Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Boşanma kararı
0
oy
834
göst.
2 Ekim 2020
Diğer
kategorisinde
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
soruldu
Hanımlar evli bı kadın olarak bunları yazmak çok zor. Hele ki mutluluğu bulacağına gerçekten inanmış biri olarak .. hiç mutlu değilim kocamdan artık soğudum. Eski heyecanım kalmadı gerçi bütün bunların böyle olmasına sebep onun davranışları aslında.. bana dokunmak istemiyor kaçtığı şeyler var gibi hissediyorum bı ara yüzüme bile bakamiyordu. Biraz özel olacak ama 6 ay bana yaklaşması bile sadece aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiyiz ve bu beni artık daha çok incitmeye başladı. Şu sıralar yüzümü güldüren sadece evladının yüzü.. hep korktum annem gibi olur muyum diye ama Sanırım annemin kaderini yaşıyorum. Mutlu olmadığın bı yerde durmakta bana eziyet veriyor.. Benim gibi böyle bı problem yaşayan var mı varsa nasıl bir çözüm buldunuz
-eş
dert
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
16
Cevaplar
+1
oy
2 Ekim 2020
Asilin annesi
(
1,908
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok uzuldum canmm rabbim bi yola koyar insallh
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Yani canım bence karşına al ve konuş neden yanasmiorki sana yaptığı yanlış
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok denedim mazeretlerle geçiştirdi. Ona göre benim problem yaptığım şeyler saçmalık öyle bişey yok falan filan vs. Umrunda değilim ki ben onun
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bı evlilik danışmanı na gitseniz kabul edermi gelmeyi
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç sanmam
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Vala rahim yardımcın olsun canım çok üzüldüm gercekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
2 Ekim 2020
minnakoglum
(
76
puan)
tarafından
cevaplandı
benim esimde aynen böyleydi sürekli beni evden kovar ben gitmezsem o esyalarini toplayip gider ve günlerce gelmezdi bir güzel söz söylemez her yaptigimi elestirip sikayet ederdi ailemden ve benden nefret ettigini söyleyip dururdu bana iyrenç hakaretler eder aşsağilardi hep ne yapsam yaranamazdim evin icinde bir kırlentin yerini degistirsem su olurdu 6 ay boyle devam etti sonra yoruldum biktim ve esimden ayrilmaya karar verdim beni aldattigindan süpheleniyor ama kesinleştiremiyordum
sonra esimle 20 gün ayri kaldik esim sosyal medyasinda benimle olan bütün resimleri herseyi kaldirip evli olan ilişki durumunu ilişkisi yok olarak degistirmis birde eski sevgilisiyle takipleşmeye başlamış anladimki yaptiklarinin altinda birsey var
gidip boşanma davasini actim hemde cok sevmeme rağmen ne yaptimsa olmadi olmadi olmadi
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Okurken içim acidi ama sanırım benimde sonum çok farklı olmayacak insAllah bundan sonra kutlu olursun. Ne günahımız var ki böyle bir muameleye maruz kalıyoruz :(
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Okurken dedimki Allah'ım ne olur sonunda eşi pişman olmuş olsun karısının değerini bilmiş olsun dedim ama yanıldım çok üzüldüm. Allah sabır versin kuzum :(( Prensesimm sanada canım inşallah senin sonun öyle olmaz bı yollar dene böyle pes etme hemen
2 Ekim 2020
Alya21
(
55
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy çok üzüldüm Allah hayırlı kapılarını açsın insallah böyle şeyleri okuyunca içim parçalanıyor inan yuva yıkanın yuvası olmaz erkekler de elindekini kaybedince anlıyorlar o zaman da boş hersey be diyim Allah yardımcın olsun
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin insAllah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşin seni aldatıyor mu
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Bundan şüpheleniyorum ama ispat etmek lazım
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Peki konustunuz mu neden sana yaklaşmadigini söyledi mi yoksa konuşmak istemedi mi hiç aynı evin içinde o kadar süre senden uzak kalması normal değil yani bir gün küs durur iki gün durur canım takip et ne yapıyor ne ediyor nerelere gidiyor elinde bir kanıt olmadan boşandığı la kalırsın
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Önceleri yanına yaklastigimda çocuğu mazeret ediyordu şimdi ise kafam karışık işler güçler vs diyor. Lohusalık bittiğinde bakım yapıp evime geldim suslendim yatağa girdim yanaşmadı bile yanıma çok zoruma gidiyor coook içimde dert bunlar hep evlilik yıldönümünu bile attığı bir mesaj la kutladı bir çiçek bile almadı
2 Ekim 2020
Alya21
(
55
puan)
tarafından
yorumlandı
Evlilik yıl dönümü doğum günü o bizde de yok ama sana çok üzüldüm insan eşinden böyle davranışlar görünce çok üzülüyor hele bide arada çocuk varsa boşanmayı sona bırak derim bi konys yada sende onun gibi yap biraz konuşma uzak dur ilgisiz ol belki hatasının farkına varir
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok denedim biraz yaklaştı eskisi gibi olunca yine uzaklaştı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
cevaplandı
Çift terapistine gitseniz olmaz mi
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Adam benim sıkıntılarımi saçmalık olarak görüyor nasıl götüreyim :)
2 Ekim 2020
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkes kendini kusursuz zannediyor iste kendi hatalarını kusurlarını sen değil de uzmandan dinlerse etkili olabilir belki de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
Zynpmrt
(
327
puan)
tarafından
cevaplandı
ilgisiz eş çok zor yaşadım hep ilgi muhabbet bekledim ama sanırım çok tartışıyorsunuz eşin sıkılmış olabilir sorun sizde değil eşinizden beklentiniz var bunu her kadın ister eşler bu kadar düşünceli değiller bir nasılsın sorusu bile kadını mutlu eder ama erkeğin tek yaptığı şey ilgisiz bırakmak eşinin mutsuzluğu bile umrunda olmuyor çok zor durum
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen arkadaşim
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
En zor döneimde lohusalık vb. O zaman araya koyduğu bu mesafe bana daha çok koydu belki daha rahat atlatabilirfim ama o uzaklaşmayı secti yapayalnız tek başıma kaldim.
2 Ekim 2020
Zynpmrt
(
327
puan)
tarafından
yorumlandı
Gel sen bana sor eşim üstüme çok geldi yapma bak sütüm gider çocuk bakamam dedim dinlemedi yine laflar etti sen çocuk bakamıyon dedi lohusa dönemindeyim agir hasta oldum oda çok ağladı sebebi benim dedi benim eşim çok ilgisiz konuşmaz etmez çok ilgi bekledim boşaymış ilk çocukta da ilgisizdi ıkıncı çocukta da psikolojik hasta olduğum için ilgilendi ama suan iyileştim yine aynı eşim kendı hâlinde ilgilenmez
3 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Niye evleniyorlar o zaman ilgi gostermeyecekse özel hissettirmeyecekse Allah bize yardım etsin çok zor böyle hayat geçmez ki :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Hiç konuştunuz mu eşinizle seni aldatıyor mu
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben şüpheleniyorum öyle bı hisse kapılıyorum arada ama diyorum ya ispat konuşsam bişey farketmeyecek suçlu ben suçsuzum der mi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
❤ Çimen Gözlüm ❤
(
7,096
puan)
tarafından
cevaplandı
Aldattigindan şüpheleniyorsan takip et bence telefonunu al.bi bak.rabbim yardimcin olsun 6 ay cok uzun bir sure hele ki.bir erkek icin
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Evlenmeden önce ben 2 gün bile bekleyemem diyen bir adam bu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
Gizemm
(
8,080
puan)
tarafından
cevaplandı
Konuştun mu hiç eşinle bunlardan rahatsız olduğunu veya neden böyle olduğunu dile getirdin mi
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Coooookk bişey fayda etmedi hala aynı işler bahane ediliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Rabbim eşine akıl yuvanıza huzur versin inşallah herşey düzelir.
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin insAllah canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşin soguk olabilir muhabbet etmek istemiyor olabilir yorgun olabilir bi derdi sıkıntısı olabilir hepsini anlarım amaaaa
Bi adam eşine altı ay bi neden olmadan yaklaşmaması onun bi halt yedigi anlamına gelir bacım kusura bakma ama boşan gitsin
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Sonumuz ona gidiyor zaten Allah hayretsin ne diyim kardeş :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
cevaplandı
5 aylık bebeğim var eskiyr nazaran çok az ilgisi artdı ama beniç eşimde nerdeyse böyle ... Bir çözüm bulamadım ... Çünki anlamaz,dinlemez beyfendi ...zaten sorumsuz biri ... Neyse böyle kardeş
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
İncittikleeinin farkında bile değiller biz onlara emanetiz hıyanet icindeler
2 Ekim 2020
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle canım o kadar kırgınım ki hiç bir şey yapmayıb sevgi bile gösterse kırgınlığım geçniyor ...kızgında değilim ,sadece canımı yakan çok şey yapdı .. bunları güvendiyim sevdiyim adam yapdı onun için üzgünüm
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı durumdayız emin ol içimde yara bazı şeyler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Kuzum karşılıklı konuşmadığıniz sürece aklında sürekli sorular dönüp dolaşır ... Ben on hun babamlarda kaldım ben ne düşünüyordum eşim neler düşünmüş halbuki birbirimiz için ölüyoruz seviyoruz ama ikimizde hissettiği tek şey beni esvmiyor istemiyor kendi içimize ata ata birbirinden uzaklaştık onun içini kemiren seyelr var benimde öyle konuşmasında içimizde büyüyor boşanmaya kadar geliyor .... Otur sakince bı düşün onsuz yapabilir misin acaba önce bu sorunun cevabını ver kendine sonra eşini al karşına sakince güzelce konuşmayı deneyin o konuşmada bile fazla üstüne gitme bı kaç gün sonr atekrar dene o da şuan senin gibi düşünüyordur emin ol
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunları aylardır hep düşündüm b lki öyle belki böyle diye ama artık iyi niyetli düşünemiyorum :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Sabah annemle sohbet edioduk kizlar annelerinin kaderjni yasar dedi ..... ic cekti.... annesinin kaderini yasarmis insan..
6 ay cinsel munasebet de bulunmadi? Sanrm islamiyet de bunun suresi 1 sene olursa bosanma hakki doguyor kadina...
Arastr belki bi hastalgi vardi . Gecen gun arkadasin kocasi seker hastasi olmus ve bu islevlerinde sorunlar meydana gelmis diye okudm
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah bilir tabi ama yanlış anlaşılmasın azmis bı kadın değilim ama yuvanın mutluluğu biraz da eşler arasındaki münasebetin iyiliğine bakıyor. Anlayışa bakıyor şefkate sevgiye saygıya
2 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya tabiki evliligin %90 I cinsel iliski diyor cift therapists selin karacehennem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2020
Elif2512
(
3,902
puan)
tarafından
cevaplandı
Canini skmak.icin solemiyorum ama aldatiyo olabilir cnm cnku hicbir erkegin ben 6 ay dayanacagini sanmiyorum:(
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Yooo söyleminde doğrusun bende öyle düşünüyorum hatta öyle bı adamdi ki 3 gün dayanamam derdi ne oldu bilmiyorum ama sana bı adam dokunmuyor en hafif tabirle seni arzulamiyor vebunu davranışlarıyla gösteriyorsa başka bir açıklaması yok. İnsan başka bir tende mutluysa sana gerek bile duymaz
2 Ekim 2020
Elif2512
(
3,902
puan)
tarafından
yorumlandı
3 gün duramayan adam 6 ay nasil durcak aynen canim..bi takip et bakalim teline fln bi bak ama sifrelemistr belki..cok zor bi durum senin icin..bosanirsan ailen arkanda mi
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
Annem de boşandı babam onu aldattı yıllarca darp etti aşağılayıcı muamele çok çekti akla hayale gelmeyecek şeyler yaşadı
Evet annem arkamda hamdolsun
2 Ekim 2020
Elif2512
(
3,902
puan)
tarafından
yorumlandı
O zamn bosanirsan belki annenle.yasarsin daha mutlu olursun ins.cnm..
2 Ekim 2020
Prensesimm
(
26
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsAllah Allah razı olsun canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz