0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç etik değil ama aramız bozulmasın diye seslenmiyorum

28 Cevaplar

0 oy
(1,041 puan) tarafından
Saygısızlık bence konuşmanız gerek
tarafından
Söylersem alınır diye konuşuyoruz gidip geliyoruz çünkü
(1,041 puan) tarafından
Bunu o dusunmuyo canım sen mi düşüneceksin hadi bugün tamam dersin ama yarın hasta olursun çocuk uyumaz bişey olur ozamanda o dinlemez bence konuş aranız iyiyse anlar diye düşünüyorum
tarafından
Bakarım çok rahatsız olursam söylerim. Çocuk uyanmadigı sürece sorun yok
-Reklam-
0 oy
(52,001 puan) tarafından
Bu saatte bisey dokulse bile acmam 
tarafından
Aynen bende
0 oy
(688 puan) tarafından
Vardır bir sebebi cnm boswer uyu kafana takma
tarafından
Canım bir değil iki değil her zaman..bazen de blender calistirir matkap gibi gelir gece sessizlikte
(688 puan) tarafından
O zmn haklisin tatlı dilde kesinlikle uyar onu da yapamıyorsan gir google evi geç temizliyen komşuya sozler diye çıkar durum yap bn öyle yapardim:))
tarafından
Hiç aklıma gelmediydi anlar mı ki
(688 puan) tarafından
Zihinsel engelli degilse anlar.bn birine sınır olduğumda o konu hakkında durum yapar görmek istediğim kişiye tek açıyorum bakıyorum ertesi gün düzelmiş:) mesaj alındı diyorum ne kendimi yoracam dengesizlere
tarafından
Hiç sosyal medyadan msj vermedim
0 oy
(701 puan) tarafından
Acaba bişey mi kirildi
(701 puan) tarafından
Geceden temizlik yapanlardan heralde. Ay çok yanlis ya. Bizde de ilk zamanlar öyle biseyler oldu biz uyuyamıyoruz dedik bir daha acmadilar. Kendi kendilerine oturmaya alışmışlar biz yeniydik sonra bir daha öyle yapmadılar
tarafından
Evet gece yapar. Bende bazen akşam yaparım ama alt komşumun ararım 8-9 gibi en geç 10. Derim gündüz supuremedim eşim bebeği tutarken açacam çocuklar uyuyosa açmam derim izin alır öyle yaparım
(701 puan) tarafından
Ay ben en fazla on da çalıştırdım oda senin gibi çocuk durmuyodu gece yapardım alttakini arayip
tarafından
Aynen öyle olunca gene sorun yok 12 ye kadar gene herkes oturuyo genelde yani
(701 puan) tarafından
Resmen kul hakkidir
0 oy
(275 puan) tarafından
Qh canimm keşke süpürge olsa yan tarafta bi gülme sesi ustekiler de tepiniyor herqlde hangisinin dicem sasirdim
tarafından
Aaa çok kötü nasıl uyuyonuz? Benim komşu da kavga ederdi uyuyamazdim odamı taşıdım
(275 puan) tarafından
Canim üsteki ev sahibi yandaki onun abisi ne dicekler kac sefer uyardık kadini
(275 puan) tarafından
İnsan terbiyesiz olmasın yeter bence
tarafından
Aynen ya çok zor taşın diyecem de İstanbul da taşınmak da dert
(275 puan) tarafından
Zaten İstanbuldayım canim
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Ama uyarmazsan hep cekersin boyle
tarafından
Öyle ama nasıl tepki verir diye çekiniyorum
0 oy
tarafından

Tek soru her gecemi yapıyor 

tarafından
Her gece değil ama haftada bikac kere duyuyorum. En başlarda kulağım mi ugulduyo diye düşünüyordum :D
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Öyle şey mi olur, o kişi aramız bozulmasın diye dikkat etmeli aksine. :) direkt yöneticiye şikayet ederim affetmem.
tarafından
Ya bizde öyle yönetim yok. Sadece para toplamaya binanın elektirigini suyunu ödemeye bakar yonetici
(1,577 puan) tarafından
O zaman kendim çıkardım. Eski evimde hem yöneticiye söyledim aynı gün dw kendim çıkıp biraz dikkat eder misiniz demiştim. Alınırsa alınsın çalışıyoruz işten geliyoruz yorgun argın kimseyi çekmek zorunda değiliz. Apartmanda yaşamanın bazı kuralları var.
tarafından
Çok abartirsa artık uygun dille söyleyim bari
0 oy
tarafından
Gecenin 3ü yahu.. Ne düşüncesiz insanlar var SubhanAllah....

Ya ben de ev işlerimi gece yaparım ama ne süpürge çalıştırırım ne de gürültülü hareket ederim. Uyar ama olmaz ki böyle...
tarafından
Bende gece iş yaparken çok dikkat ederim. Bide cam balkon var üst katında gece 2 gibi kapatınca uykudan sıçrarım deprem oluyo sanırım. Zaten deprem fobim var :/ ne zor binada yaşamak
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun canım 
tarafından
Senin komşu da mı öyle :)
(1,030 puan) tarafından
Yok kız benim pirinç şişesi kırıldı 4-5 kilo pirinç bulaşık ve buzdolabıni çekip süpürmek zorunda kaldım :)) denk gelince sorayım dedim şükür temizledim
(1,030 puan) tarafından
1 - 1:30 civarı çalıştırmıştım :(((
0 oy
tarafından
Kul hakkı bence uygun dille söyle ya babam da olsa soyleim çocuklar uyuyor canm bu saatte saçma 
tarafından
Aynen uyuyor ama uyanmiyo şükür. Ben de uyuyor olsam uyanmam belki de ben uyanık olduğumdan duyuyorum
tarafından
Söyle bence bu saatte bu nr ya
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Sole yani kız valla benim alt kat gün içinde açınca bile güm güm vuruyor bugün gundue 15 de çalıştırdım nasıl vuruyor deli gibi polis ariycam bidahakine :)))
tarafından
Seninkide abartmış. Evi temizleyecen herhalde. Kendisi pis pasağıyla mı oturuyo? Ne çeşit insanlar var ya
(3,419 puan) tarafından
Valla anlam verilmiyor yarın ev temizliycektim vaz geçtim anneme gidecem ertesi günü temizliycem yine yaparsa polisi yigacam kaç oldu
0 oy
tarafından
Yok daha neler. Uslubunca uyarmak lazim.
0 oy
tarafından
Abartma istersen :))) diğer evdeki süpürgenin sesi sana en fazla uğultu gibi gelir açsın nolcak seni uyandırcsk değil ya uzaktaki süpürge sesi
(7,798 puan) tarafından
Uyandirmaz ama rahatsız eder . Geceleri dinlenmek icin yaratılmış . Bir insanın sessizliğini bozmakta haktır zaten gün içinde çoluk çocuk koşturmaca insanın kafasını şişiriyorlar bırakınca gece de ugultusuz gecsin
0 oy
(632 puan) tarafından

image

bak kız gelde makina atma bu çocuk beni öldürecek :((
tarafından
Ayy ne denir bilemedim
(632 puan) tarafından
Mesela gece saat 11 dökmüş bunu komple koridordan odaya gidip ne dicem valla çalıştırdım yani fotoğrafta çektim olurda kapıya gelirse bak oğlum böyle yaptı kusura bakmayın diyecektim
0 oy
(7,798 puan) tarafından
Acaba kurutma makinesi sesi olabilir mi ? Onun sesi de uğultu gibi çünkü
tarafından
Yok canım kurutma makinesini yerlere mi sürüyoruz
(632 puan) tarafından
Jajajajjajaj:)))
(7,798 puan) tarafından
Yok kız sesi uğultu geliyor lafina istinaden sordum (≧▽≦)
0 oy
(188 puan) tarafından
Ne münasebet, öyle saygısızlık olur mu? Kapısına dikilirim gerekirse. İnsan yaşıyor altında, üstünde, çevresinde.. Dağdan mı inmiş! 
0 oy
(392 puan) tarafından
1 seferse tolore et bence ama sürekli öyleyse sıkıntı cnm usulünce konuş bence 
tarafından
1 sefer değil bazen duyarım. Nazende blender duyarım gece sessizlikte matkap gibi çalışıyor sanki
0 oy
tarafından
Çalışıyorsa akşama misafiri varsa amenna ama keyfinden süpürge yapıyorsa canımı sıkanın canını fena halde sıkarım suan o moddayım 
tarafından
Çalışmıyor gündüz çocuklardan fırsat olmuyo herhalde
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Bu saatte olmamalı... Devamlı mı yapıyor
tarafından
Haftada bikac kere duyarım
(1,020 puan) tarafından
O zaman siz muhattap olmayın yönetime söyleyin eğer site ise

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 352 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 738 göst.
0 oy
27 cevap 692 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu

411,972 soru

12,402,337 cevap

44,475 kullanıcı

Kategoriler

...