Ne etrafındakiler ne eltin doktoruna bakmalısın canım.. bende normal planlamak istedim ama sezeryan oldum.. olsun ya diyerek yüzünü buruşturanlar falan bı dünya dengesiz vardı etrafımda..halada bebek görmeye gelenler var ) Ama o kadar kolay oldu ki rabbim herkesi hayırlısi ile kurtarsın.. inan o efsanevi anlatilan şeyler gibi değil.. Çok konuşup boş konuşan insan çok toplumda ne yazık ki.. o yüzden olumsuz düşünme..sonuçta olabileceğin en güvenli yerde olacaksın sağlıkla kavuş yavruna
Kadin napsin sezeryanda narkozu fazla verdiler her halde butun kafa yanmis
Hahahahhhh eee sezeryan çok zormuş normaldede dikişin çok olacakmış napacan ağzından çıkarcan o zaman bebeyi eltinin ağzına ıslak odunla vuraydın iki dene ikisinin sonucundada kuzuna kavuşcaksın bence her yol güzeldir sezeryanda olsa normalde olsa sen hiç dert etme Allah yardımcın olsun kardeşim
3600 kilo doğdu bebeğim ve suni sancı ile doğum yaptım. 1,5 saatte dogurdum normal doğum ve sadece 5 dikisim vardi ilk doğumum olmasına rağmen gayet su gibi doğum yaptım. Herkes acı çekecek diye bişey yok. İnşallah e
Seninde böyle olur eltinde kıskançlıktan çatlar
Booooşver sen onu yaa duyanda laf etti zanneder işine bak sen Allah büyük iiiilerle karşılaştırsın canım ne hayırlısı ise o olsun
1,506,379 soru
24,590,134 cevap
363,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın