0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim bugün yaşına girdi . Beni bir hüzün kapladı level atlamisiz gibi ,, bir daha bebek kalmayacak bu kadar minik olmayacak o eller ayakları opturmeyecek gun gelecek kucak istemeyecek ne bileyim işin özü minigimin geçip giden günlerine üzülüyorum pisikopatca mi davranıyorum mutlu olmam gerekmiyor muydu . dokunsalar agliycam neden böyle oluyor sizler nasildiniz

7 Cevaplar

+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Bana da bugün öyle oldu çarşamba yaşına basacak inşallah fakat   5.6.8.9 aylıkları aklıma gliyı içim içimi yiyor hemen kucagıma alıp oyun oynuyorm öpüyorum ellerini ayaklarını 
(95 puan) tarafından
Baya kötü hissediyorum kendimi çok enteresan prblm bende mi diyorum hani sevinilecek bir şey değil mi normalde
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum bende bu günler geri gelmicek ilerde evlenicek belki haftada bir bile gelmicek diye ağlıyor um
(95 puan) tarafından
Off anneligin duygusal yükü ne çokmus :(
+1 oy
tarafından
Ayyyy hic sorma  arada benimde aklima geliyor ayaklari büyümez  ya diyorum bakiyorum büyüyor  bi zamanlar koltugun üstünde sirtusu koydugumda duran oglum simdi oturmak nedir bilmiyor aglatana kadar öptüğüm  oğlum acaba ilerde nasil.olacak diyorum.keske kokuaunu bir siseye doldurup  ilerde koklayip dursam diyorum zamannmnn acimiyor geciyorrrr
(95 puan) tarafından
İşin kötü onların bakimlariyla ilgilenmekten hakkını vererek sevip oksayamiyoruz
tarafından
Ilerde evlendiginde nasil olacak  acaba diyorum  yada gün icerisinde kac kere arayacak gelecek mi yanima bizlerde evladiz bak büyüttüler  ettiler eslerimizin yanindayiz artik seninle ayni evde  olmayacak ahhhh bunlari bilmekk
(95 puan) tarafından
Kıssa dur zaten aglamakliyim iyice aglatican :D
tarafından
Ahahhaha tamam tamam sustum kiz bunlar surekli aklimda  ahhh cekip.oglumu öpüp  geciyom zamani durduramayiz ya
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Bi tane daha yapar onu seversin annesi☺
(1,390 puan) tarafından
Yerini tutar mı ki. Bilmiyorum ben tek çocuktum kardeşim yok. Şimdi kızımın üstüne yeniden hamile kalırsam ikisini nasıl eşit severim kayırma olur mu diye korkuyorum
0 oy
(352 puan) tarafından
1yas hala bebek ki...Tadini çıkarın zaman daha fazla geçmeden tat almaya bakmalıyız en fazlasıyla...
0 oy
tarafından
Kız ben o koynunda uyuduğu günleri çok ozleidm ya ama smdi de bambaşka anne diye gelio ya canımı veriyom :)
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Bende çok özlüyorum bebeklik hallerini .ne çabuk buyuyolar. Hiç büyümüyor gibi geliyo bi yandan ama . Bebeklik hallerine bakıyorum resimlerden özlüyorum üzülüyorum keşke o anlari daha çok doya doya yaşasaydım diye. 
(95 puan) tarafından
Aynen canım kardeşimin küçüklüğünü bile özlüyorum ben çok . Ne çok oynardik ne tatlı şeydi olsada sevsem fln . Kızımin bu özlemine zor dayanacagim heralde :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 252 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anne.adayii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 189 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.