Bazen postlar görüyorum hani başlıkta da dediğim gibi amacım size karışmak akıl fln vermekte değil sadece Müslüman kardeşiz hepimiz bu yüzden yazmak istedim❤️
Kahve falında ister inanın ister İNANMAYIN bakmak bakmak niyetiyle kapatmak hatta öylesine bile kapatmak ondan medet unmak geleceği görmeye çalışmak AA bak bu şekil çıktı böyle olacak diye düşünerek inanmak
Günah ki günahtan da büyük insanı dinden çıkartır çıkartıcak hasar verecek davranışlar canlar
90﴿ Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerdir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
﴾91﴿ Şeytan içki ve kumar yoluyla aranıza düşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçtiniz değil mi?
Maide suresi 3.ayet tefsiri
Murdar ha******kan, domuz eti, Allah’tan başkası adına kesilmiş, boğulmuş, vurularak öldürülmüş, yuvarlanıp ölmüş, boynuzlanarak öldürülmüş hayvanlarla -henüz canı çıkmadan yetişip kestiklerinizin dışında- yırtıcıların yediği hayvanlar, dikili taşlar önünde (sunaklarda) boğazlanmış hayvanlar ve fal oklarıyla paylaşmanız size haram kılındı. Çünkü bunlar doğru yoldan sapmaktır. Bugün, kâfirler dininiz hakkında ümitlerini yitirmişlerdir. Onlardan korkmayın, benden korkun. Bugün sizin için dininizi kemale erdirdim, size nimetimi tamamladım, sizin için din olarak İslâmiyet’i beğendim. Kim açlıktan bunalıp çaresiz kalırsa, günah sınırına varmaksızın yiyebilir. Şüphesiz ki Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir.