Ne yalan söyleyeyim çatı muayenesinde doktorum normal doğum yapabilirsin derse evde doğurmayı düşünüyordum ama göbek bağı hakkında bilgim olmadığı için ikilemde kalıyordum. Bugün sağlık ocağı doktorumla konuştum beni yarım saat rehin aldı sağolsun. Kan sulandırıcı kullandığım için ve daha önce kanamam olup durduruldugum için riskli gebelik bölümüne giriyormuşum. Sancin olursa 5 10 dk bi gelirse hastaneye gitmelisin hatta ambulansı aramalısın dedi. Suyun bittiğini kordon dolandigini bebegin ters olduğunu nasıl bileceksin dedi. Senin normal doğum yapman gerek ama her doktor uğraşmaz sezaryana alır onuda yatak parası için yapar dedi. Yani baya bi düşüncelerimi değiştirdi ve bilgilendirdi. Devlete muhakkak git bilgileri oldun kaydın olsun dedi bazı doktorlar almaz muayene etmez hastane hastane dolaşırsın dedi. Doktorun bile eşini almamışlar o derece... neyse sözün özü evde doğum yapmayın arkadaşlar ha bide bebegin kakasini yemesi var oda şimdi aklıma geldi
Aman ozel e gitme canım insanı somuruyorlar benim 5 bin liram gitti şimdiki kafam olsa o parayla ogluma bir sürü şey alirdim
nerden geliyor bu ozguven merak ettim. Ben de normal dogum istiyorum insallah normal dogum olur. Ama evde doğurmak da baya bi cesaret ister
1,508,098 soru
24,614,758 cevap
364,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın