Öncelikle çok üzüldüm keşke böyle bir olay yasanmasaydi. Ama refleksten o can acısıyla vurmuş olabilir. Dövmeye meyilli biri olsaydı emin ol ki her firsatta vurmaya yada azarlamaya çalışırdı. Annem önceden bir evlilik yaptı ve 3 ay sürdü adam beni odaya kitlemisti. Gözleriyle yemek yerken kötü kötü bakıyordu elin pi.cine ben bakiyorum der gibi. Bu güne kadar eşinden kizina karşı böyle birşey gormemissin kii şok oldum diye belirtmissin. Ben eşinin samimiyetine inandım. İsteyerek vurmamistir. Ki bizde kendi öz evlatlarimiza anne yada baba fark etmez sinirlerimize hakim olamayıp hiç vurmuyormuyuz? Popusuna. Benim annem essek sudan gelinceye kadar dövdüğü günleri biliyorum iş yerinde patronuna sinirlenip. Tabikii çocuğa vurulmamasi gerekir bunu savunmuyorum yanlış anlama beni lütfen. Ama eşine tavır yapmak yerine onunla güzelce konuş. Eşinde farkındadır kii kızının canı yanınca seninde canının yanacagini. Lütfen tavır yapma her annenin hazinesi evladidir. Kızıma vurunca beynimden vuruldum bende de. Oda pismanligini dile getirecektir. Eşine karşı kötü veya tavırlı olursan eşin yaptığı hatadan pişman olup hatasını anlamaz. Ama güzelce konusursan seni çok iyi anlayacaktır. Eşinle kızının bağları güçlenir. Emin ol ki sen güzelce konuşunca sana " ellerim kirilsaydida vurmasaydim keşke vurunca çok üzüldüm çok pisman oldum" diyecektir.
1,502,672 soru
24,535,167 cevap
360,161 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın