0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

https://www.instagram.com/p/CFot-U5FkLo/?igshid=ldhmshk57mh6

Ne kadar değişik batıl inançlar varmış 

Bazıları var ki bebeğe zarar vermekten başka bisey değil :(

12 Cevaplar

0 oy
(681 puan) tarafından
Ayy bune ne kadar sacma
tarafından
Gerçekten çok saçma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız deme hiç oğlum.dogdugu zaman binkadin geldi tutturdu çocuğun göğsü çıkmış cikikciya goturun .. dedi ne alaka dedim çocukda.bisey yok dedim.zor aldım ellerinden manyaklar ya
tarafından
Cahillik başka diyecek bisey bulamıyorum
tarafından
Dedim gerekirse doktora gotururum. Doktora da goturmedim çocuk iki yaşında hicbiseysi yok
tarafından
Bu çocuklar zaten her ay doktor kontrolünden geçiyor birşey olsa doktor görür bilir.  Tıp diye birşey var
0 oy
(134,831 puan) tarafından
Cok sacma seyler
0 oy
(3 puan) tarafından
Hanımlar post açmaya çalıştım yapamadım yardım eder misiniz acaba bebeğim 4 buçuk aylık kakasını yapmıyor Dr 3 4 gün yapmazsa libalaks lavman ver dedi alışkanlık haline gelir diye korkuyorum ne yapmam lazım gaz çıkartıyor hiç bir problem yok ama ben üzülüyorum kaka yok diye ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz acaba
(108 puan) tarafından
Bnm kızımda 3 4 aylıklen 10 gğn yapanazdı 2 3 defa lavman yaptım suan 10.5 aylık günde 2 kere yapıyo lavman yapmak istemiyosan inek sütü vereblrsin 1 yasdan önce zararlı dıyolar ama kaynanam vermişdi bnm kızıma yarım cay bardagı kdar maşAllah yapmıstı bi sorunda olmadı ama dktoruma da danış istersen önce büyüdükce düzelir dediler öle oldu vala
(1,717 puan) tarafından
ZeytinyağI için canm
(3 puan) tarafından
Zeytinyağ icirdim poposunu zeytinyağın la sildim işe yaramadı malesef
0 oy
(3 puan) tarafından
Hanımlar post açmaya çalıştım yapamadım yardım eder misiniz acaba bebeğim 4 buçuk aylık kakasını yapmıyor Dr 3 4 gün yapmazsa libalaks lavman ver dedi alışkanlık haline gelir diye korkuyorum ne yapmam lazım gaz çıkartıyor hiç bir problem yok ama ben üzülüyorum kaka yok diye ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz acaba lutfennnnn
0 oy
(3,699 puan) tarafından

Ben jiletlemekte kaldım :ermm:

Ha Bi de benlz biriktirmek 

0 oy
(164 puan) tarafından
Ayakkabıyla ağzına vurmak ne ya hahahah bu arada sarı ışık altında sarı örtüyle uyutmak var zira yoğunbakım hemşiresi bi abla önermişti
0 oy
(3 puan) tarafından

image

Hanımlar post açmaya çalıştım yapamadım yardım eder misiniz acaba bebeğim 4 buçuk aylık kakasını yapmıyor Dr 3 4 gün yapmazsa libalaks lavman ver dedi alışkanlık haline gelir diye korkuyorum ne yapmam lazım gaz çıkartıyor hiç bir problem yok ama ben üzülüyorum kaka yok diye ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz acaba lutfennnnn

0 oy
(239 puan) tarafından

Ensesinden öpersen asi oluru duymuştum :D

0 oy
(2,576 puan) tarafından
Cogunu kaynana hanım yapmamı istedi. Ha pişik olmasın diye bala yatırmak istedi oğlumu. Yapmadım 3 aylık oldu çok şükür bikerenvile pişik olmadı. O değilde 40 gün bebeğin bezlerini atmazsak o bezler nasıl olur düşünmek bile istemiyorum
tarafından
Ay o kırk gun bez atmamak banada kaynanam atma demıstı cahillik işte uyduk atmamıstım ama korkarım ya lohusalıktan 40 gun annenın mezarı acık kalır derler
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Ay onlar ne okurken bayıldım resmen millet neler uydurmuş ya bide bunlara inanıyorlar ilk kim çıkardıacaba bu saçma şeyleri kim başlattı 

Bir deli kuyuya bi taş atmış zamanında şiödi 40 akıllı çıkaramıyor
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Allahım bunları gerçekten yapan varmı ya

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 344 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asel&muhammet aybars (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 256 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elanur58 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 211 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Maztmazell (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 831 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (334 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,594 cevap

40,942 kullanıcı