0 oy
571 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bebegim 36+5 de doğdu .eski postlardan belki biliyorsunuzdur ben sağlıklı.biri değilim...

Korkum hep bebeğimde bisey olursa diyeydi

Instagram da hep sma 1 hastası bebekleri görüyorum araştırdım vs bunun bi benzeride gevşek bebek sendromuymus .sanki bebegim öyleymiş gibi geliyor çok cansız .ama uzattığımda kollarını bacaklarını sürekli hareket ettiriyor .karnın üstü ne uzandirinca çok az kalkiyo kafası ve el ve dirseğinden destek alıp kaldıramıyor göğsünü:( 

16 haziranda doğdu bu ay işlerini de hiç anlamıyorum bebegim 3 aylık mi 4 aylık mi ?

Her bebegin gelişimi farklidir biliyorum ama bazıları moralimi bozuyo yok bizim oğlan bizim kız bu kadarken tutunca ayağını bastiriyodu. Yok şöyleydi böyleydi. Ister istemez takıyorum anne olunca çok farklı oluyomuş .zaten kalça testinde de 2 3 cm fark cikti sag sol bacakta .uzuluyorum ister istemez .sürekli fotodaki gibi uyuyor ve geç bu hastalıkta bebekler böyle yatarmış kurbağa yatisi deniyomus

4 Cevaplar

0 oy
(17,061 puan) tarafından
16 ekimde 4 Aylik olacak. Bebeğinden kollarından tutup mekik çeker gibi kaldır sırtı yere değmesin poposuna kadar kaldır. Eğer kafasını sabit tutup kaldırabiliyorsa sıkıntı etme tembel bir bebekmis demek ki. Eğer kafasını tutamıyor geriye atıyorsa kontrole götür. Bende bi doktordan görmüştüm günü instagramda 
(927 puan) tarafından
Ben anlamıyorum endişe ediyorum sağlık ocağına götürünce soylucem ayreten çocuk dk. Mi yoksa ortapediye mi götürmem gerek
(927 puan) tarafından
Fotoğraf ekledim bakabilir misin  ? Sürekli böyle uyuyor bu sendromdada bebekler böyle uyuyo ve buna kurbağa yatisi diyorlarmış
(17,061 puan) tarafından
Fotoğrafı göremedim uyumuştum. Sen çocuk doktoruna götürüp göster eğer doktor bir sıkıntı görürse gerekli yere yönlendirir seni
(927 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kendi kendine kuruntu yapıyorsun bence korkutma kendini ki gevşek bebek sendromunda fln bebek boynunu fln tutamıyor kucaktayken ve her bebek böyle uyuyor merak etme. Benim kızım 11 aylık daha yeni emeklemeye ve oturmaya başladı hala çiğnemeyi bilmiyor bişey yemiyor kaç kez doktora götürdüm her bebek bir değildir dedi zaten hasta olan bebek doğuştan belli olur kendini korkutma kollarını bacaklarını oynatıyorsa sıkıntı yok Allahın izniyle. 
(927 puan) tarafından
Kendim cok cektim hastaliktan o yzuden korkuyorum :( oglum .sadece oglumfa degil hic bi cocuk yasamasin hastalıkları:(
0 oy
(501 puan) tarafından
Canm biz ne dersek diyelim bi anlami olmayacak bi doktora gotur icin rahatlasin ama bebekler ole yatar ki ,yatmaz mi ki.sen icini ferah tut.insallah bebeginin saglikli guzel hbrlerini aliriz.duam seninle
(927 puan) tarafından
Allah rszi olsun..göturucem bakalim rabbim kimseyi evladiula sınamasın. Evlât bambaşka bisey
(501 puan) tarafından
Amin canm amin.Allah herkesin evladina saglik versin mutluluk versin
0 oy
tarafından
Aşı lari olduğunda hemşire ye göster az çok bilir onlar doktor da bakar sağlık ocağındaki canım onlar seni yönlendirir iyi düşün iyi olsun canım unsallah sağlıklıdır
(927 puan) tarafından
Inşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 271 göst.
25 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 416 göst.
3 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,215 soru

12,222,955 cevap

36,818 kullanıcı