0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar burda korona testi yaptıran baya bu arkadaş vardı rica etsem nasıl yapıldığını ve kac dakika sürdüğünü söyleyebilir mısınız 

Instagramda bi yazı gördüm 1 saat sürüyormuş ve test yapıldıktan sonra bi süre koku alinmiyor ve burnu sizliyormus doğru mu 

Sanki hissediyorum ya çok yakında bize de gelecek bu lanet illet test yaptıranlardan ya da bilenlerden lütfen detaylı açıklama bekliyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(4,667 puan) tarafından
En fazla 10 saniye sürüyo canim burundan ve bogazdan sürüntü aliyolar
tarafından
Sonuçlar kaç gün sonra çıkıyor
(176 puan) tarafından
48 saatte cikti benimkiler. İll yaptirdigimda saglik ocagi aradi beni pozitif cikarsa takip altinda tutucaz felan diye ama negatif cikti cok sukur. İkinci yaptirdigimda kimse aramadi. Bide sey doktor direk ilac verdi bana sonuc cikana kadar ic diye eger pozitif degilsen birakirsin dedi eve geldim icmedim ilaci disarida cikmadim ama icmedim sonucta negatif zaten. Bosu bosuna o kadar agir ilaci icmedim tavsiyemm sanaada verirlerse icmek icin sonucun cikmasini bekle. Baya bi yan etkisi varmis oyle duydum
tarafından
Çok şükür bende bi belirti falan yok canım ama eşimin iş yerinde başka bi bölümde çıkmış o yüzden korkuyorum bize de gelir die
Bi de bisey soracam karından iğne gibi bisey  falan mi vuruluyo
(176 puan) tarafından
Hayir oyle bisey yapmadilar
tarafından
Geçen gün eczanede denk geldim pozitif çıkarsa bunu karından uygulayın ilaçlarını negatif olana kadar kullanın demişti ondan dedim
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Testi yaptırmak 5 dk bile sürmüyor önce bogazdan sonra burundan suruntu numunesi alınıyor 4defa test verdim
(18 puan) tarafından
Burundan alınan biraz tahriş ediyor ama geçiyor yani öyle bı acı değil
(18 puan) tarafından
Benim 1gunluk bebeğim bile verdi 2defa korkmayın kendinize dikkat edin
tarafından
Biz dikkat etsek nolacak ki canım eşim aksama kadar k.opek gibi çalışıyo bazıları da can sıkıntısından dışarılarda geziyo
(18 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben kovid oldum okadar dikkat ediyordum ki ama işte bazen yapacak bişey olmuyor hemde kovidliyken doğum yaptım 21 gün bebeğimi hiç görmedim çok zor bı durum
tarafından
Benim de 15 aylık oğlum var canım onun için korkuyorum ben Allah göstermesin korona olsam kimse bakamaz zaten gurbetteyiz
0 oy
tarafından
Eşim hastanede çalışıyor bir kaç arkadaşı pozitif çıktığı için test verdi akşam iş çıkışı 5 dakikani bile almıyor dedi sabahı öğlene doğru testi çıkmıştı çok şükür negatif
tarafından
Rabb'im korusun eşlerimizi benim eşimin de iş yerinde bi kamyon şoföründe çıkmış malzeme getirip goturen eşimle teması yok bölümleri farklı ama korkuyorum işte
tarafından
İnsan korkuyor cnm vallah Allah korusun inşallah
tarafından
Aynen canım Rabb'im korktugumuzu başımıza getirmesin inşallah
0 oy
tarafından
Kız ne 1 saati parçamı alıyorlar sanki 10 saniye anca sürüyor önce ağzına sonra burnuna sokuyor çubuğu hiçte abartılacak bir acısı yok yani koku kaybına gelince ben zaten koku alamıyordum yapıldığında korkulacak birşey değil canım
tarafından
Ya abla eşimin iş yerinde farklı bölümde bi kamyon şoföründe çıkmış esimde bisey yok ama ister istemez korktum araştırayım dedim bi baktım 1 saat test sürüyor insan sırf onun için bile korona olmaktan korkar falan yazmışlar bende korktum
tarafından
Yok canım abartmışlar yok öyle birşey okadar insan kuyrukta bekliyor taaa kaçıncı sıradaydım hemen geldi bana sıra girdiğimle çıktığım bir oldu
tarafından
Çok sağol ablam Rabb'im korktugumuzu başımıza getirmesin inşallah
0 oy
(1,772 puan) tarafından
6 7 saniyelik olay koku alma kısmını bilemiyorum zaten koku kaybım vardı o yüzden hiç koku almadım öyle abartıldığı gibi de acımıyor 
tarafından
Sağol canım Allah hepimizi korusun inşallah
0 oy
(7,264 puan) tarafından

Hamilelik testi gibi yapılandan üretmişler bizim türk doktorları.. kan damıtıyorsun çift çıkarsa Allah korusun:ermm:

tarafından
Aaa bu yeni mi üretilmiş canım bilmiyordum bunu
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ne bir saati canım yaa. Taş  çatlasa 15-20 saniye. Burun ve boğaza çubuk koyuyor. Ağrı sızı da olmuyor. Çubuğu koyunca biraz huylanıyorsun sad3ce
tarafından
Çok sağol canım Rabb'im tüm müslüman ailelerini korusun inşallah
(3,136 puan) tarafından
Rica ederim canım. Amin inşallah inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 206 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 403 göst.
11 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin07 (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu

408,192 soru

12,260,105 cevap

37,339 kullanıcı

...