Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Allah kimsenin eline düşürmesin
0
oy
805
göst.
27 Eylül 2020
Aile
kategorisinde
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
soruldu
38 haftamdayim.3 tane çocuk . Uc dört gündür hastayım. Bunlar düşmüş bi ev sevdasına. Kaynanam ne kadar vicdansiz bi insan .benim hasta olduğumu bile bile adami ev bakmaya yolluyor. Ne aradi ne sordu. Ariyom adami hastayım diyom. Annem ev bak dedi diyo beğenmiyor diyo. Ya bu kadın benim hasta olduğumu da biliyo . Hem hasta hem doğum yakin üç çocuk. Ev derdine düşmüş.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Bunların hepsi vicdansız bacım ben 1 aydır yataktan kalkamıyorum vicdansız 2 gün önce aradı nasılsın diye kötüyüm dedim neyin varki diyor bağırsaklarımda kist varmış dedim bana dua edip geçmiş olsun diyeceğine çok saçma bence benimde yumurtaliklarimin yanında kist var üşüyünce ağrıyor ama hemen geçiyor seninki nasıl böyle oluyor diyor sabır dedim içimden sabır her kist aynı mı dedim her hastalık aynı mı dedim bunların hepsi vicdansız hepsi
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu aramadi bile. Insan olan oğluna derki . Bu kadin hasta hamile o çocuklara nasil bakicak evin acelesi yok. Git karinla ilgilen der . Ne aradi ne sordu. Normal halde bile hamilelik ayrı sorun çocuk bakmak ayri bi sorun iken ben gözümü acamiyom elimi kaldiramiyom. Bu kadin napar diyen yok. Taş kalbliler.
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
1 ay sonra aradi zaten vicdansizda hepsi oyle bacim hepsi maalesef 1 aydir annem bakiyor bana ne haldeyim umurunda değiller ama ben bunu asla unutmayacağım bende onları aramıyorum sormuyorum bu saatten sonra
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke benim annemde yakin olaydı.
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Keşke canım yürüme mesafesi 6 7 dakika sürüyor 2 haftadır annemin evindeyim herseyimle annem ilgileniyor ama vicdansız 1 ay sonra bir kere telefon etsin onda da beni yalancılıkla suçlasın vicdansız işte
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimki memlekette. Keşke onun yanında olaydim başımda nobet beklerdi :(
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Eylül 2020
Sarii
(
2,126
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne evi canm dikkat et kendine dikkat et ki kimse bakmasin sen bakmazsan onlar hiç bakmaz ben kışın grip oldum iki gün sürdü ilk gün kalkamadm hiç ikinci gün söyleniyor diye kalktım zorla iş yaptım gelenin gidenin yanında iki gün yattı dedi
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Ev alacaklar mis kaynanam ev beğenmiyor düşmüş dünyalık derdine. Hastalik bi yandan hamilelik bi yandan çocuklara zorla bakiyom inan gözümü acamiyom ya.gece uyku yok başım catliyo
27 Eylül 2020
Sarii
(
2,126
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç yaşındasın canm Allah kolaylık versin
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
27. Normal de bile üç çocuk bakması zorken . Gelmişim son haftaya . Bide hastalık çıktı başıma. Gözümü acamiyom. Kadin ev derdinde .
27 Eylül 2020
Sarii
(
2,126
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğru söylüyorsun canm
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
60 yaşında kadın 18 lik kiz sanki ne ev beğenir ne eşya. Herşeyin iyisi olsun diye ev beğenmiyor.
27 Eylül 2020
Sarii
(
2,126
puan)
tarafından
yorumlandı
Alla alla
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz hic bisi beğenmiyor ya . Ev bulurlar birinin kapısını beğenmez birinin camını beğenmez. Biri büyük der biri küçük der. Yarına çıkmaya garantimiz yok. Düşmüş dünya derdine.
27 Eylül 2020
Sarii
(
2,126
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç sorma canm tek mi yasicak eşi yanında çocuğu varmı niye bu kadar dert ediyor
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Karı koca ikisi. Başka kimse yok. Zaten iki oğlu var. Kaç gündür kocasini oğullarını ev peşinde koşturup duruyo
27 Eylül 2020
Sarii
(
2,126
puan)
tarafından
yorumlandı
He anladım canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
_AsiMelek_
(
3,919
puan)
tarafından
cevaplandı
Hep analar dusunur canim benim elin anasi bizimi dusunur ahh ah
2 önceki yorum göster
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Halim olmamasını geçtim hasta olmasaydim gene hamilelin zorluğunu bi sekilde çekerim. Ama bu migren çok kötü gözümü acamiyom midem bulaniyo ter basiyo elim kolum titriyo dermanimi kesti. Hamilelik ten zaten hiç halim yoktu olanida bu hastalık kesti. 3 tane çocuk gel ilgilen derim yok. Yalandan yapiyomusum. Kim yalandan hasta olur. Kaç gündür gündüzleri zorla bakiuom çocuklara gece uyku yok başım yüzünden. Anasi olucak kadınla ikisinde merhamet denen bisi yok.
27 Eylül 2020
_AsiMelek_
(
3,919
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim benm insallah rabbin yardmcn olsn ailene gidip kalamazmisin belki rhat edersn orada
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Onlar uzakta canım memlekette. Burda değillerki. Ne bilim insanda azcik acıma duygusu merhamet olur. Inan varya kaç gündür kendimde değilim. Bunlar yakın ama ne gelip bakan oldu ne bi tas çorba yapan. Hakikaten iyice bitkin düştüm. Bunlar bana bisi olmaz nolcak diyo.
27 Eylül 2020
_AsiMelek_
(
3,919
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben seni cok iyi anliyorum bende grip olmstum cok kotu yemek yapcak halim yoktu annem yakinimda ona rica ettm annem evinde pisirdi esimde aldi getirdi yedik sagolsn inan benimde oyle dermanim yoktu
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuklarla ilgilenmekten dinlenmeye firsatim olmuyo. Hasta hasta zorla baktim. Üç çocuk bi de hamilelik derken hastalık tükendim resmen. Bide bunların fitne fesatliklari ile ugrasiyom ya. Hepsi ayri ayrı sorun zaten insana ben hepsiyle bi anda yalniz başıma kaldim . Anasi ev merakında cana gelsin mala gelmesin zarar kafalarında. Vicdansizlar.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Anasının ağzına bakilirda bu kadar da olmaz ya karin hasta ve hamile yazık günah
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Kimsenin eline düşürmesin Allah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Suç kaynanan da değil eşinde. Evde çocuklar beni bekliyo karım hasta bakamam dese kaynanan bir şey diyemez
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam kasten yapiyo birazda
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Onlar yapar önemli olan eşinin ne yaptığı
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Onda da vicdan yok. Ayni anasi .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
1haziran
(
1,862
puan)
tarafından
cevaplandı
Adam dediğin eşinse eğer gitmeyebilirdi, anası seni düşünmez ama eşin düşünmek zorunda, karım hasta onu bırakamam demesi gerekiyordu
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,794
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kiz nerdeee. Dermi hiç. Ya insan normal zamanda bile 3 çocuk la zor uğraşıyor. Normal zamanda bile sadece hamilelik insanı yoruyo. Kaldiki son haftalardayim. Migren tuttu deli ediyo beni ufacik ses beynime gidiyo tüm vücudum ağrıyo son haftalarin sancısı ağrısı gözümü acamiyom. Daha bu sabah azcik iyi gibiyim . Kaç gündür ne çektiğimi Allah biliyo. Bu adam diyorum artik insan değil. Anasinin evinde ev derdine düşmüşler anasına ev beğendirmeye çalışıyorlar. Ariyom gel diyom hastayim diyom. Yok ev bakiyoz diyo.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
213
göst.