Kaç gündür yazicam kendi kendime düşünmek istedim ama sanırsam fikrinizi almalıyım. Biz 6 kardeşiz 3 ablam 2 abim var ben seneler sonra olmuşum yani mesela ablalarımın yaşları şuan sırasıyla 37 36 35. Benim ki de 21. Aramızda baya bir yaş farkı var evlenmeden önce de mesela annemlere gelirlerdi odaya çekilip konuşurlardı beni almazlardı aralarına nie almıyorsunuz derdim işte sen küçüksün biz özel şeyler konuşuyoruz ilerde büyü evlen öyle falan derlerdi. Neyse ben evleneli 4 sene oluyor ve değişen bisey olmadi hiç. Mesela hergun ablalarımın birbirlerini 3 4 kere ararlar mesaj atarlar saatlerce konuşurlar annemlere gidicekler hadi baci sende gel falan diye birbirlerini ararlar ama beni hiç aramazlar. Ne zamandır düşünüyorum acaba bir hata mi yapıyorum nie böyleler diye ama gerçekten bisey yapmadım yapmıyorum. Evlendik eşimde bende gezmeyi seven insanlarız 2 sene zaten cocugumuz olmadi 2 sene boyunca hep gezdik para pul önemli değil dedik mesela evleri uzak onlar büyük biz gidelim değil hep eşim o götürdüm ama benim evim annemlerin eviyle sadece 5 dakika annemlere her hafta sonu geldiler benim evime bir gelmediler. Yine dert etmedim sorun etmedim. Ama artık beni böyle görsünler istemiyorum ben aramasam onlar beni asla aramazlar bir kardeşimiz daha var demezler. Bende basit olmak istemiyorum kaç gündür kendime aramazsalar aramasınlar ben bisey kaybetmem diyorum ama içten içe çok üzülüyorum nie böyle oluyor gerçekten anlamıyorum. Ve 1 haftadır kimseyi aramıyorum onlarda aramiyorlar. Galiba zamanla hepsini silicem hayatımdan.
1,493,250 soru
24,398,762 cevap
349,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın