Kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı . Elim ayağıma dolandı .emniyet kemeri sanki inadına açılmadı hemen kucağıma aldım ama nasıl kötü oldum gözlerim doldu elim ayağım titredi .abla kızına kızdı babası çocuğa vurdu dedim vurmayın diye ama baya çocuğa kizdilar. Elden bişey gelmedi tabi .özür dilediler felan .eve girdim kızımı kucagimdan bırakamadım resmen çok kötü oldum ya. 

10 Cevaplar

0 oy
(1,712 puan) tarafından
Ne dicemi bilemedim kuzu ya bebeğinı uzak tut elinden geldiği kadar
(976 puan) tarafından
Kimseye yaklastirmiyorum zaten koronadan dolayı anlamadım bı anda gelmesiyle vurması bir oldu . Hasta diye insan bişey de diyemiyo
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Ayy ama kiz rahatsizmis yazik olmuş yaa :( üzüldüm 
(976 puan) tarafından
Evet canım o yüzden ona da bişey diyemedim. Bilse yapmazdı zaten . Ama içim parçalandı resmen
(681 puan) tarafından
Aynen valla :(
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Bılıncı olsa yapar mı canım korkmustur kızın yazık neysek daha kotu bısı olmamıs.. 

Kızıp vurmak yerine gözunu ustunden ayırmasalardı kızlarının keske madem bı raahtsızlıgı var 
(976 puan) tarafından
Evet canım bilinçli değil bende kızmıyorum çocuğa . Kizmalarinida istemedim yani sonuçta bilmiyo diye onlarda çok kötü hissettiler özür felan dilediler. Ama mahvoldum resmen
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Cnm o anlattıgına göre oda ne yaptıgını bilmiyor ki yazık onada kızmışlar bilerek yapmamışki o ununda durumu malum tamam senin bebegin de sana kıymetli ama takma sen dikkat et çocuguna
(976 puan) tarafından
Evet canm aynen . Kimseyi yanına yaklastirmam daha .
0 oy
tarafından

Rahatsız derken özel çocuk falan mı yani öyleyse onlar pek bilmez ki ne yaptığını eğitim falan veriyolar bizim de var ailede amcamın gelinin kızı 12 yaşında falan sanırsam onunda öyle bir özelliği olduğu için tedavi görüyo dersler falan görüyo Rabbim yardımcıları olsun 

(976 puan) tarafından
Evet canım daha 5 6 yaşlarında . Bilmiyo zaten ama işte icim yandı resmen. Allah onlara da yardım etsin öylede zor.
tarafından
Oyyy kıyamam Rabbim ailesine sabırlar versin bilirim gördüğüm için öyle oluyo ailesi keşke vurmasaydı o onu bilemezki çok geçmiş olsun tatlım sanada
(976 puan) tarafından
Saol canm amin
0 oy
tarafından
Çocugun sağlık sorunu var mis olur arada öyle şeyler benimde kızımın elini ısırmıştı çocuğun biri öyle babası kızıyordu çocuğa sakın dedim sakin bir şey deme bağır çagirmadan dövmeden anlamaz ki ılımlı yaklaşmak lazım bebeğinde daha küçükmüş korkmuştur haliyle ne yapsın seninki bebek öteki ondanda bebek ikisinede kıyılmaz ki benim suan da oturduğum binada da engelli bir gencimiz var geçen gün bir tane dondurma aldım verdim allahım o yüzündeki gülüşü unutamıyorum o özel çocukları mutlu etmesi aslında o kadar kolay ki bence güzellikle konuşulursa o senin kardeşin ona zarar verme onu sev dediğin zaman eminim ki anlayacaktır 
(976 puan) tarafından
Canm zaten gördüğünde ona guluyodu felan da anlamadık bı anda oldu bende vurmalarina kizmalarina karşıyım . Onlarda bı anlık şeyle kizdilar sanırım çok dikkat ederler normalde . Napalim o da daha küçük benimkide oyle.
tarafından
Oda bilememistir öyle olacağını sende üzülme hadi büyük biri yada aklı başında bir çocuk yapsa neyse de onu mazur göreceksin çok takılma tamam mı sıkma canını ")
(976 puan) tarafından
Saol canım sıkmam :*
tarafından
⚘⚘❤❤❤:-*
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kıza yazikk olmuş norml bı çocuk bile yapıyor kimse dovmuyor çocuğunu nasill hasta kızsa vurabilirler bunu senin yanına yapan evde nelere yapiyidurrrr off
(976 puan) tarafından
Canım normalde çocuklarına çok dikkatli bı aile ama bianlik oldu sanırım onların vurması çünkü hiç çocuklarına bagirdiklarini bile duymadım .
(1,330 puan) tarafından
İnsallahh öyledir zor valal
0 oy
tarafından
Hem kızının öyle bişi yaşamasına üzüldüm hem o kızın babasından tokat yemesine üzüldüm ya :( her ikiside çocuk :(
(976 puan) tarafından
Bende üzüldüm ama babası tokat atmadı canm poposuna vurdu niye vurdun o bebek diye .
0 oy
tarafından
Oda çocuk sonuçta annesinin babasının düşünmesi laızm şimdi ikisinede kıyamam ki 
(976 puan) tarafından
Evet ya ne yaptığını da bilmediğinden öylece baktı
0 oy
tarafından

Rahatsız olan çocuklarına bakmıyorlar sonra çocuğu suçluyorlar ya yazık o çocuğa da yazık seninkine de küçük çocuklar günah Allah analarinda babalarına hem sabır gemde vicdan merhamet versin :ermm:

(976 puan) tarafından
Canım bakiyolar çocuklarına çok dikkatli bir aile aslında onlarda farkında olamadılar bı anda oldu herşey . Ama gerçekten çok sabır gerektirwn birşey hiçbir yere tek birakamiyolar.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,621 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 3,186 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 8,995 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatym35 (1,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,180 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,681 soru

24,609,178 cevap

363,993 kullanıcı

...