Sende hiç bir sorun göremedim nedir yani annene babana da mı gitmeyecekmiy misin noluyo ya hergün ordasın işte köle miyiz biz astıkları suratları batsın inşallah nasıl kızıyorum böyle olunca anlayışsız vicdansızlar hiç umursama dicem maalesef aynı evdesin nereye kadar ya bu daha kötü bende birlik yaşıyorum çünkü seni ii anlıyorum mecbur konuşacaksın biliyorum
Bende de oyleydi valla ilk evliligimde nereye gtsem gelince surat yapar kuserdi surekli kavga cikarir pisirdigimi yemezdi sonra iste gttin gene akilmi aldin sen azdin bilmem ne agzimdan getirirdi cok dayak yemisligim var onun cenesi yuzunden ayri odada oturur kendi pisirir kocasiyla yerlerdi ogluda onlara bsey diyemez hirsini benden alirdi sabah kahvalti hazirladim gder bahcede oturur du cagirirdim gelmezdi sonra gelir kendi hazirlar icerdi cayini evinizi tutun gidin sizi mi besliycez diye lafi bitmezdi hic
Cahildim ozamanlar iste simdiki aklim olsa umrumda olmazdi zikim yesin o surat yapiyo diye kendi tarafamada gdemezdim simdi herkese lafini veriyorum o eskidenmis susup oturmak sende susma kendinide ezdirme derim sonrada aileden biri ölunce icine dert oluyor keske gtseydim kalsaydim vakit gecirseydik diye :(
1,495,650 soru
24,433,196 cevap
352,636 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın