0 oy
994 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,241 puan) tarafından
esimle 3 yildir iyi kotu zamanlarimiz oldu cok severek evlendik ama bir sekilde kavgalarimiz oluyordu ben hicbir zaman evimi terketmedim kavgamizda hatalarimizda hep akşamına barisir guleryuzle karsilardim. ama bu sefer oyle seyler yapti ki kendimizi kaybettik uzerime yurudu cunku hic beni katbetme korkusu yasamadi kan kussam da etrafima gulucuk sactim o da buna guvendi nasilsa kimseye birsey demez dedi bu sefer arkamda ailemin oldugunu bilmesini istedim babami aradim beni alirmisin burdan dedim geldi babam sorunu bilmedigi icin sadece ben kizima bir fiske vurmadim kimse uzemez kizimi dedi ve aldi beni birkac gun ayri kalicam hatasini anlasin istiyorum nasil unutcam bilmiyorum ama cocugum icin onu sevdigim icin cabaliycam . ailem icin dua edermisiniz hersey yoluna girsin :(( biz bu yuvayi kolay kurmadik yikmak hic istemiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arkanda destek olmadigini düşündükleri an biliolar nasılsa gidemez bak neler yaptım diyemedi ama biraz sürünsün konuşma gerekirse 
(2,241 puan) tarafından
evet yuzume karsi da dedi nasilsa kapidan cikamiyosun diye artik anlasin istedim . insallah duzelir merhamet gelsin yuregine konusmiycam bir sure
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Canm kimse istemez ortada çocuk var ama bekle bir kaç gün ne ara ne sor yazarsa da ararsa soğuk davran anlasin inan hepsi öyle güveniyor sesimiz cikmiyor diye Allah yardımcın olsun 
(2,127 puan) tarafından
İnsAllah canm bazen de ters tepiyor ama aradı diyorsun ins anlar
(2,241 puan) tarafından
cok da aramizi sogutmam insallah canim biraz anlasin diye uzaklastim
(2,127 puan) tarafından
En iyisi biz evleneli bir yıl olacak bir ay sonra ilk defa bir gün kaldım benden nefret etti resmen
(2,241 puan) tarafından
rabbim huzur versin canim. cidden ortasini bulmazsak isler daha kotu olabiliyo
(2,127 puan) tarafından
Haklısın valla
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Rabbim yardimcin Olsun
(2,241 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(457 puan) tarafından
Rabbim eşine doğru yolu sana çocuğuna karşı kalbine vicdan merhamet sevgi koysun inşallah hatasını anlar canım bidaha da bu duruma gelmezsiniz inşaallah
(2,241 puan) tarafından
amiin canim insallah .oyle kotu oldum ki onun yaptigini o gozundeki hirsi gorunce . insallah biran once duzelir
(457 puan) tarafından
Amin canım inşallah Rabbim hakkında en hayırlısını versin
0 oy
tarafından
Hayırdır inşallah cnm noldu :(( 
(2,241 puan) tarafından
birikmisiz canim oyle bir patladik ki agza alinmayacak seyler soyledi bana olmayacak seyler yapmaya calisti gozu donmustu kizima bana vurmaya kalkti gozu donmus gibiydi
0 oy
(528 puan) tarafından
Ne güzel ki annen babn arkada var burda o kadar insan sahip cikmaz diyo ailem. Inşallah kocanda aklini başına alir canim. Yuvanizda mutlu olursunuz
(2,241 puan) tarafından
cok sukur ki ailem var . Rabbim herkese yardim etsin cikmazda olan onca kadin var . insallah duzelir canim saol
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Rabbim yuvana huzur mutluluk versin insAllah 

(2,241 puan) tarafından
Allah razi olsun canim amin insallah
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım :(
(2,241 puan) tarafından
Allah razi olsun canim
0 oy
(963 puan) tarafından
Ne geliyorda başımıza zaten susar yapmaz etmez dedikleri icin geliyor bırak burnu sürtsün umarim duzelirsiniz
(2,241 puan) tarafından
aynen oyle canim kendilerine guveniyolar . insallah duzelir
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Cnm aile huzursuzluğu çok zor bilirim bende gitmiştim ailemin yamina 10gun durdum geldi aldı sonra yani burnu surtulse keşke ama huylu huyundan vazgeçmiyor sen kafanı dinle orda takma kafana bişey üzerinden zmn geçince kafan dağılır unutulur ve unutmak zorundayız temiz bı sayfa açıp seviyorsak eslerimizi kadınlara fedakarlık düşüyor  önümüze bakacağız bişey olmamış gibi devam edeceğiz ama hep geçmişe dönersek kendi huzurumuzi kendimiz yok ederiz  yine mutsuz olan bı oluruz .rabbim herkezin yuvasına birlik duzenlik versin inşaallah
(2,241 puan) tarafından
rabbim sizinde ailenize huzur versin cumlemize canim . kesinlikle cok zor normal oturnaya gelmis gibi hissetmiyorum sanki diken ustunde oturuyorum biraz uzak kalalim dedim insallah duzelir .ben her hatasini affettim kapattim ama bunu zor unutcam ha mecbur unutcam ama tekrarlanirsa bu sefer affim yok
(2,328 puan) tarafından
İmtihan işte sabretmekten başka çare yok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 845 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 888 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,542 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 904 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Zeynepalper1 (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,318 soru

24,384,116 cevap