ELBETTE BEBEKLERİNİZİN HERYERİNİ SEVİYORSUNUZDUR AMA EN ÇOK SEVDİGİNİZ YEMEK BİTİRMEK İSTEDGNZ BİYERİ VARMUDİR ? ❤ BENİM MELEGİMİN AYAKLARİNA BİTİYORUM OPMEYE DOYAMİORM BİTİRMEK İSTİORM EL KALİBİNİ CKRTMAMSDM MESELA BU SEFER YİJE AYAKLARİNİ VE ELLERİNİ KALİP OLRK CKRTİCM ❤❤ ve elimden glse tüm vücudunun kalıbını ckrtcm:) da nasıl yapablrm onu blmiorm
Ağzını çok çok seviyorum valla sürekli öpüyorum inşallah hasta olmaz
Melegimin yanaklarına ölüyom bitiyorum
Bacaklari elleri kollari yanaklariiii olurum ben onlaraaa
Bana bakan gözlerini sewiyorum anne demeye çalışan dillerini öyle güzel gülen ağzını boğum boğum kollarını poğaça gibi tombiş ayaklarını kürek gibi ellerini minnak burnunu katlanan göbişlerini Allahım hiç birini ayırt edemicem sanırım bal yaa Allahım herkese nasip etsin
Burun kemeri var ya orayı öpüyorum sürekli bal ball oğlum canımın içi o benim
Ayaklarını öpmek istiyorum opemiyorum bahtsiz olurmuş bende ayak hariç her yerini öperim balimin
elleri canim emerken bide hareket ettiriyo oynuyo falan öp op doyamıyorum ayaklarini bugun çekip whatsap duruma koydum
henuz doguma cok var ama ultrasonda bile o omuzlari gorunce opesim geliyo cok severim omuzlardan opmeyi )
Cenesine bitiyorum yaaa ❤❤❤ öpünce bi de kahkaha atiyo ki bi daha öpüyorum o gülünce
Bi de dirsegi boyle yumuk yumuk oluyo ya oraya bayılıyorum ben kızıma komple bayılıyorum aslında
1,508,001 soru
24,613,656 cevap
364,214 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın