0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Üst mü yan mı anlamadım ama kızım korkarak uyandı zaten uyku problemimz var ve eşim sigarayı bırakmaya çalışıyor aşırı sinirleniyor her şeye. Gece gece delirtcekler bizi. Dayanamıyorum saygısız, düşüncesiz, cahil insanlara. Mahkemeye kadar gitcez az kaldı..

16 Cevaplar

+1 oy
(12,776 puan) tarafından
Belki acil bı durum olmuştur belki mecbur kalınmış tır cnm az anlayışlı olun çok uzun süreceğini sanmam tartışmayın bile bı daha olursa kibarca uyarırsin
(588 puan) tarafından
Bu saatte acil? Anlayış? Fazla sabırlı biri olmalısın:)
(12,776 puan) tarafından
Yani çok buyutmem sabaha kadar surmeyecegi için veya hergun tekrarlanan bı hareket değilse anlayisli olmayı tercih ederim
(588 puan) tarafından
Her zaman matkap olmuyo ama inan bu saatte süpürge çalıştırıp, gecenin 1 buçuğunda üstümüzde tepindikleri çok oldu. Gürültü farklı boyutlarda da olsa hep oluyo yani.
(12,776 puan) tarafından
O zaman bi uyar cnm  devamlı bu tarz oluyor ise
-Reklam-
0 oy
(7,481 puan) tarafından

Matkabi kirilsin insaAllah ne düşüncesiz okuzz insanlar  var ya:angry:

(588 puan) tarafından
Aynen öyle :/
0 oy
(50,422 puan) tarafından
sürekli mi yapıyorlar ses
(588 puan) tarafından
1 sene olucak buraya taşınalı aşırı gürültülü bir apartman. Kadınlar koridorlarda sohbet edip  kahkaha atıyolar, çocuklar dışarda inanılmaz ses yapıyorlar (biri bisikletine ses sistemi mi ne yapmış yüksek seste müzik çalıyo sokakta düşün) üst kat inanılmaz çocuklar zıplıyo koşuyo aşırı gürültü.
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Bu ne düşüncesizliktir saygısızlıktır ya,polise şikayet edin em doğal hakkınız 
(588 puan) tarafından
Sabrımın son raddesindeyim zaten
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ana avrat kufredilir ne denir ki başka benim üst komsum da çok  yapardı ama bıraktı Allah'tan gece gece yaptığı bile çok oldu zamanında deli olurduk 
(588 puan) tarafından
Allah görsün canım ne deyim
0 oy
(3,275 puan) tarafından
yuhhh yaa bu saatte matkap nedir
(588 puan) tarafından
:/ :/
0 oy
(14,489 puan) tarafından
2 aydır çektim o derdi.

Şükür bitti.

Darısı başına
(588 puan) tarafından
Tayine az kaldı inşallah.
0 oy
(15,135 puan) tarafından
Ya gecen sene bizim binada da oldu. Megerse gece gece mutfak dolapları düşmüş ve o halde biraksalar daha beter olacak diye yaptilar. Eşimle karşı komşu bakmaya gittiler noluyor diye öyle öğrendik yoksa polis çağiracaktık.
0 oy
tarafından
Bence biraz abartmışsın acil durum olabilir emin ol kimse o saate matkap açmak istemez seni de anlıyorum haklısın ama bazı şeyleri görmemezlikten gelmek daha mutlu eder seni 
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Aynisini yasamisiz vlla bn ciktim onume kim ciktiysa bagirdim apartmanin icinde çocuklar ses yapiodu gece 11 dışardalar sizin ananiz babanz yok mu cikin evinizde oynayin dedim simdi ses yok ustumuzdeki beter onunla iyi bi kavga etmek gerekiyo anlamiyolar iyi konusmaktan 
0 oy
(12,278 puan) tarafından
1 aydır çekiyorum o maktap seini önce yukarınin karşısı şimdi de tam tepemde bugün kızım öğle uykusu yatamadı 

Hakkımı helal etmiyorum dedim 

Görürsem soylicem de 

Bugün oklavayla yl tavana vurdum hiç babamısin demiyorlar
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum insanlar da düşünce namına bir şey yok aricam polisi görecekler 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni, eski evimden taşınma sebeplerimden birisi komşulardı, hatta burada ben de bir gönderi açmıştım zamanında, taşındım kurtuldum, siteye taşındım, her hangi bir sıkıntı olursa güvenliğe söylüyorsun, 4 ay oldu taşınalı henüz hiç bir sıkıntı yaşamadık. Ev alma komşu al diye boşuna dememişler. 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Matkapla kapalı yerlerini del demeli
0 oy
(979 puan) tarafından
Yok artık yahuu.  Gürültü şikâyeti için Alo181 hattını arayabilirsin canım.  7/24 aranıyor
0 oy
(216 puan) tarafından
Ya acil olurmu böyle şeyler guldurmeyin. Böyle saygısızlar var şikayet edince.;eee bizim başka vaktimiz olmuyor çalışıyoruz deniyor sanki gerekçesi kabul edilebilir biseyde. 

Hasta mevzusu değil ki nasıl anlayışlı olunur ?

Ya çocuğu zor uyuyorsa zaten bütün gün cebellesiyorsun ...neyse cnm.seni de doldurmayayim ama bu rahatlik olmaması için yarık bi söyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 610 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 281 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde defnee13 (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 229 göst.