Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeginize nereden alışveriş yapıyorsunuz
0
oy
486
göst.
28 Eylül 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kizlar nasip olursa mart gibi dogumum olacak alisveris yapmak icin erken daha cinsiyeti de belli ama ne olur ne olmaz diye ayrintili usg bekliyorum. Dun hem fiyat arastirmasi yapalim hem de nereden ne alabiliriz diye esimle civil panco chicco e bebek vs hepsini gezdik chicco ya girmemle cikmam bir oldu asiri pahali bizi aşar yani 2 zibin 85 lira yaziyodu esimi tuttugum gibi disari cikardim e bebekle civil hemen hemen ayni fiyat olarak hatta civil daha uygun gibi geldi ama civilin bi kac kiyafetini tuttum malina baktm naylonumsu gibi geldi bana cok kaliteli gibi degil bilmiyorum trendyoldan falan da bakiyorum ama gormedigim seyi de almak istemiyorum siz nereden aliyosunuz urunleri kaliteli cok da memnunum dediginiz bi yer var mi bir de cabuk buyudukleri icin neyden ne kadar almam gerektigini bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
bebek-eşyası-ilkbebek-heyecan
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
0
oy
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım Lc W. Hem uygun hem kaliteli .
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Lcw hic aklima gelmedi hep bebek magazalarina baktim tesekkur ederim bir de oraya bakim ben
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bence bak canım hem boll cesit hem makinede istedigin derece yima hic skinti olmuyor hemde inan cok uygun seyler var
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Yenidogan kiyafetleri de oluyo mu orda bide neyden ne kadar almaliyim cabuk buyuyo diyolar o yuzden abartmak istemiyorum annem de yenidogan alma 3 aylik al diyo ama o zaman da ilk dogdugunda cok buyuk durmaz mi ustunde
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Ya çok özenmeye gerek yok aslında. Ben oğluma tüm alışverişleri e bebekten falan yaptım evet biraz pahalı ama yapmıştım kıydım paraya ama mesela bebeğe giydiriyorshn ya kaka yapıyor ya kusuyor hemen çıkarıyorsun at makineye illaki lekesi kalıyor o yüzden çok kaliteye takılma bence. Smdi 2. Oğluma hamileyim 2 ay sonra doğumum olacak Allah izin verirse hiç kıyafet almadım abisnkileri giysin zaten cabuk büyüyorlar büyük oğlumun hiç giymediği o kadar çok kıyafeti var ki. Gerçekten çok bisey alma. Zaten her helen illaki kıyafet alıp geliyor. Evin dolar tasar.
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya kalite derken naylon ya bebegi yakar mi alerji olur mu vs diye yoksa bi sıkıntı olmayacaksa giydiririm tabi bide hemen buyuyolar gereksiz fazla alisveris yapmak istemiyorum olmasi gereken kadar sadece
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Martta daha havalar soğuk oluyor bence yakmaz. Dediğim gibi kafana yatan iki üç parca bisey al gerek yok fazlasına ben çok aldım aptallik etmişim diyorum smdi gerçekten bu oğluma hiç bisey almiycak sadece 2 rane yeni hastane çıkışı aldım onu da gelen giden olur illaki yeni bir-iki parca şeyi olsun diye yoksa hiç bisey almiycam başka.
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bana hediye olarak 10 lu hastane cikisi geldi ama o yetmez bi tane daha al diyolar ayni urunlerden 2 tane olacak battaniyesi falan gerek var mi ki
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Var. Ilk zamanlar bebek kusuyor ve 10 kere falan kaka yapıyor çoğu dışına çıkıyor battaniyeye sarılı olduğu zaman battaniye de batıyor canm sen bir tane daha al
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam o zaman oyle yapayim tesekkur ederim bir de sey sorcm annem yenidogan alma 3 aylik al zaten cabuk buyuyolar yenidogan alirsan 1 ay bile zor giydirirsin 3 aylik al ilk zaman buyuk gelse de zamanla tam oluyo dedi oyle mi yapsam oyle olur mu ki bilemedm
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Yeni doğanda lazım. Evet cabuk büyüyorlar yeni doğanları bir iki kere anca giyiyorlar ama sen yinede al bir iki tane çok alma
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Anladm tamam tesekkur ederim :)
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Rica ederim canmc:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
SakızSardunya
(
628
puan)
tarafından
cevaplandı
Civilden aldım ben canım ürünleri çok güzel, kaç kere de yıkadım sıkıntı olmadı hiç bir şekilde. Kumaşı da yumuşacık. Onun dışında enucuzbebekmarketten aldım internetten. E bebegi beğenmedim tavsiye etmem.
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bana da civildekiler naylon e bebekteki yumusak gibi geldi bilemedim ikisi arasinda kaldim zaten esim internetten alalim hepsi bi yerden olsun diyo ama bildigim bi site yok enucuzbebekmarkete bakim bide kapida odeme seklinde mi oluyo sadece kredi karti vs gecerli mi orda
28 Eylül 2020
SakızSardunya
(
628
puan)
tarafından
yorumlandı
İki türlü de oluyor canım. Ben civili begendim guvenebilirsin bana. Çok yıkadım bi sey olmadı. Enucuzda çeşit az ama güzel ürünleri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
FatmaBerra
(
898
puan)
tarafından
cevaplandı
Kasım da doğumum var canım inan her bir çöpünü müslinden tut çorabına kadar Lcwaikikiden aldım, kadın erkek ürünlerini hiç sevmesem de bebek ürünlerini çok güzel ve kaliteli buluyorum üstelik İnternet sitesinde indirim de oluyor bak derim mutlaka :)
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Lcw hic aklima gelmedi hep bebek magazalarina baktim bide oraya bakim o zaman tesekkurler :)
28 Eylül 2020
FatmaBerra
(
898
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablam çocuklarını hep ordan giydirdi giydirmeye de devam ediyor bu yüzden bende hiç bi yere bakmadın ordan yaptım alışverişimi :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Semanur
(
214
puan)
tarafından
cevaplandı
LCW bide e bebek
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam tesekkur ederim e bebek baktim bir de lcw bakim
28 Eylül 2020
Semanur
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Orda çeşit çok ve kaliteli uygun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
seymaa22
(
164
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla çok abartmadan civil e bebek ikisinden yapmıştım ben yalnız şöyle oluyor nasıl oluyosa 0-3 zınınları da oluyor oğluma şuan 6 aylık zıbınlar da oluyor yani bide 2 günde bir yıkandıkça kıyafetlerini de elde yıkadığın için sürekli hepsi temiz kalıyor o yüzden abartmadan al herşeyini çok çabuk boy atlıyor koyafetlerde
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen ben de cok abartip gereksiz seyler almak istemiyorum olmasi gereken kadar alsam yeter buyudukce yavas yavas alinir zaten
28 Eylül 2020
seymaa22
(
164
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle mesela ben 2,5 aylık oldu şuan doğmadan önce yapmıştım alışveriş bide dün yaptım pijamaları oluyor ama uzun kolluları yoktu yaz bebeği olduğu için e bebekte çok güzel uzun kollu zıbınlar vardı onlardan aldım 3 4 tane
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben de oyle yapim diyorum zaten aralik gibi alisveris yapicaz dogumu da kışa denk geliyo genelde uzun kollu alirim 3 ay sonra falan yaz geliyo o zaman da kısa kollulara donerim
28 Eylül 2020
seymaa22
(
164
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet acelen yok nasılsa indirimli hallerini bekle yarı fiyatına kadar düşüyor nerdeyse öyle öyle al
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam bakalim hayirlisi ayrintili usg bekliyorum zaten ondan snra alisveris yapicaz acelemiz yok doguma cok var daha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Ecem'in Annesi ☺️♥️
(
3,114
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben herşeyi minicity den aldım çok memnunum hatta şu an kış alışverişi yapıyorum
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Fiyatlari uygun mu peki yani bebek kiyafetlerinin normal fiyati ne piyasasini cok bilmiyorm ama chicco da 2 li zibinda 85 lira fiyati gorunce şok oldum :)
28 Eylül 2020
Ecem'in Annesi ☺️♥️
(
3,114
puan)
tarafından
yorumlandı
Fiyatları çok uygun bence. Pijama takimi 18 TL
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Gayet iyiymis de minicity internet uzerinden mi alisveris yapiliyo ben hic denk gelmedim cunku
28 Eylül 2020
Ecem'in Annesi ☺️♥️
(
3,114
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet internetten. Ama Ankara'da yaşıyorsan orda da şubesi varmış
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok istanbulda yasiyorum internetten bakicm artik :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Sesese12
(
86
puan)
tarafından
cevaplandı
MİNİCİTY LCW CİVİL E BEBEK CANIM
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tesekkurler civille e bebege baktim minicity ve lcw bakcm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Civil, minicity, lc waikiki buralardan aldım ben çokta güzel ve uygun fiyatları
03 ay çok alma hemen küçülüyorlar canım
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet annem de oyle soyledi hemen buyuyolar cok alma dedi ben de bi kac tane yenidogan alip digerlerini 3 aylik almayi dusunuyorm
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen canım büyük olsun sıkıntı değil kollarını falan kıvırırsın ama küçük olunca çare yok maalesef
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben de oyle yapcm insallah hayirlisiyla gelsin de o gunler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
LemanFatih
(
1,712
puan)
tarafından
cevaplandı
Civil minicity bak
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Civil baktim minicity bakcm internet uzerinden mi yapiliyo minicity magazasi hic gormedm cunku ya da dikkatimi cekmedi
28 Eylül 2020
LemanFatih
(
1,712
puan)
tarafından
yorumlandı
mağazası var canım internet sitesine gir altta mağazaları nerde var yazıyor
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam tesekkur ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Eymen kuşum
(
7,127
puan)
tarafından
cevaplandı
Lcw dogdugundan beri severek aliyorum kaliteli
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam tesekkurler bide oraya bakim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Defnekokusu
(
80
puan)
tarafından
cevaplandı
LCW canım gayet de memnunum
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam tesekkurler oraya da bi bakim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Slv
(
306
puan)
tarafından
cevaplandı
E bebek ve lcw canım.
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam tesekkurler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Eylül 2020
Küboşşşş
(
135
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende minicity den aldım canım kızıma 2 gün önce. Kış geliyor malum. Doğdan önce de bütün alışverişini oradan yapmistim. Ben ankaradayim ve mağazasına gidip alıyorum ama hangi illerde var bilmiyorum. Ablam da intermetten sipariş veriyor yine minictyden. Ben memnunum açıkçası ürünleri gayet kaliteli oluyor.
28 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben istanbulda oturuyorum burda da vardir illa ki ama bakmam lazim hic duymamistim cok onerdiniz ben de merak ettim :)
28 Eylül 2020
Küboşşşş
(
135
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben e bebekten de alıyorum arada canım ama minicty daha uygun fiyat olarak doğrusu. E bebekten genelde bebek arabası yada yuruteci mama sandalyesi gibi şeyler aliyorum. Bak mutlaka tavsiye ederim :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
77
göst.
Bebeğiniz İçin Neler Almalısınız? Yenidoğan Alışveriş Listesi Hazırlama İpuçları
4 Aralık 2024
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
MutluSakine
(
228
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
bebek-eşyası-ilkbebek-heyecan