0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (252 puan) tarafından
Bı kaç gündür gece uykuları bozuldu ama bu akşam surekli ağlıyor yeni dış çıkarıyor ondan bu kadar ağlar mı bi bebek 9 buçuk aylık iç çekerek ağlıyor esim uyuyor ağlamasına kalkıp bakmıyor bile sinirlerim bozuldu. Burnu akıyor arada hapşırıuyor acaba başka bi sebebi mi var disten mi bilemedim. Diş bu kadar ağlatır mi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burnu akıyor muş tıkalı olup rahatsız oluyordur belki 
(252 puan) tarafından
Temizliyorum canım burnu tıkalı değil
-Reklam-
0 oy
(13,663 puan) tarafından
Evet canım ağlatır bizde çok yaşadık dişlerine calpol sür ya da 1 çay kaşığı içir iyi geliyor 
(252 puan) tarafından
Diş jeli sürdüm calpol verdim ama ağlıyor yine şuan uyuyor bakalım ne zamana kadar uyuyacak
(1,330 puan) tarafından
Calpol rahatlatır insalahh
(13,663 puan) tarafından
3 tane karanfil bir tutam kekik bunları havanda döv üzerine 3 çorba kaşığı zeytinyağı koy ağzı kapalı saklama kabında buz dolabında bekleterek sür gün içinde çok iyi geliyor
(252 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Deneyecegim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Dis de ağlatır ama kulakları tıkanmış agriyodur yada karnı agriyodur ayakta gezdir eşine seslen yardım işte o nedemek yaaa bebek çok kötü durumda o keyif pesinde
(252 puan) tarafından
Elini sürekli kulağına götürüyor zaten o ağladıkça bende ağladım
(1,330 puan) tarafından
Elini sürekli kualagina goturuyisa kulağı yıkamış ağrı yapiyodur yakında banyo yaptım suda sisir oda ağrı yapar nefesini verince iyi geliyisa kulağı agriyodur
(1,330 puan) tarafından
Sıkma canını bizde yaşadık bende çok ağlardım kizimla
0 oy
tarafından
Evet diş çok huysuz yapar benimki 21 aylık yeni dişleri çıkınca çok huysuz oluyo durduk yere ağlıyo huysuzlaniyo
(252 puan) tarafından
Doğduğundan bu yana ilk kez böyle oldu çok tuhaf oldum bende ağladım ya canı yanıyor belli çok
0 oy
tarafından
Dişte olabilir üşütüp nezlede olmuş olabilir bu aylar bunu tetikliyor cnm geçmiş olsun burnunu sürekli açmayı dene bulunduğu odayı nemli tut
(252 puan) tarafından
Evet canım sürekli acıyorum burnunu hepsi bir araya geldi sanırım
0 oy
(2,005 puan) tarafından

Yaaa analik istee <3 babalar ne anlar anca sevmesini bilir

(252 puan) tarafından
Yaa dimi ih dese uyanıyorum gece çocuk ortaligi yıkıyor kalkmadı bile
(2,005 puan) tarafından
Kalkmaz bakmion desen calisiyom der laflari hazır
0 oy
tarafından
Bizim diş dönemleri hep öyleydi çok agladığında hep diş patlıyodu doktor calpol ver demişti hiç sordun mu doktoruna
(252 puan) tarafından
Verdim canım akşam üstü verdim ama kaç saatte bir vermem gerek onu bilmiyorum
0 oy
(1,155 puan) tarafından

Ayy kıyamam ben onaaaa.. Çok geçmiş olsun canım :'( benim bebeğim de bir yaşında böyle ağlama krizleri geçirdi. Ardından azı dişleri çıktı. İnşallah diştendir. Zeytinyağında birkaç karanfili bir gece bekletip o yağı diş etlerine sür. İyi gelen tek şey o oldu bizde. Ya da ağrı kesici ver, rahat uyusun 

(252 puan) tarafından
Sağol canım deneyeceğim. Hiç daha önce böyle huysuz olmamıştı
0 oy
(580 puan) tarafından
Genel olarak arkadaşlar herşeyi yazmış.

Kulak ağrısı olabilir üşütmüş olabilir gazi olabilir  diş agrisida kötüdür baktın  olmuyor doktora götür yarın hemen .
(252 puan) tarafından
Evet canım yine huysuzlanirsa gidicem inşallah
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Her çocuk bi olmaz.  Ilk çocuğum diş ten hastanelik oldu iğneler filan ilaçlar zor geçti.  Ikinci de maşallah ağzına bakmasam anlamicaktim diş çıktığını.  Kendi halinde çıkardı bütün dişlerini maşallah sorunsuz gig demeden.  Ama kızım alev ateş salya sümük icin de kaldı diş döneminde. 
(252 puan) tarafından
Aynen bizde şuan öyleyiz salya sümük ama diş mi emin değilim yani dişleri de çıkıyor ama başka bir sknts mi var anlayamadim
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Hastaneye git canım sen yine de ama bebeklerde uyku problemi hep oluyo bak dha benim ki uyumadı agliyo nefesi kesiliyo ağladığı zaman sanki biri dövmüş gibi agliyo ya 
(252 puan) tarafından
Eğer Devam ederse gidicem cnm. Aynen sanki biri bısey yapmış gibi ağlıyor
(1,644 puan) tarafından
Bebek nasıl oldu canm
(252 puan) tarafından
Şuan iyi gibi gece hiç uyumadı ağladı hep bakalım gece ağrısı olmaz insallah yine
(1,644 puan) tarafından
İnşallah olmaz canım gecms olsn
(252 puan) tarafından
Cok sağol canım

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 2,652 göst.
20 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Emine (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 442 göst.
8 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 619 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,577 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,833 soru

23,767,357 cevap

315,769 kullanıcı

...