0 oy
763 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Neler ediyo size kaynanalar bi anlatin kiz ben yasamiyorum cok sukur farkli sehirlerdeyiz ne kadar uzak o kadar iyi iki gun geliyorlarda sinirlerime hakim olamiyorum Allah size sabir versin

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlatayım mı istermisin

Rahat değilsin istediğin gibi giyenemiyorsun istediğin birşeyi yapamıyorsun gözler üzerinde. Canın birşey çektiğinde herkese yapmak zorundasın. Tuvaltte bile rahat s.ıçam.ıyorusn (üzgünüm biraz kaba oldu) yaptığın herşeyden memnuniyetsiz. Bana yapma dediği şeyleri kendi yapar. Birşey biter bukadar çok kullanma halbuki sürekli kendi kullandığı şeyler. Makine çalışır 15 senelik makine bozulacak bu kadar çok çamaşır atma kendisi günde 5 kere çalıştırır. Daha çok şey varda........ 
tarafından
Ayy sinir oldum anlatirken onunla birlikte mezarami gircekmis makine hele birsey bitince bukadar cok kullanma denesinede ayri ayar oldum
-Reklam-
0 oy
(808 puan) tarafından
Herşeyden önce neye elin atsan acaba bişey diyeceklermi korkusu var özgür degilsin misafir cagiramiyosun evine kocanla yalnız kalamiyosun bir sürü şey var aslında bu iyi kotu olmakla alakalı değil iki kadının farkli yaşam tarzlarında farkli kuşaklara yetismesiyle alakali bide el kızı olunca iyi yada kotu herşey batıyı gözünü kızıyla yada çevresinde beğendiği bir insanla karsilastiriryolar 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Ben yaşıyorum ama o kadr pişmanım ki bazen oturup aglayasim geliyor . Çok sikintiliymis birlik yaşamak rahat olamıyorsun. Herşey benim boynumda temzilk yemek üstüne bebeğim küçük . Hamileliğimde bile dogurdugum güne kadr herseyi yaptım yani hicbir konuda rahatınız olmuyor.ki kaynanam skntili biri deqisik çekilmeyen biri razı deqilim ondan sadece saygida kusur etmiyorum sevilecek bir tarafı yok bencilin gadarin teki. Yere bişey düşse uzanıp almaz kalir o şey orda illa birileri alacak öyle biri dahası varda anlatacak ne sayfa yeterli olur nede vaktim. Rabbim birlik oturanlari da  evinde huzurla yaşamayı nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Ben bir sene oturdum... 

Evlilik hayatın sıfır yatmadan  yatmaya kocanla konuşuyosum rahatca tartışamıyosun bile  

Cümbğr cemmat yemek çay oturma her gün hergün aynı istediğin gibi davranamıyosun tv istediğin şeyi bile izleyemiyosun istediğin yemegi  yapamıyosun eşin işten geliyo rahatca karşılayamıyosun  istediğin gibi giyenemiyosun daha da yazarım ama aklıma geldikçe içim daraldı bu kadar yeter  cnm 
0 oy
tarafından
Her şeye karıştıkları için çekilmiyorlar. 

Ogluna seslensem kendi cvp verir o kadar ki. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 747 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 882 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,868 soru

12,322,853 cevap

39,013 kullanıcı

Kategoriler

...