gecenlerde köye gittim kaynanamın salamura yapragı biraz bozulur gibi olmuş dedim ki bi geldiimzde götüreyim toplanalım saralım dedim hafta sonu gittik gelecegimizde götürcnmi yapragı dedi bende dedim ki herkezi ara saracaksak hepbirlikde saralım ben tek başıma saramam dedim tamm kalsın ben gelirke getireyim dedi eşim bana ters ters bakıyor millet iceri girdi noldu ne dedim de öle bakıyon dedim ölemi denir götürüp sarsan nolacak faln cocuk 1bucuk yaşında ve temizlige başlamışım ve 5kilolık bidon tek başıma nasıl sarayım dedim ee o kadınmı arıcak senmi arıcan fln diye kızdı dedim tekrr getr götryimde hic olmadı komuşalarla sararım dedim kaynanama senin koyacak yerin yok dedş komsuya koyarım ayarlarım dedim vermedi eşim hala onun lafını yapıyor getrp sarsaydın cagırsaydın gelmicklermi fln haksızmıyım sucum ne benim burada bide kaynanamla biz daha öncesinde eşimle tartıstık aramıza girdi bana saydıkca saydı görümcemle neler neler dediler ben bide bu durumda ona sarma saracakmışım kendime bile sararken yanıma birini buluyorum sadece buzdolabı buzlugum var ve hic yer yok koyabilecegim temizlik yaparken heryer heryerdeykn milleti nasıl toplayım nereye koyayım herkezin derindondurucusu var görümcelerin kim haklı sizce