Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_704a34c43c7db7d73c721e3847e4bfa2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
dini paylaşımlar a ne dersiniz kızlar ❤️-Diğer
0 oy
1,500 göst.
Diğer kategorisinde (3,761 puan) tarafından

Ben bu konuda çok bilgili değilim maaleef biraz fazla da unutkanlikta olunca:/

Neyse

Her gün birimiz (kim gönüllü olursa) peygamber efendimizin annesini babasını evlatlarını torunlarını 

Dinde önemli olan kadınlarımızı (hz.maşita gibi)

Aklınıza gelen ne varsa ise 

Hayatlarını paylaşalım mı? Bilmeyen varsa benim gibi öğrenir ❤️ hemde bildiklerimizi tazeleriz

(Anlatımım da eksliklk vardır elbet özür dilerim bunun için dilimin döndüğü kadarıyla yazmaya çalıştım) 

Sayımız çok oldu hepinizden Allah bin kere razı olsun kardeşlerm❤️❤️❤️

En fazla 40olsun yeter ama ❤️

42 Cevaplar

0 oy
(14,065 puan) tarafından
Yapalim canım yapalim ama emin ol kimse bu tarz postlara gelmiyor ha ilk bi kac gün en fazla 10 kişiyle baslar 5 kişiyle bitiririz bak hic kimse bu posta bile gelmemis nerdeler hani niye bu kadar az kişi yorum yapmış neyse asil konuya gelelim dinimize yani hergün bir post açan olsun ve saatide ayarlayalım 
(3,761 puan) tarafından
Ümid ediyorum ki canım böyle postlri açmaya başladığımizda çoğalır ins sayımız çoğalmasa bile Allah'ın izniyle bilgilenmis çok arkdsmz olur buda bize yeter ❤️

Yorumda yazdım cnm gerekenleri en iyi cevap olarak seçtim kolay bulunsun diye düşünceleriniz almak istiyorum canım
(14,065 puan) tarafından
Tamam oraya geliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende varımmm
(3,761 puan) tarafından
Tamam canısı ❤️
 Yorumda yazdım cnm gerekenleri en iyi cevap olarak seçtim kolay bulunsun diye düşünceleriniz almak istiyorum canım
tarafından
Bakıyorum hemen canım
0 oy
tarafından
Ben de istiyorum bendeeeee 

Banada bı gün verin bende istiyorum
(3,761 puan) tarafından
Tamam canım fazla kişi olduk ben en fazla 5 6 kişi yazar diye günde bir post açilir diye düşünüyorfim ama birden fazla açılacak sayımız çok şükürler olsun ♥️:)
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Keşke canım, ama duyan kaçar gelmez ki
(3,761 puan) tarafından
Valla bacım ben bukdr ilgi beklemiyordm helal olsun valla kızlara
0 oy
(94 puan) tarafından
Bnde katılmak istiyorum ama anlamadım nasıl yapicam 
(3,761 puan) tarafından
Kuuzm gün belirlenecek o gün mesela sen salisin o gün istediğim hadisle ilgili olur peygamber efendimizin hayatından kesitler olur
Kısaca dini şeyler paylaşım yapacgz
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Vala paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Ben de burdayım okurum Allah'ın izniyle. Bir de şu aralar ihtiyacım var. Maneviyatım yerlerde namazi da bırakmışım zaten:(( her akşam 22.30 demi
(3,761 puan) tarafından
10da canım nasipse ama bugün liste yapmaya çalışcm ozmn saati de yazarim
0 oy
(542 puan) tarafından
Bene katılayım nolurr 
(3,761 puan) tarafından
Olur bitanem çok kişi oldu tahmin ettiğimdn nasıl ayar vericm sasrdm :),

Ben ins kızımdan fırsat bulrsm bugün liste yapcm yorumlara göre gün belirycgm cnmsana hangisi gün uyar mesela
(542 puan) tarafından
Sen hangi günü uygun görürsen kuzum
(3,761 puan) tarafından
Tamam balım
(3,761 puan) tarafından
Pazartesi günü için yazdım cnm
(542 puan) tarafından
Tamam kuzum
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Ben de varım canm:)
(3,761 puan) tarafından
Tamam bitanem çok kişi olduk liste yapacm kizamdn fırsat bulrsm bugün

Baya kişi olduk nasıl ayarlmm lazm dsnmem gerek
(4,896 puan) tarafından
Nasıl yap nacizane fikrimi soylıyiyim canm . 3 kişi aynı konuyu ele alıp paylaşım yapsın bi postun altında.  Herkeste bilgilensin
(3,761 puan) tarafından
Olabilir aslında mantıklı bitanem saol
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Çok güzel düşünmüş sun canım olur niye olmasın❤️
(3,761 puan) tarafından
Ben 3 5kisi yazar diye düşünüyodum baya kişi gönüllü oldu

Helal olsun hepsine ♥️♥️♥️
(2,866 puan) tarafından
Valla canım haklısın sende böyle başlangıç yaptın iyi oldu boş şeyler ogreneyecegimize dini şeyler öğrenmek daha güzel
0 oy
tarafından
Aslında en çok bilgi sahibı olmamız gereken şey İslam ... Ne de güzel olur her akşam.birielri post açsa .. yanlız ben akşam.giremiyorum.esim.isten geliyor tam.onda yemeğini falan verim derken zaten o varken uggulamayada girmiyorum ben çok.isterdim paylaşım yapmayı
(3,761 puan) tarafından
Olsun kuuzm Allah razı olsun yinede ❤️
Sende okursun ♥️♥️
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Ben sadece okusam olurmu. Yazmadan gecmek istemedim. Ilgilendigimi bilmenizi isterim. Elimde kaynak guvenilir kitap yok. Netten de guvenemem. Yanlis bilgi verip de. Bide bulantilarim cok fazla açıkçası.. Hakkınızı helal edin. 
(3,761 puan) tarafından
Estağfurullah bacim yaa ne hakkı Allah razı olsun ♥️ düşünceli yüreğinden öpüyorum

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini ❤️
(1,518 puan) tarafından
Aminn inşallah ♥️. Cok Teşekkür ederim.
0 oy
(8 puan) tarafından
Kuzum bende yazmak istiyorum . Benim de evde dini kitaplar var. Bende hepimiz içjn faydali olucak dini bilgiler paylaşmak istiyorum. Inşallah faydali olur. 
(3,761 puan) tarafından
Tamam bitanem Allah razı olsun ♥️

Çok fazla katılım oldu ben bukdr inan beklemiordm günde bir post açılır diyordum ama birden fazla açılacak mecbur sayımız çok:)
(8 puan) tarafından
Amin Allah cümlemizden razi olsun.
(3,761 puan) tarafından
Canım merhaba yazmak isitorum ismini eğer istiyorsan hala ?
0 oy
(32 puan) tarafından
1 haftalık liste yapip resmini atın bir hafta sonra tekrar liste yapın katılanlar tekrar isim yazdirmasinlar ama benim görüşüm bu şimdi çok karmaşık olacak 
(3,761 puan) tarafından
Aynen canım ben bukdr ilgi beklediğim için günde bir post açılır diyordum ama birden fazla acilck snrm sayımız çok iyi kafa yorup liste yapmam lazm kızımdan fırsat bulrsm
(32 puan) tarafından
Burada katılırım diyen 2 haftalık yada 1 haftalık kişilerin ismini yazın bence rastgele denk geldiğiniz isimleri yazın post açıp bizimle paylaşın özelden de  yazın o kişilere bence çok düzenli olur ben katılmak isterim
(3,761 puan) tarafından
Yazdım kuzum ismini
(32 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(434 puan) tarafından

Evet keisnlikle bizim için daha yararlı olur <3

0 oy
(6,394 puan) tarafından
Güzel fikir canım ögrenmek güzel şey :)
0 oy
(2,690 puan) tarafından

Allah razı olsun güzel düşüncen için. Paylaşım yapamazsam da okuyup faydalanmak isterim. 

Katılımın çokluğundan da anlaşılıyor ki dini bilgiye açız toplum olarak. 

Rabbim hakkıyla bilgilenmek, bilgilerimizle amel etmek nasip etsin inşaallah <3

0 oy
tarafından
Cok guzel dusunmussun canim bende varim insallah benide yaz listeye 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
sadece hayatları değil farklı şeylerde paylaşmak güzel olmaz mı? örnek. karı koca ilişkisi nasıl olmalı fln olursa güzel olur. benim netim olduğu sürece bende paylaşmak isterim ama bazen neymiş olmaya biliyo
(1,712 puan) tarafından
Ben Joker olsam haftanın belirli günlerinde karı koca ilişkişi fln paylassam hatta 2 kişi fln olsa. çünki hep aynı konu üstünden gidince insanlar bi süre skilib okumaya başlıyor
(3,761 puan) tarafından
Olabilir kuzum bı başlaylm bakalım ilk,❤️

Senin ismini ayirirm sende o konulardan bahdersin olur mu
(1,712 puan) tarafından
olur luzu teşekkür ederim
(3,761 puan) tarafından
Ben teşekkür ederim ♥️ Allah razı olsun senden
(1,712 puan) tarafından
Asıl senden razi olsun ❤
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Bende esmaul Hüsna paykasirdjm sürekli fazla katılım olmadı zamanla bende uygulamaya ara verince bıraktım 
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Bende varım ama o saatlerse paylaşım yapabilirmiyim orası  meçhul oğlum biraz huysuz çünkü elşmden gelidğince dini aile ilişkisi sahabe hayatı  vs 
(5,330 puan) tarafından
Fark etmez kuzum
(3,761 puan) tarafından
Yazdım canım haberin olsn
(5,330 puan) tarafından
Pazartesi mi kuzum saat 10 da mı akşam
(3,761 puan) tarafından
Evet cnm
(3,761 puan) tarafından
Evet canim

İlgili sorular

0 oy