0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yüzüstü ne zaman yatılmaz kizlar? Uf en sevdigim uyuma sekli ama 14. haftaya girdik zararlimidir simdi fazla

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
yuzustunden baska turlu uyuyamazdim ama hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren biraktim. okadar icgudusel olmus ki uykumda bile yuzustu yatmiyorum bilincaltima yerlestirdim bebegine zarari olur diye. sende kendini alistir oyle yatmamaya canim 
(310 puan) tarafından
Bende sol tarafima hic yatamiyorum hep sag tarafima yatiyorum :(
tarafından
Yan yatiyorum kollarim uyusuyo aglayasim geliyo sirt üstüde nefes alamiyorum sanki:/
tarafından
bende sola saga yatamiorm canim sirtustude yatmak istemiorm korkuyorum iste uyuyamiorm cogu zman uykuya cok gec daliyorum sag solda rahat edemedigimden :/
tarafından
Esim hamile yastigi alayim diyor ama rahat edermiyim.hic bilmiyorum
(310 puan) tarafından
Bence aldir yastik cok rahat olur
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Gobegim cikana kadar yatmistim ben canim
tarafından
Benim ilk aydan cikti gobegim o yüzden kacinci ayda cikar bilmiyorum :D
(310 puan) tarafından
Benimki de ne zaman cikti hatirlamiyorm :)
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Canim refleks oluyo ister istemez uyuyamazsin zaten 18 19dan sonra karnin cikmaya baslayinca yatamiyosun annelik ic güdüsü birazda
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim birden fazla doktora fittim ozellikle su pozisyonda yat diyen olmadi. Bebis icin kan akisi her turlu oluyor ama sola yattigin zaman max oluyor. Suan rahat uyuyabiliyorsan sknti yok. Zatennbebek sivi icerisinde. Sen hangi pozisyonu alirsanda o sivi onun bulundigu ortami rahatligini koruyor. Birde ilerleyen donemlerde zaten rahat edemezsin gobek belirginlesince bebiste hareketlenip sana uyari verir resmen. Ona gore kendine rahat baska pozisyon bulursun.
0 oy
(2,181 puan) tarafından
16.haftadan sonra gobegim oyle bi buyudu ki yuzustu yatmam imkansizlasti :D arada bi bende donuyodum onceden simdi surekli yan yatiyorum 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
4 5 aya kadar yattım ben benim göbek çıkmamıştı ama ona güvenerek yattım biraz da. Ama yatarken bacağın bi tanesini karnıma doğru çekerek yattım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
6 cevap 153 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,439 puan) tarafından soruldu

401,059 soru