0 oy
628 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,262 puan) tarafından

Ben hatırlamıyorum herşeye kızardım :D

26 Cevaplar

0 oy
(29,786 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Tabiki kıskançlık :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Düğün günü hastaydım gerizekalı kocam ben numara yapıyorum zannediyordu görene kadar inanmadı m.al
0 oy
(8,065 puan) tarafından
Mekiye bu aralar çok durgunsun
(1,262 puan) tarafından
Çocuk yordu beni ya daha alışamadm anneliğin hızına :)
0 oy
tarafından
Nişanlıyken anası bana alınan takımın aynısından eltime de almış.  Ben aynı şeyi giymem diye kavga etmiştim. Giymedim de 7 sene oldu etiketiyle dolapta duruyo 
(1,262 puan) tarafından
Ay bende gitmem o ne öyle
(270 puan) tarafından
Çok iyi etmişsin kesinlikle aynısını yapardım hatta bu zamana kadar bile bekletmez yakardım.
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Tabiki Kaynanam yüzündendi 
(1,794 puan) tarafından
Olay da aynen şu ben nişanda sadece esime bohça yaptım evlendim bir hafta sonra kaynanamlara ve eltimlere bohça yaptım zaten çoğu şey hazırdı ama işte giysi olarak birkaç şey almak lazımdı evlenmeden bir hafta önce işten çıktım ve son maaşımi da bu bohça alışverişi için ayırmıştım. Neyse çıktık eşimle alışverişe aldım alacağımi ve aynı evde yaşıyoruz kaynanamlarla eve dönerken eşime dedim ki aldiklarimiz arabada dursun görmesinler yok efendim niye. Niyesini demek istemedim ama çok üstüme geldi en sonunda dedim bunları ben kendi yapacağım bohça için kendi paramla aldim senin aldığını senin paranla onlara bohça yaptığımı düşünürler diye görmesinker istiyorum dedim  burdan sonra koptu olay yok efendim sen benim annemi ne sanıyorsun dese ne olacak vs vs vs nitekim de verince bohçayi öyle dedi kaynana hanım bende dedim oğlunun parası bana bundan sonra geçer bundan öncesindekiler benim ve ailemin yaptıklaridir hepsi tamam mi tamam bundan sonra yiyeceğim oğlunun paralarını demiştim.
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Evliykeni sorarsan hatırlamıyorum ama sevgiliyken ki kavgamızı hatırlarım 
0 oy
tarafından
Daha bir birimizi tanımadan ilk gördüğüm de esim e kızdım senin yüzünden okula geç kaldın diye arkadaşımın arkadaşıydı ona para verecekti eşim parayı almadı yarim saat dolandık almadı bende tuttum parayı esim e verdim ehhh yeter beee seni mı bekleyeceğim burda dedim al şunu beni deli etme dedim hjhjhj

Evlendikten sonra da benim belinde rahatsızlık vardı ankaraya gidecektim eşim arkadaşının arabasını alacaktı konuşmuştu neyse o akşam bize gelmişler di eşim yanlarından ayrılınca kaynım arabayı alacağımız kişinin kulağına bir şeyler fısıldadı sonra eşim gelince sustular sonra eşim arabanın anahtarını istedi arkadaşı da vazgeçtim isim çıktı dedi sonra evden gittiler bende onlar gidince ortalığı yıktım bak abin böyle biri dedim onlara da kızdım sonuçta gezmeye değil hastaneye gidecez biz gitmeyelim onlara muhtaç kalalım diye çocuğa verme diye konuştu 
0 oy
(161,309 puan) tarafından
O pislik ailesi yuzunden cok eziyet ettim kocama
0 oy
tarafından
Kıskançlık iyi de hatırlıyorum adamı terketmistim:)
0 oy
tarafından
Evlendik evleneli bana mutfağın perdesini açtırmaz yeni evlendik 1 hafta oluyor ben açtım hemde sonuna kadar eşim bir geldi bu ne hal hemen kapattı ve bağırdı bende küstüm konuşmadım sonra bana kurban olduğum karıcım bu perdeyi bidaha asla açmıyacaksın benim tikim var dedi 
(688 puan) tarafından
Aynı benim kocam perde takıntısı var mutafkata yemek pişiyor nede olsa açıp havalandiriyirsun koku gitsin diye neymiş acilmayacakmis bende işe gittiği zaman açardım
0 oy
(22,062 puan) tarafından

Cook kiskanc ama hatirlamiyom seneler oldu:D

0 oy
(3,138 puan) tarafından
Eşya yüzünden 
0 oy
(14,064 puan) tarafından

Hic aklima gelmiyor o kadar cok ki:D

0 oy
(177 puan) tarafından
Kıskançlık:( :D
0 oy
(100 puan) tarafından
Araba kullaniyodum yanlışlıkla küçük bı çukura girdim korktu mu napti:) kızdı birden ilk öyle büyük tartıştmistık
0 oy
tarafından

Daha 2. Buluşmamızda kısa tişört giymistim yani arabaya binince belim gözüktü biraz, o da kızdı suratı asıldı sonra baktı devam ederse ben bu işi bozacam, neyse neyse dedi kıyamıyorum sana yoksa seni eve geri bırakırdım üstünü değiş diye dedi öyle yani aşırı kıskanç benim kocam yakında beni odaya kapatacak tek kendi görsün diye:D

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Evlendikten sonra mutfakta is yappiyorum bi yandan da muzik caliyo. Birden esimin bana bizim sarkimiz olsun dediig sarki camaya basladi sen benimsin ben seninim.. Biyandan mutfak ovuyorum. Sonra dellendim . bi bagirdim geldi. Noldu diyo. Dedim sen dyymuyo muusn muzigi duyyorum diyo birde. Dedim duyyosunda niye gelip sarilmiyosun bana diye kizdi :D
0 oy
tarafından
Bilmem nisanliyken olmuştu.  Sacma bir seyden ötürüdür. 
0 oy
(493 puan) tarafından
Evliliğimizin ikinci günü ablaları köye gidicekti son defa bize geldi niyeyse eşimde oturun yemek yiyin öyle gidin demişti evde daha eşyalarının yerini bulamadım kepçe arıyorum yok telastan herşeyi unuttum oydu ilk kavga ☺️
0 oy
tarafından
Sevgılıykenı hatrlamıyorum ama evlıyken ılk kavgamı cok iyi hatrlıyorum. Yatakodamızın duzenını kurduk ama ıkı komodını oraya mı koysak suraya mı koysak dıye dusunmustuk. Velhasıl ben sımdılık boyle koymak ıstyorm ıcımze sınmezse boyle yaparız demıstım. Neyse mısafıelıge kayınvalıdemler geldı. Gittiler yatakodasına bı girdim komodınlerımın yerı degısmıs. Eşime kızdım nıye degıstırdın dıye annem degıstırdı aşkm dedı. Tabınordan sonra kayış koptu bende. Annenın benım yatakodamda işi ne duzenımden ona ne dıye girdik bırbırımıze. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 718 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 688 göst.
+1 oy
24 cevap 701 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ☀️❣gülperim☀️❣ (7,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 739 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hayatbanadaguldu1 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,125 soru

23,813,377 cevap

317,959 kullanıcı

...