Selamın aleyküm hayırlı akşamlar bayanlar
Ben dün kızımın mezarina gittim. Orda tavuklar filan vardı. Dün uyardım sahiplerini. Abla mezarları eşiyorlar diye mezarlığın etrafi tamamen çevrili. Kapıyı açıyorlar sanirsam hayvanlar girsin diye bugün gittiğim de kızımın mezarinı tavuklar eşmiş dağıtmış. Ellerimle düzelttim mezari ve tavuklar yine ordaydi. Tekrar uyardim BEN BU BAYANI NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM.
HERGUN GİDİYORUM AMA OLDUDA GİDEMEDİM KIZIMIN MEZARİNİN DAĞILMASINI KABUL EDEMEM BEN
Yaaahuu ne, saçma insanlar var yaaa kadın haklı bu konuda ne yani tavukları salmasın onlarda biraz saygı duysunlar sizin evladınız ölecek ve evladınızın, mezarını tavuklar eşecek sizde suscaksınız ÖYLEMİ tabikide uyaracak ben olsam daha beterini yapabilirim belkide o, tavuklar yüzünden kavga bile ederim
Rehber öğretmenim yani psikolojik danışmanlık mezunuyum.. bunun psikiyatri ile alakası yok herkesin bebeği kucağında bu hanımefendinin toprakta kucaginizda oturan bebeginizin ayağı taşa değse kıyamet koparırsınız.. toprağı dağılıyor acaba üşür mü diye düşünüyor belki biraz kalbinizi yumusatin lütfen anne karşınızda ki yorum yaparken elleriniz titresin
Bune dikkatsizlik kimse kabul etmez bu durumu.
Acın çok büyük rabbim sabır versin.
Oranın belediyesine falanmı şikayet etsen bilemedim
Canim durumun varsa mezarini yaptirsana o zaman dagitmazlar
Bu saçma sapan yorum yapanlari piskiyatriye götürmek lazim beyinlerindeki tahtalar eksik.
Allah yardımcın olsun
1,486,289 soru
24,299,115 cevap
343,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın