0 oy
19,370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (202 puan) tarafından
Bi kız sayesinde bu çayı sipariş verdim bakalim insallah guzel sonuç alirim içinizde kullanan oldumu

15 Cevaplar

0 oy
(778 puan) tarafından
Yok canım.uzun zamandır zayıflamayla ilgili araştırmalar yapıyordum.çözümü buldum sağlıklı yaşam.öğünlerimi değiştirdim sağlıklı besleniyorum ve her gün en az bir saat yürüyüş yapıyorum.bir ayda 7 kilo verdim 10 kilo daha vermeyi planlıyorum.herşey beyinde bitiyor lütfen kendine inan ❤
(30 puan) tarafından
O ne acaba
(778 puan) tarafından
Süt tozu yerine süt koy bence.leslie evde yürüyüş demek youtube a yazarsan çok rahat yaparsın hem de çok zevkli
(0 puan) tarafından
Ben kullandım cok memlun kaldım bu kapsul sayesınde 135ten 110a dustum emzıren bır anneyım gunde 3 bucuk lıtre su ıcıyorum ve bol ıdrarla  odem attım yedırmıyor zaten ınanmayan varsa hala benımle ıletısıme geçebilirsiniz ❤️❤️sıddetle tavsıye ederım
(1 puan) tarafından
Faydalı oldu mu gerçekten
(0 puan) tarafından
Merhaba peki kilo geri alımı nasıl oldu acaba?
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bunlar bos cnm ya buna verecegn, parayı cevıze ver sabah kahvaltısına ekle ekmek yeme SAGLIKLI beslen isteyince valla oluyor
0 oy
(1 puan) tarafından

Beeen kullandımmm 4 ayda 23 kılo verdım. 

Ve hatta cevremdekılere aileme sevdıklerıme bile kullandırttırdım. Suanda da önermeye devam edıyorum zayifliyoruz_betusle takip edebilirsiniz 

05453603368 

image

(1,340 puan) tarafından
Ne kadara aldın canım
(1 puan) tarafından
145 di benim aldığım zamanda şuan 160 tl
(8,986 puan) tarafından
nerde satılıyo
0 oy
(1 puan) tarafından
Kesinlikle kullanıyorum ve aşırı memnunum 1 şişe vegalife nar çekirdeği çayı ile 7 kilo verdim şuan güçlü kapsüllerini kullanıyorum 3 günde 1 kilo verdim
(0 puan) tarafından
merhaba bende dün sipariş ettim güçlü olanını önerdiler. daha once kullanmıstım diğer versiyonunu fakat cok veremedim. herhangi bir diyet spor yaptınız mı ve gercekten öncekine göre kuvvetli mi ?
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Post hortladi :D

0 oy
(1 puan) tarafından
Sonuç aldınız mı? Sipariş vereceğim de..
(0 puan) tarafından
Evet ben kullandım bi TikTok fenomeni reklamında görmüştüm aşırı zayıfladı . Bende denemek için aldım . Şuan 3. Haftamdayım. 5 kilo verdim. 75 tim şuan 69.800 geliyorum. Diyet yapmadım spor zaten yapamıyorum pandemi malum. Bendeki etkisi kabızlık problemimi çözdü ve iştahımı kesti . Akşam çok tatlı yiyen birisiydim şuan şaka gibi canım istemiyor . Tiktoker Kübra hanımın reklamı sayesinde zayıflıyorum burdan da teşekkür ederim vegalife ailesine ve Kübra hanıma . Ben memnunum başkaları nasıl olur bilmiyorum ama beni zayıflatıyor
(414 puan) tarafından
Nasıl kilo verdiniz mi acaba?
0 oy
(1 puan) tarafından
2.çocuktan sonra bende kilolarımla ve basenlerimle baş edemeyince vegalife çayını kullanmaya başladım. Iyiki de başlamışım 90 kilodan 73 kiloya düştüm vee istedigim görüntüye kavuştum Emzirirken bile kullandım.Kullanıcak olan varsa tedirgin olmadan endişe etmeden kullanabilirler. Iyiki varsın Vegalife
(414 puan) tarafından
Kilo verdiniz mi acaba
0 oy
(0 puan) tarafından
Merhabalar  ben kullandım  vegalife nar çekirdeği çayıni kullandim 1.5 ayda 10 kg verdim simdi kapsül  ile devam ediyorum  2 haftada 4 kg verdim gayet memnumum ve kesinlikle tavsiye ediyorum
(930 puan) tarafından
Bende bekliyim surda
(414 puan) tarafından
Aldım ben geliyor umarım işe yarar ben size haber veririm olmadı:)
(930 puan) tarafından
Inşallah ise yarar ya bekliyorum
Nereden aldın canım
Kaca aldın
(414 puan) tarafından
Bitugbailezayifla 215 e aldım kapsul  şimdiye kadar kilo veren çok olmuş iştah kesiyorms inşallah zayıflarim 1 hafta kullanıym sana kesin yazarım
(930 puan) tarafından
Inşallah canım  haber bekliyorum senden
0 oy
(0 puan) tarafından
İlk başta cok korktum ama artık çarem oldu vegalife  ile 1 ayda 7 kilo verdim hamilelikten kalan son kılolarımdan da kurtulmuş oldum.tereddüt etmeyin kesınlıkle kullanın
0 oy
(0 puan) tarafından
LOBen kullandım . Düzenli kullanıp suyuma dikkat ettiğimde ciddi kilo verdiğimi farkettim. Şimdi ara vermek durumunda kaldım taşınma telaşındayım diye . Ama en kısa zamanda tekrar başlayacağım diyet yapmadan 5 kilom gitmişti ne güzel. Bu arada haftalık yazın diyorlar ama ben ne zaman aklıma birşey takılsam yazdım . İlgilerinden memnunum. Dikkat ederseniz suyunuza kilo veriliyor 
0 oy
(0 puan) tarafından
Evet bende once cok tereddut ettim saglikli mi dogal mi diye ama vegalife nar cekirdegi cayi ile 8 kg verdim iyiki kullandim hem ozguvenim geldi hemde asiri mutluyum istedigim kiloya geldigim icin.

Hic suphesiz kullanin siddetle tavsiye ederim hanimlar.
(414 puan) tarafından
Kilo verdiniz mi
0 oy
(0 puan) tarafından

image

image

Ben kullandım hatta hala kullanmaya devam ediyorum ablam ilk kendisi kullandı ve şimdi herkese yardımcı olmaya çalışıyor  hem kilo verip hemde incelme sağlıyor harika bir ürün şuan güçlü kapsülü var vermem gereken 3 kilom kaldı sonrasında yeni vücudumla hayatıma devam edicem

https://instagram.com/mucize_caym_vegalife_?igshid=1mtm10ern4ftl

0 oy
(1 puan) tarafından
Faydasını gördün mü 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Kullandinmi canim sonuç alabildinmi
0 oy
(414 puan) tarafından
Sonuç aldınız mı vegalife den?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 320 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 390 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde batkaaldu (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 128 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzealp (8 puan) tarafından soruldu

413,239 soru

12,441,844 cevap

46,014 kullanıcı