Canim ablam benden 4 yil once evlendi, o evlenince esinin durumu cok iyiydi, ben evlendikten baya sonra isleri duzgun gitmedi, memlekette yasiyorlardi, benim ona yaptığımı insanin annesi insana yapmaz, kendime o parayala istanbulda iki daire alirdim, benim araci olamam ile istanbula tasindilar, yakinimda simdi, surekli agliyor yok paramiz yetmiyor, yok hic birseu alinmiyor esimin aldigi maas birseye yetmiyor, esi 4700 maas aliyor, soylemesi ayip esim haftalik harclik verir ben o artirdiklarimi ona verirdim, pazarini yap yada faturani ode, kiz kardesim yeni evlendi abla hadi gratise gotur beni dedi, oda geldi, 1100 kira veriyor, gozumun önünde 600 tl kozmetik ürünlerine para verdi, bende aldim desem ona nispet olur desem hic birsey almadim makyaj yapan biri degilim, kiz kardesim çalıştığı halde 100 tlyi gecmedi alışverişi o sanki darphane uzerinde, ondan sonra para konusunda yardim etmedim, annem hep soylendi yanimda parasi yetmiyormus bilmem ney en sonunda annemin kalbini kirdim, dedim anne benim evim kira degil ama ben kıyamam 50 tlye bir fondoten alayim, oda bni etkilelememesi halinde, dedim gozumun onunde 600 tl ustu kozmetik ueun aldi, dedim biz en fazla 30 50 tl bir styen aliyoruz dedim o Kom Pentiden baska sutyen takmiyor 120 140 tlye sutyen aliyor, ister parasi yetsin ister yetmesin beni ilgilendirmez dedim, esimde bana bukadar para veriyor bukadar para aliyor ben neden idareli kullanip ona yardim edim de oda gozumun önünde okadar para luzumsuz seylere versin, cok buyuk kavga ettik, kac aydır konusmuyorum,kafam cok rahat. Babami, abimi, kardesimi, iki yengemi kotulemekten baska bir ise yaradigi yok surekli sinir stresle geciyordu gunlerim, cok sukur manevi anlamda kafam cok rahat benden uzak Allah'a yakin olsun