Arkadas olabiliriz
Kimseye güven olmuyor ama online arkadaşlığa sıcak bakmıyorum görüşmek daha güvenli geliyo bana
Ben edindim bir tane azerbaycanda benim ustume dogurdu bile
bende isterdim burda yasadigim yerde hic arkadasim yok cunkuu
Arkadaş olabiliriz tatlım
Aman napcan orda arkadaşı bak burda bisuru bende normal arkadaşi sevmem bi süre sonra konuşacak yapacak bişeyin kalmıyor sıkılırım ben onlardan en iyisi burda çeşit çeşit istediğini konuşuyorsun bazıları hariç herkes seviyeli daha ne ztn o yüzden bağımlı oluyorsun 4 gündür sarma saracam saramadım
İki haftalık uyesin ama hayallere bak bn 10 aydır burdayım da daha yeni yeni dostluklar kurduk
Benim en guzel online arkadaslarim sizsiniz valla ne guzel derdim skntim oldugumda bi yaziyorum tanisamda tanimasamda hemen bir oneri bi yol care gosteren oluyor hepinizi seviyorumm yani kisacasi kiz gelip gidersek boku cikar boyle uzaktan uzagaa iyi
Bışver ya varsa kardeşin tek dostın odur bnim için öyle yani bri tek dostum ablamdır Bn aşırı asosyel tipimdir kahve mi yapayım oturayım kitabı mı okuym ablamla sohbet edeyim bana yeter bnim düşüncem böyle
Bende aynı siz gibiyim evde özgür hapis hayatı yaşıyor gibiyim bende tek başımayım ne komsu ne arkadaş yok eşimle takılıyon inanırmısınız eşimle piknige gidiyoz sadece ikimiz piknige bile gitmekten sıkılıyon o derece tek ben degilmisim bu durumda olan
Bende bende
1,491,674 soru
24,374,780 cevap
348,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın