Tam 13 gün oldu 20 gün de yoğun de yoğun bakımdaydı 33 gündür babam yok göremedim baba diyemedim bu acının tarifi yok Allahım düşmanıma yaşatmasın 13 gündür baba evin de kalıyorum her odada onu arıyorum sanki çıkıp gelecek gibime geliyor hattını kapatmadık dâhâ bir de ölen adamın verasetnamesi ile uğraştırıyor devlet annem onun ile uğraşıyor malı mülkü borcu çıkacakmış bu ayın 11 in de malatyaya gidip satacaklardı ev alacaktı anneme kayaşehirden ama kayaşehirden mezar aldı kendine babam malını mülkünü istemiyorum dedim babam geri gelmeyecek çünkü bir çeşme yaptıralım adına o bana yeter geri borcunu ödeyelim babamın istediği gibi anneme ev alacağız babamın tek arzusuydu keşke o burada olsaydı da hiç malı mülkü kalmasaydı bize babasızlık o kadar zor ki babam öldükten 2 gün sonra namaza başladım Allaha sığınıyorum her gün acımı hafifletsin diye kuranı arapça bilmiyorum türkçe okuyorum babam da bilmezdi türkçe hatim indirirdi onun kuranını okuyorum mis gibi babam kokuyor resmen cennet kokusu var tesbih çekip Allaha sığınıyorum veren de sevdiren de alan da o başka bir şey gelmiyor elimden
Yaşayan bir babanız var ise Allaha her gün şükredin onun kıymetini çok iyi bilin çünkü babasız yaşamak çok zormuş .
Bu kadar soğuk davranma bana hayat üşüdüğüm de sımsıkı sarılacak bir babam yok benim .