0 oy
1,320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar acliktan ölecek hayvan otrma odasında biyerde heryeri cektim yok geceleri bagrip duruyo inan vicdan azabi çekiyorum aç diye otrma odasında ne yiyeblrmi eşimle aradk taradik yok gece karanlikta ötüyor lambayi yakinca çıt yok ne yapsam bilemedim :)

6 Cevaplar

0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ayy ben olsam korkudan olurdum o nasil bi vijdan ☺☺
tarafından
Kız ben de korkarim görsem kaçarım ama geceleri bagrinca acliktan zaar diyom ana yüreği dayanmiyo:)
(45,023 puan) tarafından
Ahahaha ayni yorumu yapicaktim o an vicdan aklima gelmez evden cikardim heralde
(6,396 puan) tarafından
Senin ana yuregini sevsinler benim ana yuregim dayanir ☺☺walla bacim benimde gelmez ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oturma odana ağaçtan yaprak kopar koy yaprak yiyo onlar 
tarafından
Ciddimsn kız çiçek odamda hepde bakiyorum üstüne devami yok orda ama
tarafından
Belki tırtıklamıştır 1 kaç tane bak bi taze yaprak çok severler
tarafından
Evet kuzu ya baktım bı iki yapragn kenarlari tirtklanms sararms orasi sanrm onu yiyo  ayy dogrr ne edermi ki acaba bak simdi korkm on plana geçti:/
tarafından
Torun gelir sana şimdi :)
0 oy
tarafından

Ayy geçen haftada bende vardı bizde bulamamıştık kileri boşalttık karşıya sıçramış hemen sıçrıyor görünmüyor bile sonra tekrar antreye girmişti baktık ettik yok ses kesildi gerimi gitti anlamadım ama şuan çekirge dedin kaşıntı tuttu içim bi hoş oldu :D

tarafından
Benim otrma odamda koltgn ordan geliyo ses ama lambayi acnca tık keslyo ses gundz hiç yok ortada
tarafından
Aynen öyle ayyy bayılacam resmen çok kötü oldum kız valla :D
(9 puan) tarafından
Koltuğun ordan ses geliyorsa koltuğun altına yapismis olabilir koltuğu ters çevirin çıkar büyük ihtimal bizdede öyle olmuştu çok hızlı hareket ediyor
tarafından
Yok o kadrna cesaret edemem bakiyorum YK am altı rahat görünüyor koltgn
(9 puan) tarafından
Gözükmez canm yapışıyor eşinle bi dene istersen
0 oy
(291 puan) tarafından
Bak çekirge dedin tüylerim diken diken oldu en çok korktuğum hayvan küçükken sırtıma girmişti hecende araba kullanırken kocaman bir çekirge geldi koluma ölecek gibi oldum 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Aç camlari çıkar insallah
0 oy
tarafından

Hahaa kızzz yazık yaaa ama onlar yine yer ne içerki hiç araştırmadım ben İnternetten bakda sesin geldiği yöne doğru YİYECEK koy mutlaka gelir kokusuna 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,783 göst.
0 oy
12 cevap 445 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 451 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mertalimm (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,586 göst.
25 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,973 soru

24,132,364 cevap

334,116 kullanıcı

...