Bu kadar söylediği şeyden sonra nasıl.onu affedicem bilmiyorum .. kayinbabam.aradi neden evine gelmiyorsun dedi sinirlenmiş kufretmis bişey olmaz iki çocuğunuz var sen kuş gitmedin evine gel artık dedi bende dedim .baba aklı başına gelsin. Biraz ben senin oğlunu alttan ala ala oğlun bu kadar ileriye gitmeye başladı hiç bir şey onun anneme kufretmesini allaha kufretmesini aklayamaz dedim doğru söylüyorsun dedi ama çocuklarınız var ayıptır birbirinizi idare edin borcu çok kafası yerinde değil onu anla biraz falan dedi eve gel dedi tamm dedim kapattım telefonu beni iki üç defa aramış eşim telefonum kapalıydı o aralar Esin seni arıyor sen cevap vermiyorsun dedi ben bilmiyordum aradığını ....
Sonra annem.esimle konuştu nikahiniz bile yok sizin sen kufrettin nasıl.utanmiyorsun dedi ....
Döndüm.eve bu akşam geldincocuklari öptü çok.ozlemis normalde işten gelir gelmez oturma odasına giderdi ama gelir gelmez arka oturma odasına geldi hemen ... Tabi oğluma söyledim hadi babaninda al diğer odaya gidin siz dedim o eşim olacak adama da söyledim yarın tövbemi et babana şöyle.imami cagirsin tekrar nikah kiysin dedim sesini çıkarmadı ben ayrı odada uyuyorum şimdi .... O kadar kırgınım ki ona karşı eskisi gibi sevemiyorum bana çok yabancı biri gibi geliyor