Kızlar bundan 1 buçuk sene önce ben kaçarak evlendim babamdan şiddet görme durumum vardı o zamanlar 18 yaşındaydım 19'uma girmeme 3-4 ay vardı anneme dedim ama annem yaşım küçük diye vermek istemedi. Sonra ben gene bir gün babamla kavga ettik sinirim bozuldu eşime gel al dedim ve kaçtım. Ha babamın bana dayağından laflarından başka bir şikayetim yoktu Allah var ne istediysem aldı ama işte beni çıldırtan birde aldıklarını başıma kalkıyordu ben kaçtım ilk 5 bilemediniz 7 ay hicbir şey olmadı hatta ben ailemle barıştım ailem çok seviyor eşimi 9-10 aydır ciddi anlamda değişimler var eşimde bebeğimizin olmasını çok istiyordu oldu insan bebeği olunca karısına çok düşkün olur ama benimki öyle olmadi hamile olmadan önce ufacık birseyi ciddiye alma özelliği başladı bi kackez boğazımı sıktı dedim geçer ya geçen gene salonda kanepeleri değiştiriyoruz dediğim yere koydu dedim ki sadece biraz ileri itekle arada boşluk kalsın dedim bir sürü laf saydı sonra ben ona bağırdım sonra boğazımı gene sıktı ailemede diyemiyorum ben mutlu değilim diye ne yapacagimi bilmiyorum artık evde kafayı yiycem .
1,491,299 soru
24,369,818 cevap
347,923 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın