0 oy
1,116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Kizlar 3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var küçük olduğu için yer yatağında yatıyoruz. 4 aylık da hamileyim ama çocuk doğduğundan beri ayrı uyuyoruz. İlişki falan da çok nadir ama bnm derdim bu değil. Ben sevgi istiyorum yanyana bile yatmiyoruz. Belim ağrıyor diyerek hergun yatak odasında yatıyor ama 4 Aydır çalışmıyor. Birde ben evlendikten snra hamileliklerden dolayı 20 kg falan aldm. Acaba artk bni mi beğenmiyor çok üzülüyorum... Ne yapmalıyım?

11 Cevaplar

+4 oy
(1,634 puan) tarafından

Keşke baştan hiç ayırmasaydınız o yatağı.

2 yaşında çocuk artık ayrı yatabilir.

Ve bebek doğmadan ayrı yatmaya alıştır. Bebek doğunca ayırırsan yeni çocuk geldi beni attılar diye düşünebilir çocuk.

Odana geri dön canım.

Ben doğum öncesi eşime dedim asla ayrı yatamazsın diye. Doğum yaptım 30 gün kaynanamlarda kaldık tek kişilik yatakta ben yer yatağında eşim ve beşiğinde oğlum yatardı. 20 gün sonra evimize geçtik ve kendi yatağımda yatmaya başladım.

Kısacası eşin rahata alışmış o yüzden istemiyo. Seni beğenmiyo olsa 2.çocuğu yapmazdı:D

-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yer yatağıni odaya sar kızın yerde yatsın gece aklın kalıyorsa 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
yatağı ayırarak basta yapmışsın hatayı
0 oy
(555 puan) tarafından
Valla cnm doğum yaptigimda yerde yattım oğlum beşiğinde uyudu ama sık uyandığı için yerde yattım eşim odaya geçmedi bide birlik yaşıyoruz annesi odana geç dedi yok bende burda uyuyacam dedi en baştan izin vermemen lazımdı yada eşin gitmek istemeye bilir 
0 oy
tarafından

Bacım sen buna mı takıldın benim 14 aylık kızım var onla yatıp kalkıyorum nolacak nerde rahat ediyorsanız orda yatın. Bir de hamileymişsin sen 2 çocukla adamla zor yatan gari.

0 oy
(150 puan) tarafından
Cocuk oldu diye ayri yatilmaz kuzum çocuk ayri yatirilir sn hattayi başta yapmişsin eşini hiç ayri yatmaya öğretmiyecektin bnim esim dogumdan geliyom anca 2 gun ayri yatiyom 3 gun yine beraber yatiyoruz bnce bir kari koca ayri yattigi zaman araya soğukluk giriyor ...
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Başta izn vermicektn ben doğum yaptğm da kaynnm annm faln kldı biraz onlar varken yanmda yatmadı her seferinde yanıma gel deyip durdm izin vermedm çok uzun sürmedi hemen yanıma geldi çocğu da yanına alştrmaman lazım dı hamilymşsn bide alştr çocğu senden ayrı yatmaya odana yere ser ona 
0 oy
(365 puan) tarafından
Bende 40im bittikten sonra esimle birlikte uyumaya basladim araya cok zaman grdimi araya sogukluk giriyir ister istemezve esin tek uyumuya rahat uyumaya alisior canimaksam esin icin hazirlan kendi yerinde uyu canim  goruceksn insallah duzelir artik  kizin buyumus cnku ayri yatabilir benim kizlarim biri 2yasina grmeye yakin alistrdim baska odada uyumaya bebegimide 6aydan snra yerde uyutuyirm tek yatior ama ayni odadayiz ben yatagimda bebek yerfe
0 oy
(245 puan) tarafından
Mayıs ayında doğum yaptım 40 çıkana kadar hava ısındı eşim çok terler ben dedimki istersen salonda yat keşke demeseydim 4aylik olduk salonda yatıyor .Gel diyorum odaya siz rahat edemezsiniz falan diyor .din akşam dayanamadım artık yeter dedim ben kocasız kadinmiyim dedim söyledim .oda sen rahat et diye ordayım dedi seni düşündüğüm için dedi üzüldüm bende neler düşünmüştüm senin gibi beni beğenmiyorum başkasını var .sonunda yatağına döndü yani.konus sende
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hiç böyle seyleri dert etme ama büyümüş artık çocuk ayrı yatar o alıştır istersen bebek gelince zor olur çünkü benimki bir yaşına girecek biz de yer yatağında yatyz eşim yatak odasında yatıyor ama iki gün en fazla ilişki olmadan geçer yani hem çocuğu hem adamı idare edersin soğukluk felan olmaz seven insanın arasında böyle seylerden istiyorsa adam zaten fırsat bulur senle bseyler yapmaya kendini de kilo aldım diye küçümseme o kilolar gidici bunun için senden soguyosa bırak soğusun sen onun çocuğunu tasiyosun 
0 oy
tarafından
Araya bi kere sogukluk girince zor duzelio...

En başta ayrı yatmakla hata yapmissiniz..

Kızına yatak odasında bi yer yapıp eşinin yaninda uyumaya çalış 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 492 göst.
0 oy
4 cevap 385 göst.

Kategoriler

1,492,596 soru

24,388,601 cevap

349,137 kullanıcı

...