0 oy
1,292 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,470 puan) tarafından
Bebeğimin odasını ayırdım dün gece kızım saat 3.30 ile 6.30 arası uyanıktı. Sabah Bi gürültü duydum ablam bizde kalıyor işe gitmeden wcye girmiş. Epilepsi hastası wcde düşüp bayıldı nöbet geçirdi en son 8 sene önce nöbet geçirmişti. Allah büyük gürültüye uyandım nöbet geçirirken çıkardığı sesleri duydum allahtan eşim de evdeydi. Tuvaletin kapısını tornavidayla açtık canım ablam yerde o kadar korktum ki tuvaletten çekip alamadım iç çamaşırını giymişti eşim çekti aldı. Sonra götürdük. O kadar içim buruk ki sankş her an tekrar nöbet geçirecek çok korkuyorum ona bişey olacak diye. Okuyan herkesten dua istiyorum kızlar daha bayılmasın ya da bayıkırsa evde olsun nolur dua edin kızlar =(

23 Cevaplar

+1 oy
(15,102 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
(1,470 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm inşallah şifa bulur
(1,470 puan) tarafından
Amin canım Allah hepimize sağlık versin gerisi boş
0 oy
(391 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah bir daha yaşanmaz çok büyük geçmiş olsun dayım da epilepsi hastası bu nöbetleri çok iyi bilirim çocukluğumdan travma kaldı resmen mümkün mertebe çocuğu uzak tutun.
(1,470 puan) tarafından
Aynen canım kızım uyuyordu allahtan uyanmadı. Yengem de öyle o çok sık bayılır küçük kızı hep yanında oluyor. İnşallah aklına kazınmaz yavrularımızın
(391 puan) tarafından
Kazınıyor ya şahsen ben hemşire olduğum halde hala bayılan birini görünce elim ayağıma dolanıyor hocalarım sakin ol diyor bilincaltimda bu korku hep var
(1,470 puan) tarafından
Allah kolaylıklar versin canım. Napalım allahtan geldi yapacak bişey yok Allah tüm hastalara şifa versin
0 oy
(160 puan) tarafından
Bol şifalar dilerim cnm
(1,470 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(186,820 puan) tarafından
Cok gecmis olsun
(1,470 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canımm
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah :(
(1,470 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin kuzenimde sara hastası Allah hepsine şifa versin 
(1,470 puan) tarafından
Amin canım çok sıkıntı çok
tarafından
Morali bir şeye bozulduysa ondanda tetiklenmiş oluyor kuzenimde uzun süre bayılıyor morali bozulunca bir şeye akşamına veya ertesi güne bayılıyor
(1,470 puan) tarafından
Evet kuzum ama bişey de anlatmıyo ben de bişey sezmedim.
tarafından
Içine sinmediyse bol bol ayetel kürsi oku youtu.bede 333 tane ayetel kürsi var aç onu bir odada okusun
(1,470 puan) tarafından
Evet canım çok iyi dedin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canım.cok kötü birşey ama dirayetli ol salma esin olmasa yasansa bı sen varsın ona yardım etmen gerek .bende sen gibiydim ama yaşanılan şeyler soğuk kanli yaptı .rahmetli ananem ayzermir di akıla gelmeyecek şeyler yapar derdi.sorna felç oldu herseyini goedum hastane köşelerinde.zor ama sakın olup yardım etmelisin
(1,470 puan) tarafından
Evet tabi tek olsam yapacaktım ama ağırdı çekemedim ve gebeyim halim yoktu yoksa canım feda kardeş gibisi var mı dünyada
tarafından
Gebelik varsa zor . Allah'ım yardım etsin canim
0 oy
tarafından
Seni i kadar iyi anlıyorum ki annemde epilepsi hastası mutfakta yere bişey düşür se aha diyorum kesin yere düştü nöbet geçiriyor diye koşuyorum banyoda yere şampuan düşse eyvah diyorum nöbet mi yurehim hep ağzımda yaşadım seslensem ses vermese olduğu odaya koşarak nefes nefese gidiyorum :( rabbim şifa versin inşallah canım :(
(1,470 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepsinin şifasını versin
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hangi doktora gityosunuz hangi sehir canm
(1,470 puan) tarafından
Sen söyle canım adı ne hangi hastane
(2,718 puan) tarafından
Ozel yazanesi var ama hacettepedede calisiyo prof ersin tan bi arastr canm netten 4 ay once gittim muaynesi 800 tl
(1,470 puan) tarafından
Tamam canım çok çok teşekkür ederim
(2,718 puan) tarafından
Rabbim sifasini versn kuzum anlarim cok zor bi durum bn bu doktoru bulana kadar hastaligimi bulana kadar kac yanlis tedavi gordum sukur 6 yildr iyiydim 4 ay once yine atak gecrdm insllh ablaninkide son olur benmkide tum hastalara sifa versn allahm
(1,470 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Rabbim sifasuni versin yardmcisi olsn insllh
(1,470 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(386 puan) tarafından
Senı en ıyı ben anlarım. Benm kız kardeısn de aynı epılepsı hastası. Rabbım yardımcıları olsun. 
(1,470 puan) tarafından
Amin canım size de geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım Rabbim korusun onu. 
(1,470 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Allah şifa versin. Çok zor bir durum.bide insanın gözlerinin önünde olunca ister istemez etkileniyor insan. Allah tan ise gitmeden tuvalete girmiş ki siz sesine uyanmışsınız. Allah bir daha yaşatmasın insallah
(1,470 puan) tarafından
Aynen canım çıksa kim bilir nerde bayılacaktı. İnş tekrarı olmaz inş
0 oy
tarafından
Gözlerim dolu dolu.. Rabbim şifa versin.. Erkek kardeşime bir kaç sene önce epilepsi teşhisi konuldu.. onun nöbeti kusma oluyor genelde.. ah sağlık nasıl önemli insan başına gelmeden kıymetini bilemiyor.. 
(1,470 puan) tarafından
Aynen öyle herşey kıymetsiz kalıyor
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm 

İnşaAllah bi daha olmaz 
(1,470 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canm inşAllah bide yaşamaz
(1,470 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(852 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin tez zamanda
(1,470 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 
(1,470 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Canım aynı durum bende o şekildeyim bazı Doktorlar epilepsi bazıları kaygi bozukluğu bazıları değişik değişik tedaviler uyguladılar en son Erenköy de doktorum dissosiyatif kişilik bozukluğu tanısı koydu ne zaman nerde olacağı belli değil bilinç gidiyor kendinden geçiyor sadece o an yan cevirin ağzına tahta kaşık gibi birşey köyün dişlerini sıkıp dili geri kaçmasın diye ve onunla konuşun bilinci tamamen gidiyo ama beyin duyuyo sizi 
(1,470 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol ama tahta kaşık koysam daha kötü olmaz mı
(1,084 puan) tarafından
Yok canm dişlerini kirmamasi için bi onem o korkulucak bişey yok dili geriye donmemesi icin de elini sokup dilini tut ki geri dönmesin
(1,470 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 366 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emina (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,008 göst.
0 oy
3 cevap 660 göst.
0 oy
35 cevap 4,044 göst.