Kayınvalidemle benim ciddi sorunum var 6 aydır falan. Ne yaşadıysam eşime anlattım hep. Kadın iki yüzlü olduğunu için eşim falan bana inanmıyor. Daha doğrusu eşim inanıyor da işine gelmiyor kayınvalidem tek diye. 22 günlük bebeğim var annem geldi şimdi eşim akşam bizi götürecek çünkü annem çalışıyor ve yıllık izni bitti 4-5 gün oldu gideli. Annem buradayken kayınvalidem ikimizin de burnundan getirdi. Ben de annem gidince kayınvalidemi evimden kovdum alt üst oturuyoruz zaten. Eşimle akşam konuşalım dedi utanmasa gel elini öp barışın diyecek. Tabiki kabul etmedim. O annesini ben annemi tutuyoruz ikimizde bölündük resmen. Ve ilk ciddi sorunumuz. Annem de eğer eşin hala anneci davranacaksa geri göndermem asla seni dedi. Yani evimde son saatlerim olabilir aslında. Asıl sorun şu. Birbirimizi deliler gibi seviyoruz. Sırf bu yüzden kahroluyorum. Ama annemin bana öyle dediğinden eşimin haberi yok söylersem götürmez ve benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Kafam çok karışık nasıl davranacağımı bilmiyorum.