0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (15,949 puan) tarafından
Kızlar ben blw yapamıyorum klasik besliyorum kızımı bu sorun olur mu sonra yemesinde. Yani kendi yemeye alışamaz mı

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne yaptığını anlamadım ki
(15,949 puan) tarafından
Hazırladığımı kendim yediriyorum canım önüne koyup yemesini sağlamıyorum
tarafından
Haa yani bazilarkni ona bırak bazılarını sen yedir ne hepsini önüne köy ne hepini ona bırak bence
(15,949 puan) tarafından
Kafası karışır mı acaba onda da ya kimi ne güzel koyuyo çocuk döküyor saçıyor doyuyor özeniyorum da ama boğulur diye korkuyorum
tarafından
Yok kız karışmaz hicbisey de olmaz merak etme
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Neden yapamıyorsun ki . 
(15,949 puan) tarafından
Korkuyorum ya boğazına takılırsa diye
0 oy
tarafından

Blw ne demek ki?

(1,337 puan) tarafından
Bebek liderliğinde beslenme. Yani kendi yiyor bebek önüne konulan gıdaları
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Önceden klasik tarz ile beslenme yapıyorduk alıştılar kendileri yemeye. Ben de blw ile başlamıştım ek gıda maceramıza iştahsız bi bebek olduğu için yeter ki doysun diye kendimde yerdirdim. Şu an 14 aylık nasıl isterse o şekilde yiyor bazen ben, bazen kendi 
0 oy
tarafından
Benim oglum 17 aylik yemiyor atiyor istahsiz iki kasik yiyor mecbur onuda ben yediriyorum
(15,949 puan) tarafından
Bizimki çok ısırıyor ve boğazında kalıyor evde tekim tıkanır diye korkuyorum ben
0 oy
tarafından
Valla blw hic bana göre degil bebegim  yemeği öğrenecek diye gunde 5 kez makina calistirip hali silemem iki tane buyuttum 3 4 yasina gelene kadar ellerimle besledim eline bir sey verip ortalikta dolanmasina musade etmedim zamani gelince kendi kendine yemeyi öğrendiler simdi cok ta guzel yiyorlar
(15,949 puan) tarafından
Hep yanımda olamayacak kuzum muhakkak okul açılacak ben gidicem bakıcı ile kalacak hep benle olsa keşke
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Kaç aylık 

Benim oğlum 14 aylık kaşığı daldırıyor kendi yemek için uğraşıyor, kaşıkla alamayınca eliyle yiyor :D

(15,949 puan) tarafından
7 ayına girdi canım 6 aylık başlamış arkadaş ver tanısın diyo da ağzına sokuyor bütün bütün
(7,930 puan) tarafından
O aylarda küçük bir parça ekmek veriyordum ıslatıyordu eme eme :)
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Bence karışık yap hem arada blw hem sen yardım et ben öyle yapmayı düşünüyorum 
(15,949 puan) tarafından
Kafası karışmaz değil mi öyle
(2,585 puan) tarafından
Ben denemedim ama öylr yapıcam çünkü yogurttur corbadır ben vericem ona digerlerini kendi yemeyi ögrensin
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Biraz araştırsan aslında boğulmayacağını bilirsin youtube da videolarını izle. Sayfalarinı takip et. 9 aylık bebeğim 7. Aydan beri mücverini omletini köftesini meyvesini kendi yiyor ve inan ki zevkle yiyor. İki parmakla tutmaya çalışması bile becerilerini arttırıyor. Seriyorum altına bi muşamba bitti gitti öyle bi pisliği de olmuyor
(15,949 puan) tarafından
Pisliği korkum değil canım dediğin gibi bir örtü yeter korkum boğulma
(3,209 puan) tarafından
Bebeklerin öğürme refleksi dillerinin ortasında olur canım bizler gibi boğazda olmaz bu sebeple boğulmazlar büyük lokma alınca öğürürler.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (526 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 470 göst.
18 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,825 soru

24,377,231 cevap

348,413 kullanıcı

...