Kızlar eşimle 2 yıldır evliyiz, para vereyim git kendine ve oğlumuza elbise al dedi Dün ona dedim ki yeter ya neden sen de gelmiyorsun, wakikiye gidiyroum hep eşler var, niye elin kocasına ozeneyim ben sen de gel dedim, bozuldu sadece tamm dedi.
Bugün yine para attım git kendine oğlumuza birşeyler al. Sinirden birşey demedim, anladı dediki: Ben bekarlikten beri yeminliyim karı milletiyle gidilmez alışverişe sevmiyorum, gelsem de ilk dükkana girer alır çıkarız bu kdr.
Tel kelime etmedim, ya kızlar vala özeniyorum tamm Allah razı olsun çok iyi eş ve babadır, ama hiç bizle bir yere gelmez, gezmeler alışveriş felan, nefret eder. Biz en fazla annemlre gideriz oturmaya birde arkadaşlrla toplu oturma. Hiç aile olarak 11 aydır bir uere gitmedik. Dediği şey sevmiyorum asla gezmeyi evde oturmayı TV izlemeyi Sevr. Bana git gez dolaş arkadaşınla felan der. Hep onlarla plan yapmamı sever. Alışveriş yapacaksam bile onlarla yaparım ya da tek yaparım.
Ama unuttuğu birşey var ben zaten 28 yıldır arkadaş ve ailemleyim. Millete özeniyorum vala. Ne yapsam takmayip devam mı edeyim yoksa yola getirmek için ugrasayim mi?
İnan fotolu postlarda gumburtuye gitmez:(