0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cok korktum suan varya nerden gelmis olabilir baska varmidir yarin evi dokecem hep oglum da var o gorse anlamaz eline alirdi ya cok kotu oldum 

10 Cevaplar

0 oy
(1,908 puan) tarafından
Yok artık nerde oturuyorsun köylük bi yermi
tarafından
Yok canim merkezdeyiz
(1,908 puan) tarafından
Eee neyaptiniz cikardinizmi evden allab korusun sokar Kiz cocugu
tarafından
Ay aynen en cok onda korktum zaten oldurduk terlikle
(1,908 puan) tarafından
Iyi yapmissin pis nerden girmjs
tarafından
Bilmiyorum ki canim bizim dusa kabinin alti su kaciriyor ordan mi acaba diyorum balkon pencere acikti birde koydeydim iki gundur cantam odada findik  cuvallarinin yanindaydi cantaya gixlendi de koyde burda mi disari cikti bilmiyorum ya uyuyamiyirum heruerde var gibi sanki yarin butun evi dokcex esime de dedim ise gotmkcek cocuk var sonucta insan korkuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akrep ne arasin kiz evde baska bisidir o buyukmuydu 
tarafından
Yok kuzum esim de gordu oldurdu ya bende ilk kez gordum korktum
0 oy
tarafından
Çok küçük müydü canım duvardan prizlerden geliyordur benim evimde de geçen sene 6 tane küçücük gördüm meğerse uydunun kablosunun prizinden çıkıyormuş iyice bantladım etrafını evi de ilaçladım bidaha çıkmadı. 
tarafından
Kuzum bas parmahim kadardi iste bilmiyirum ki nerden geldi bizim dusa kabinin alti su kaciriyor ordan mi acaba diyorum balkon pencere acikti birde koydeydim iki gundur cantam odada findik  cuvallarinin yanindaydi cantaya gixlendi de koyde burda mi disari cikti bilmiyorum ya uyuyamiyirum heruerde var gibi sanki yarin butun evi dokcex esime de dedim ise gotmkcek cocuk var sonucta insan korkuyor
tarafından
Aynen öyle canım dikkat edin ve akrepler mutlaka eşleriyle gezerler hatta ben her 1 tane bulduğumda eşini arardım ve bulurdum öyle  6 tane çıktı ama çok küçüktü sinek kadar yinede çok korkardım akrep sonuçta sonra tüm evi ilaçladım.
tarafından
Ay kiz hep korktum gece gece ims koyden gelmistir ya bende ilaclaticam  kuzum tum evi ne kadara  yaparlar hatirliyir musun fiyatımı
tarafından
Valla canısı biz kendimiz eşim ilaç aldı ilaçladık ama sonra evde ne varsa yıkadık komple sende yatak odasını iyice kontrol et heryerin sonra kapıyı kapat arkadan alt tarafına da bişey koy sonra uyu fazla korkutma kendini
tarafından
Elimde degil kuzum ya aynen sua an cocuk uyiyor detay bakamadim buraya sabah bakicam ins tesekkur edrim ilgin icin ❤
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Akrepler yumurtalarini birakip orada buyuyebiliolar canim bnce evi ilaclatin
tarafından
Ay insallah oyle borsey olmamistor eda ya zaten stresten gozum hep yerlerde her yer var gibi hissediyirum yarin butun evi dokecez esim se gitmicek ilaclama da yaptorcam cocuk var insan koruyir ya
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bizim buralarda dolu valla ilaçlıyoruz sürekli sineklik olmadan evde oturulmaz zatem 
tarafından
Kuzum koyde mi yasiyorsun ben sehirdeyim ama
(1,169 puan) tarafından
Bizde şehirdeyiz
0 oy
tarafından
Ayyy tüylerim diken diken oldu köy de mi oturuyorsun bacım
tarafından
Yok canim sehordeyim nerden geldi bilmiyorum koydeydim 2 gun bu aksam geldim acaba cantama gizlendide birdami cikti kafamda sorular var psikolojim bozuldu her yerde var saniyom
0 oy
tarafından
Atlar o insanın üzerine allah korusun çıkın o odadan
tarafından
Koz ben ilk buyuk kelebek sandim karanlikta isigi yakinca bir korktum esim terlikle oldurdu ama hala korkuyom
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Aaaa kız nerden nasıl girmiş o iyi ki farkettin
tarafından
Bilmiyorum ki canim yabizim dusa kabinin alti su kaciriyor ordan mi acaba diyorum balkon pencere acikti birde koydeydim iki gundur cantam odada findik  cuvallarinin yanindaydi cantaya gixlendi de koyde burda mi disari cikti bilmiyorum ya uyuyamiyirum heruerde var gibi sanki yarin butun evi dokcex esime de dedim ise gotmkcek cocuk var sonucta insan korkuyor ay farketmesem oglumu sokardi Allah korusun ya
(3,275 puan) tarafından
Ozaman cantanda gelmiş o cnm iyi ki görmüşsün yoktur başka içini rahat tut
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Kız sokar falan aman dikkat edin
tarafından
Oldurduk terlikle kuzum da ins yoktur baska nerden geldiki ya koye girmistim aksam geldim acaba cantama mi saklandi yarin ebi dokcez esim ise gotmicek ilaclmada yaptircam cok tirstim cocuk varya birde evde insan korkuyor
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Canim evin kaçıncı kat eğer birinci katsa devamli olur dikkat et gecen birinci katta oturan komşumuzun  dıştan pencerenin altinda kertenkele vardi içeri  mi gircekti bilmiyorum artik arabadayken gördük bizde 
tarafından
Yawrum goris katta da oturdum 1 sene hic gormedim 2. Kattayim suan nerden geldi bilmiyorum ki koye gotmistim bu aksam geldim acaba orda mi camtama girdi de eve gelince cikti yoksa evde bir yerden mi hic bilmiyorum yarin evi dokcem esim ise gotmicek ilaclamada yaptircam ya gormesem cocugumu soksaydi Allah korusun ya

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 538 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Rabianur (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 44 göst.