0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burdan kimseyi tanımıyorum ama ailem gibi oldunuz acilarinizi sevinclerinizi hep paylastim dualarima dahil ettim çok şey öğrendim sizlerden birkaç gündür yalniz anne olmanin ne kadar zor olduğunu yasamaya basladim bilen vardir elbet esimle ayrilma surecindeyim cocugunu bile gormedi daha babalik yapmıyor ben bunu cevremde pek paylasmam kimse beni muhtac magdur gormesin bilmesin baska gozle gormesin diye suan yasadigim sehir oldukca küçük bir yer ve esimle durumumu sadece ev sahibim biliyordu sagolsun o da esimin salakca dusuncesiz hareketinden soran herkese gecistirdim ne ayrilacagimizi ne babalik yapmadigini bile dile getirmedim bu sehre gelince ister istemez birkac yerle numarami paylasmak zorunda kaldim aslında cogu kafasini eger gecer buyur abla der rahatsiz olmayalim diye dukkandan cikar falan ama curuk elmalarda olabiliyormus operator degistirdigim icin ozellere acikmis suan hattim geçen gece ozel numara aramis duymadim arkadas dedi dur kapatma bakalim bir daha arayacak mi derdi neymis bir ogrenelim su ozel numaranin dun gece yine aradi actim ama ses vermedim karsi taraf direkt yalniz yasadigini biliyorumla baslayan burda dile getirmek istemedigim birseyler soyledi tabi benim telde ses kaydi ozelligi var tum konusmalari otomatik kaydediyor o diyecegini dedi ve tak kapattim ben arkadasa dedim boyle boyle ses kaydini attim hemen dedi ben kim oldugunu bulucam tabi bu arada guzel kufurler havada ucusuyor neden bu ulkede tek basina cocuk buyuten veya bosanmis bir kadin olmak zor diye sordum o da beni kendime getirdi adam degilse sen neden kadinligini sorguluyorsun namusunla isine gidip geliyorsun evladina hem annelik hem babalik yapiyorsun kimseyle muhatap olmuyorsun seviyeni koruyorsun ve suclu kendini mi hissediyorsun kendimi asla suclu hissetmiyorum ama kendini suclu hissettirilen binlerce kadin var bu ulkede bunu cok iyi biliyorum sen dulsun camdan bile bakamazsin biri sana sarkintilik yaptiysa kesin kuyruk sallamissindir gibi bitmek bilmeyen baskilar bazen neden cekiyorlar bu kocalari derdim belkide sirf bu yaftalanmadan kacmak icin namussuz denmemesi basimda bir erkek var denmesi icin keske adamlik daha kolay olsa namus sadece kadina ozgu birsey degil erkege de ozgu neden bu zihniyetle buyutulmeyen onlarca erkek var anlam veremiyorum belli bir sure kendimi herseyden cekme karari aldim herseyimi yenileyecegim burasi beni cok rahatlatiyordu cok uzgunum ayrilmak zorunda kalisima allahin izniyle birsey olmaz ama gun gelir de benide haberlerde gorurseniz katil olmus sekilde bu postu hatirlayin tanimasamda seviyorum hepinizi ailenizle mutlu bolca zamanlariniz olsun bana da dua edin tombalakimla herseyin ustesinden gelelim (adminn ben hesabi nasil silecegimm))

4 Cevaplar

0 oy
(583 puan) tarafından
Admin siliyor hesabı admine mesaj at .allah yardımcın olsun 
tarafından
Attim simdi canim sagolasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen çok güçlü bir bayansin herşeyin üstesinden gelirsin .. Allah herzaman yardımcın olsun ... 
0 oy
tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim rabbim her zaman yanında olsun inşallah sen ve evladın Allaha emanet olun ❤️
0 oy
tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah seni de evladını da korusun..

Ama şunu unutma kimse kimseyi ayıplayacak kadar düzgün ve kusursuz değil. beş para etmeyen bir adamla da rezil olur insan yalnızda bunu böyle düşünme Allah yolunu açık etsin.. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Hello (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 456 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 688 göst.