0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından
......

9 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Senin niyetin helallik almak için yatmissin helallik almanin da doğru olduğu için güzel bir rüya gormussun nacizane fikrim bu ne haddime rüya yorumlamak ama düşüncem bu kul hakkı çok önemli çünkü 
(132 puan) tarafından
Evet biliyorum ama ya hakkini helal etmezse diye endiseliyim. :/
(2,367 puan) tarafından
Helal edene kadar cabalayabilirsin anlatmak istersen çok büyük bir mesele mi ki sen yanina gidersen helallik istersen geri cevirecegini zannetmiyorum
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
Cnm bi arkadas bnm icin yapmisti yesil renk gordum hayirli demisti esimle evlndim gercktn hayirli ckti
(80 puan) tarafından
Beyaz renkte hayirli
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Helallik al bence canım sonra konusmassan yüzüne bakmazsan yine bakma kul hakkı ile gitmek çok günah 
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Hayir kesinlikle helâlık almalisin cunku sen o insanin hakkina girmissin ruyan cok guzel temiz berrak o kisi seni affedecek bu firsati degerlendir . Babam benim evliligim icin istihareye yatip beyazlar icinde görmüştü cok şükür mutku bir evliligim var inanirim istihareye yatmaya
(132 puan) tarafından
Gunlerdir araştırıyorum.  Icim ferah ama ruyanin huzurundan olsa gerek arayip helallik almaktan vazgectim nerdeyse.  :/  okudugum yazilarda o isi yapma arzusu azalmissa yapmayin yaziyordu . Emin olamadim o yüzden
(2,539 puan) tarafından
Allah ne demis kul hakki ile kapima gelmeyin diye emir etmis . Ne olursa olsun helalligini al
(132 puan) tarafından
Ve ilk gece gordum bunu ruyamda. Sonra istihareye yatmadim bi daha. Acaba tekrar yatsam mi ki
0 oy
(518 puan) tarafından
Beyaz görmek hayırlıdir,senin helallik istemen senin için hayırlı olacaktır diye tahmin ediyorum canim
0 oy
(22 puan) tarafından
Istihare ruyasi herkese anlatilmaz
(132 puan) tarafından
Istişare yapilabilirmis ama ruyayi kimseye anlatmamam gerektiğine dair bisey okumadim
(1,049 puan) tarafından
Yok istisare ruyasi anlatilmaz sonucta Allah sana birsey gosteriyorsa gosterdiysr herkes farkli yprum yapar buda dogru degil anlatma kimseye
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Rüyan olumlu ama burda istihare rüyası anlatman doğru değil, çok kişinin bilmemesi lazım
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Beyaz TV de bi adam çıkıyor rüya yorumcusu konuk olarak ona telefon aç programa çıktığında hayatta herşey var programın adı ama o yorumcu hangi gün çıkıyordu unuttum netten bak tel. açabilirsin 
0 oy
tarafından
Rüya ilk nasıl yorumlanirsa öyle şekil alır o yüzden bu konuda cahil olanlara anlatmamak gerekir.

Istihare Mevlâya danışmak demektir yani ıstihare yaptıysan sonucunu uygulamak zorundasın o kişiden helallik alman gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 136 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,759 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,407 soru

23,693,224 cevap

311,115 kullanıcı

...