0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Denedinizmi kizlar rahatmi? Bunjn fiyati cok uygun ama yastik kismi rahat ettirirmi bilmiyorum 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Teferruat bana göre yumuşak bir yastığı bacağının arasına alıp yatsanda aynı işlevi görüyor ama hoşuna gittiyse heveslendiysen al gitsin 30 TL nelere verilmiyr içinde kalmaz 
tarafından
Stokta kalmamis bu 45 liraya var ama rahat edermiyim bilemedim yastikta ayagimdan kayip gidiyo
-Reklam-
0 oy
(213 puan) tarafından
Bn kendim diktim arada kullanıyorum ama genel olarak rahat edemedim dönmesi kalkması  falan zorladi beni ve çok yer kaplıyor 
tarafından
Banada yer kaplar gibi geldi ama en azindan sirt ağrılarını azaltsa yeterli benim icin
0 oy
(14 puan) tarafından
Sirtima destek olsun diye yastık koyuyorum bacak arasina yastık almak dogru değil diye görmüştüm ama nasıl rahat edersen öyle uyucan mecbur bir de beni o küçücük yastık bile terletiyor bu varya su  gibi olmuş sekilde uyandirir iki yandan birde yaz günü:)
0 oy
(318 puan) tarafından

Ben olsam alirdim:)

0 oy
(1,865 puan) tarafından
Bende ilk donemler almayi cok dusundum ama uzerine birde ortu ortup uyuyorsan donmeni zorlastirir. Ama bir kitapta okumustum hamilelikte bacak arssina yastik koyarak yan uyumak kan akisini destekliyor. Ben uyurken yorgani bacagimin arasina koyuyorum basima da cift yastik kulalniyorum :) fiyati uygunmus en olmadi bebis dogunca onda kullanirsin oturma zamani geldiginde bebisin belini destekler bu yastik.
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Kız ananın çeyizinde yaptığı yastıklar ne güne duruyor ☺☺ Al bacak arana misss  gibi uyursun bunu alınca kocanı  nerde yatırmayı düşünüyorsun acaba ☺☺
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Ben kullniorm aynisini aldim kirmizisini cok rahat :)
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Hiç düşünmeden al derim ben çok rahatt ettim hamilelik boyunca  
0 oy
tarafından
Ben c yastık almıştım bundan daha güzel ve rahat 100 TL ydi. Şimdi onsuz uyuyamıyorum bacak ağrılarımı baya hafifletti. 
0 oy
tarafından
Kız insan bunun içinde boğulur bacağının arasına bi tane yastık koy sırtını da kocana daya al sana aynısı :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
22 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
3 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zehra800 (1,072 puan) tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,781 cevap

36,186 kullanıcı

...