Eski oturudgum evde ev sahibim merdivenleri yıkamıyosun diye söyleniyordu. 1 yasında oglum var sürekli aglayan bir cocuk o uyurken evin işlerini zar zor yetiştiryordum iki üç ayda bir kez yıkadım ya yıkmazdım ama kirleten kimsem de yoktu misafirim olmaz b iannem gider gelirdi o kadar eşim sabah cıkar aksam eve gelirdi bende Bi yere gitmezdim zaten kirletmezdim bile. Sonra anlaşamadık tasındık hemen
Yeni evimize geleli bir ay oldu bir ay içinde Bi kez, yıkadım merdivenleri 3. Katta oturuyorum kendi kapımdan, asagı yıkadım ama sokagı hiç süpürmedim zaten sokakta oynayan çocugum yokki kirletip süpüreyim. Neyse işte bugun komsular geldi hosgeldine onlar dedi ki alltaki komsu laf yapıyormuş merdivenleri yıkanıyor kapıyı süpürmüyor diye bende kedni kendime düşünüyorum acaba sorun bende mi yani kirletmedigim Bi yeri temizlemek zorunda mıyım ben? Ayrıca oturgugum bina aile apartmanı hepsi eltiler benim ev sahibim de onların eltisi binadaki ilk kiracı biziz şimdiye kadar. Kiracı oldugum için mi ben hep göze batıyorum yoksa gercekten yapmalı mıyım anlamdım